exBURN Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Já to včera nainstaloval a nešlo mi to spustit :-( Nešlo se lognout při spuštění - heslo i jméno jsem zadával OK, na webu to fungovalo.
kalbien Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Jak uz nekdo rikal, zahral jsem to mohutne.... dostal se n osmymu tieru a zjistil, ze me to vlastne nebavi.... na clanwary a vydelavani goldu na opravy nejvetsich tanku nebyl cas...kazdopadne poradim ze pokud se u toho chcete pobavit, kupte si za penize Lowe.. s tim je ta hra uplne nekde jinde. krom toho ze to je rychlej / silnej tank, tak ma tiery proti sobe postaveny tak, ze potkavate slabsi tanky. Vysledkem je, ze trikrat z deseti her jste top dog a ostatni jste nekde v horni polovine, ne jako s ostatnima, ze vetsinou jste -3 tiery a je to peknej vopruz
Jezevcik2 Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Prizaku,stále Ti šmakuje?Máš při hře na stole prkýnko?
Návštěvník Tada Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Rizeni tanku a jidlo/mobil nejdou dohromady... Ted je tam novej fyzikalni model hry a uz jsem parkrat utopil KVcko, kdyz jsem spadl do vody,pac jsem nekoukal na cestu
prizak Odesláno 18. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Prizaku,stále Ti šmakuje?Máš při hře na stole prkýnko?Ahoj, shodou okolnosti zrovna predevcirem jsem zakousk 400 gramecku. Samozrejme bez chleba, bo chleba je drahej a musim shodit par kilecek.
Návštěvník Tada Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Tak dojím večeři a vyrážím na bojiště... Co mám koupit - KV-1S, T150 nebo to třetí, co je možné koupit z KV-1....?
prischera Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 (upraveno) Tak dojím večeři a vyrážím na bojiště... Co mám koupit - KV-1S, T150 nebo to třetí, co je možné koupit z KV-1....? Ja bych sel linii k IS-7. IS a IS-3 byly podle mne nejzabavnejsi tanky co sem hral. Tedy kup KV-1S Edit preklep Upraveno 18. října 2012 uživatelem prischera
Návštěvník Tada Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Sranda je, že ačkoliv má KV-1S slabší pancíř, má víc HP
Návštěvník ?po Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 dost hustý vlákno, jak když debatuju se svým 11 letým synem = mimochodem už ho to nebaví
lib Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 dost hustý vlákno, jak když debatuju se svým 11 letým synem = mimochodem už ho to nebaví Musis mu koupit LOWE, wole
Návštěvník Tada Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 KV-1S je za trest... Co jsem komu udělal. Ještě jsem na to namontoval ten 122mm kanon - nepřesnej, dlouho se nabíjí, neprostřelí... Než nasbírám kredity na IS, tak s normálním KV-1 dřív nasbírám na T-150 i KV-3 nebo co tam je dalšího
Chocholusik Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Tada... mam u KV-1S win zatial 65%, chyba nieje v tanku/dele ale niekde inde ...no ako z linku vyplynulo, hrajem... ale nedal som do toho ani korunu. (ani neplanujem)
Návštěvník Tada Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Hele, jak tak koukám nejsem na tom taky tak zle - s KV1S 14 bitev, 9 vítězství... Mám ho čerstvě... Teď koupím novou věž a dám tam ten 85mm kanon a hned to bude o něčem jiném Já taky asi hraju trošku jinačí a špatnou taktiku, jsem z lehkých tanků zvyklý hrát hodně ofenzivně...
Chocholusik Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Odesláno 20. října 2012 Ono je to take polomedko... ja si najdem nejake heavy (is-3) a curam sa za nim, on vykukne, na neho vystrelia a potom vyleziem, dam ranu a zas sa zan schovam... 122mm je fajn imho.
prizak Odesláno 21. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Hele, jak tak koukám nejsem na tom taky tak zle - s KV1S 14 bitev, 9 vítězství... Mám ho čerstvě... Teď koupím novou věž a dám tam ten 85mm kanon a hned to bude o něčem jiném Já taky asi hraju trošku jinačí a špatnou taktiku, jsem z lehkých tanků zvyklý hrát hodně ofenzivně...Chce to koupit hydrauliku a zamerovac a samozrejme sit. Tyto ti veci. Jinak nyni mam uz IS-3 vybaven kanonem s vetsi prubojnosti a navam i LWICKA. KV-1s je prima stroj.
prizak Odesláno 27. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Tak mi skoncil problem s vysokym pingem, tudis vas dnrs vecer budu drtit a nutit vas az k placi. Cest a pekny den.
Návštěvník Tada Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 No, já si koupil včera VK3601H či jak se tomu nadává... Jsem si myslel, že když mě tenhle tank tolikrát dostal, že je nějakej dobrej, ale pořád nic moc. Snad až na něj namontuju 88mm, tak to bude lepší ničitel.
prischera Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 No, já si koupil včera VK3601H či jak se tomu nadává... Jsem si myslel, že když mě tenhle tank tolikrát dostal, že je nějakej dobrej, ale pořád nic moc. Snad až na něj namontuju 88mm, tak to bude lepší ničitel. Neni dobrej, na svym tieru je famozni! ale jako u vsech, az ve chvili kdy ho mas komplet, do ty doby je to peklo. Ale tady je to dobry, to je este rychlovka, pockej na VIII a IX jeden modul stoji pomalu vic XP nez tady vsechny. A XP ti zasadne rychleji nepribejva...
Návštěvník Tada Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Přemýšlím, jestli si na KV1S kupovat dlouho 122mm nebo zůstat u 85mm a jet na IS...
pato31681 Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 (upraveno) Pri kanonoch si vsimaj hlavne penetration a damage, ja osobne som hufnicu nemal ani na jednom tanku, sice ma velku hodnotu damage, ale prebije len tensi pancier, takze ovela tazsie vyradis posadku a vnutorne vybavenie, navyse nabija neskutocne dlho. Ak mas StuG III tak odporucam JagdPzIV, ked nanho nainstalujes zrychlene nabijanie, lepsiu optiku a StuK 75mm L/70 je to smrtelna masina schopna vyradit aj Tigra. Rychlost strelby je okolo 3,5s na strelu, presnost je vynikajuca a ma dvakrat tolko HP ako StuG III. Je nizky, rychly, presny,so sklopenym pancierom. EditAby ste sa aj trochu dozvedeli o strojoch na ktorych hrate www.panzernet.net Upraveno 27. října 2012 uživatelem pato31681
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se