misoo Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 (upraveno) Co na ne vravite ? Mne sa velmi pacia, hlavne nazivo su ovela krajsie ako na fotkach... vyrobca : http://www.oris.ch/c...tchid=102&ln=enpredajca : http://www.friendsof...ograde-Day.html (cca 1500? remen, 170? tah)Kaliber: Oris 735 @ Sellita SW220Rozmery puzdra: 42,7mm/12,4mmRemen: 22mmHmotnost: 124gSklo hore: zafir, sklo dole: mineral - viete niekto o nejakom overenom predajcovi ? (okrem friendsoforis)- nepodarilo sa mi najst nejaky odkaz na starsie hodinky ktore by mali takyto ukazovatel datumu, resp. netusim preco je v nazve "retro"... Upraveno 17. října 2012 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Jsou fajnový,držej styl pilotek od Orisu a na tom řemenu jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 na tom remeni je super, ze je cca od polky zuzeny, t.j. neni nutna masivna spona... to je dobra sprava pre nas, kancelarske krysy !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Bez toho Retro Week Pointeru by pro mě byly dokonalý No, ale možná přece jenom trochu velký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Já si naopak myslím, že ten kalendář jim dodává punc originality. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 (upraveno) Tak jako zajímavý a pěkný tedy jsou, líbí se mi ten originální styl zobrazosvání day date Možná jen ta neděle mohla být označená červeně, aby člověk věděl, kdy začít střízlivět Ahá, tak jsem je ještě zkouknul na youtube a ona je červená šipečka, hezký, akorát, že už sobota, to je trochu brzy na střízlivění, né? Upraveno 2. listopadu 2012 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabi4 Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 povedený kousek, krásnej řemen ...ale já bych se v tom kalendáři asi nevyznal...no vždycky se můžeš na den někoho zeptat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aceRimmer Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Tak to jsou přesně ony, z nichž mě bolí hlava. Naprostá nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JN1276 Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 To fakt vypadá ohromně zajímavě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Neodolal jsem a uz jsou na ruce. Nazivo fakt paradni. A to jsem Bckar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Neodolal jsem a uz jsou na ruce. Nazivo fakt paradni. A to jsem Bckar nebudou nějaké fotky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Belkov: to teda gratulace! A souhlasím, nafoť to, ať je na co koukat. Vypadají fakt hezky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 No lepší fotky než tu jsou neudělám.Fotím hrozně a mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Dnes jsem je měl na ruce, narazil jsem na ně náhodou v koscomu a okouzlily mě, asi poprosím Ježíška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se