Přejít na obsah

Budíky, nástěnné a XXXL Primky

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Dnes jsem náhodou narazil na kavárničku a v ní bylo asi tisíc různých budíků vsech velikostí a různých značek. Prý pocházejí ze soukromé sbírky. Neumím sem z toho blbýho droidu vložit odkaz, neměl jsem u sebe nic na focení, tak aspoň takhle www.cafebudik.cz

Jedná se o městečko Černovice u Tábora, máme tam chalupu a není to reklama.

Upraveno uživatelem skodna
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyhle mě také nenechaly chladným. Přišly v luxusním stavu, dobře zabalené do novin ze 60.let. Zítra půjdou do léčebny a pak už nám budou dělat rámus v kuchyni.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Jedná se o autohodiny, které byly součástí palubní desky vozů  Škoda Favorit. Vyráběla je Chronotechna Šternberk.

Tyhle mám pověšené v garáži na stěně a rád bych je nějak zprovoznil, ale zatím jsem nevymyslel

- do jakého pouzdra

- jak je rozumně napájet (12V)

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pánové primkaři - budíkáři , který budík měl oficiální označení GOLEM ? Vztahuje se to na největší velikost nebo jen na určitý typ? Elton jich měl byrobit 650 tis.

Ne že bych chtěl jít do budíků, budu se držet hodinek, ale něco velkého plechového by se mi jako doplněk do pracovny hodilo :D  .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...