Honza.manta Odesláno 1. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Jedná se o autohodiny, které byly součástí palubní desky vozů Škoda Favorit. Vyráběla je Chronotechna Šternberk. Díky za osvětu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 (upraveno) Jéžíš - co to zase je? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. června 2014 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Ještě, že mně to nebere ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 (upraveno) Dnes jsem náhodou narazil na kavárničku a v ní bylo asi tisíc různých budíků vsech velikostí a různých značek. Prý pocházejí ze soukromé sbírky. Neumím sem z toho blbýho droidu vložit odkaz, neměl jsem u sebe nic na focení, tak aspoň takhle www.cafebudik.czJedná se o městečko Černovice u Tábora, máme tam chalupu a není to reklama. Upraveno 22. června 2014 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 jj, uz jsem se daval odkaz i fotku. Je to tam hezke, delaji dobre kafe a i obsluha stoji za pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Tak jsem se dočkal, hranatým už nebude smutno. Šlapou si stejně přesně dokroku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Tyhle mě také nenechaly chladným. Přišly v luxusním stavu, dobře zabalené do novin ze 60.let. Zítra půjdou do léčebny a pak už nám budou dělat rámus v kuchyni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Pěkný - dobře ty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Nojo- když tyhle jsou už čtvrtý a to je vůbec nesbírám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chobot Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Moje nový Primky. Tikaj hezky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Taky o něm uvažuji - asi jsem fakt .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Přiznávám se. Myslel jsem si, aspoň těm budíkům odolám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Přiznávám se. Myslel jsem si, aspoň těm budíkům odolám...IMAG2911 malý.jpgKrásný kousek!!! Gratuluji!!!A ten gramec také!!! Pioneer?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Díky,ano Pincek, je vidět, že se vyznáš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Díky,ano Pincek, je vidět, že se vyznáš :-)Pravda, vyznám. I ta gramodeska mi přijde jako nějaká novodobá limitka ze zahraničí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 Moje nový Primky. Tikaj hezky.DSC00384.JPG Mám metronom Prim asi týden, krásný kus nábytku, gratuluji.....Honzo, neváhej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Teď jsem čuměl na film "Copak je to za vojáka?" a mihnou se tam tam miltary nástěné prim (možná spíš Pragotron) s černým cifrem a "meči"... zaregistroval jste to někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Jedná se o autohodiny, které byly součástí palubní desky vozů Škoda Favorit. Vyráběla je Chronotechna Šternberk.Tyhle mám pověšené v garáži na stěně a rád bych je nějak zprovoznil, ale zatím jsem nevymyslel- do jakého pouzdra- jak je rozumně napájet (12V) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Moje malá sbírka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Pánové primkaři - budíkáři , který budík měl oficiální označení GOLEM ? Vztahuje se to na největší velikost nebo jen na určitý typ? Elton jich měl byrobit 650 tis. Ne že bych chtěl jít do budíků, budu se držet hodinek, ale něco velkého plechového by se mi jako doplněk do pracovny hodilo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se