Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já to včera nainstaloval a nešlo mi to spustit :-( Nešlo se lognout při spuštění - heslo i jméno jsem zadával OK, na webu to fungovalo.

• Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak uz nekdo rikal, zahral jsem to mohutne.... dostal se n osmymu tieru a zjistil, ze me to vlastne nebavi.... na clanwary a vydelavani goldu na opravy nejvetsich tanku nebyl cas...

kazdopadne poradim ze pokud se u toho chcete pobavit, kupte si za penize Lowe.. s tim je ta hra uplne nekde jinde. krom toho ze to je rychlej / silnej tank, tak ma tiery proti sobe postaveny tak, ze potkavate slabsi tanky. Vysledkem je, ze trikrat z deseti her jste top dog a ostatni jste nekde v horni polovine, ne jako s ostatnima, ze vetsinou jste -3 tiery a je to peknej vopruz

Návštěvník Tada
Odesláno

Rizeni tanku a jidlo/mobil nejdou dohromady... Ted je tam novej fyzikalni model hry a uz jsem parkrat utopil KVcko, kdyz jsem spadl do vody,pac jsem nekoukal na cestu

Odesláno

Prizaku,stále Ti šmakuje?Máš při hře na stole prkýnko?

Ahoj, shodou okolnosti zrovna predevcirem jsem zakousk 400 gramecku. Samozrejme bez chleba, bo chleba je drahej a musim shodit par kilecek.

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak dojím večeři a vyrážím na bojiště... Co mám koupit - KV-1S, T150 nebo to třetí, co je možné koupit z KV-1....?

Odesláno (upraveno)

Tak dojím večeři a vyrážím na bojiště... Co mám koupit - KV-1S, T150 nebo to třetí, co je možné koupit z KV-1....?

Ja bych sel linii k IS-7. IS a IS-3 byly podle mne nejzabavnejsi tanky co sem hral. Tedy kup KV-1S

Edit preklep

Upraveno uživatelem prischera
Návštěvník ?po
Odesláno

dost hustý vlákno, jak když debatuju se svým 11 letým synem = mimochodem už ho to nebaví :D

Návštěvník Tada
Odesláno

KV-1S je za trest... Co jsem komu udělal. Ještě jsem na to namontoval ten 122mm kanon - nepřesnej, dlouho se nabíjí, neprostřelí... Než nasbírám kredity na IS, tak s normálním KV-1 dřív nasbírám na T-150 i KV-3 nebo co tam je dalšího :D

Návštěvník Tada
Odesláno

Hele, jak tak koukám nejsem na tom taky tak zle - s KV1S 14 bitev, 9 vítězství... Mám ho čerstvě... Teď koupím novou věž a dám tam ten 85mm kanon a hned to bude o něčem jiném :) Já taky asi hraju trošku jinačí a špatnou taktiku, jsem z lehkých tanků zvyklý hrát hodně ofenzivně...

Odesláno

Ono je to take polomedko... ja si najdem nejake heavy (is-3) a curam sa za nim, on vykukne, na neho vystrelia a potom vyleziem, dam ranu a zas sa zan schovam... 122mm je fajn imho.

Odesláno

Hele, jak tak koukám nejsem na tom taky tak zle - s KV1S 14 bitev, 9 vítězství... Mám ho čerstvě... Teď koupím novou věž a dám tam ten 85mm kanon a hned to bude o něčem jiném :) Já taky asi hraju trošku jinačí a špatnou taktiku, jsem z lehkých tanků zvyklý hrát hodně ofenzivně...

Chce to koupit hydrauliku a zamerovac a samozrejme sit. Tyto ti veci. Jinak nyni mam uz IS-3 vybaven kanonem s vetsi prubojnosti a navam i LWICKA. KV-1s je prima stroj.

Návštěvník Tada
Odesláno

No, já si koupil včera VK3601H či jak se tomu nadává... Jsem si myslel, že když mě tenhle tank tolikrát dostal, že je nějakej dobrej, ale pořád nic moc. Snad až na něj namontuju 88mm, tak to bude lepší ničitel.

Odesláno

No, já si koupil včera VK3601H či jak se tomu nadává... Jsem si myslel, že když mě tenhle tank tolikrát dostal, že je nějakej dobrej, ale pořád nic moc. Snad až na něj namontuju 88mm, tak to bude lepší ničitel.

Neni dobrej, na svym tieru je famozni! ale jako u vsech, az ve chvili kdy ho mas komplet, do ty doby je to peklo. Ale tady je to dobry, to je este rychlovka, pockej na VIII a IX jeden modul stoji pomalu vic XP nez tady vsechny. A XP ti zasadne rychleji nepribejva...

Návštěvník Tada
Odesláno

Přemýšlím, jestli si na KV1S kupovat dlouho 122mm nebo zůstat u 85mm a jet na IS...

Odesláno (upraveno)

Pri kanonoch si vsimaj hlavne penetration a damage, ja osobne som hufnicu nemal ani na jednom tanku, sice ma velku hodnotu damage, ale prebije len tensi pancier, takze ovela tazsie vyradis posadku a vnutorne vybavenie, navyse nabija neskutocne dlho. Ak mas StuG III tak odporucam JagdPzIV, ked nanho nainstalujes zrychlene nabijanie, lepsiu optiku a StuK 75mm L/70 je to smrtelna masina schopna vyradit aj Tigra. Rychlost strelby je okolo 3,5s na strelu, presnost je vynikajuca a ma dvakrat tolko HP ako StuG III. Je nizky, rychly, presny,so sklopenym pancierom.

Edit

Aby ste sa aj trochu dozvedeli o strojoch na ktorych hrate www.panzernet.net

Upraveno uživatelem pato31681

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...