accutron Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Můj tip je - pánev PrimwongNikoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Nebyl.To bylo na Man´táka, tohle tam mají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 To bylo na Man´táka, tohle tam mají...Omlouvám se. Přehlédl.jsem, že je to tvoje reakce na Honzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Tys byl v rozhlase? To je bunkr Drnov. Původně určený jako vojenské velitelství letového prostoru nebo jak se to řekne. Prostě zakonzervovaná 70/80 léta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Omlouvám se. Přehlédl.jsem, že je to tvoje reakce na Honzu.Ten předmět na Tvé fotce ne a nemohu identifikovat. Asi to budeš muset napsat, co to je. Nebo je to možná otázka na PrimTeam..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Hadánka pro místní znalce. CO TO JE ?Taky se nechám podat, nepřišel jsem na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Dávkovač žrádla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Jestli to není nový parní hrnec, tak taky nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Dávkovač žrádlaBingo !Jedná se o výrobek Chronotechny Šternberk, který se vyráběl pro britskou firmu Staywell. Uvnitř tiká strojek B71 ze mechanických budíků PRIM. Během 36 hodin se postupně otevřelo 6 zásobníků na žrádlo pro rodinné miláčky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Jéééé, kde se tohle dá koupit? Tenhle vynález by našeho kocoura dokázal neskutečně nasrat :lol2: mám s ním nějaký nevyřízený účet a tohle by bylo velmi elegantní !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Jéééé, kde se tohle dá koupit? Tenhle vynález by našeho kocoura dokázal neskutečně nasrat :lol2: mám s ním nějaký nevyřízený účet a tohle by bylo velmi elegantní !!To už nikde nekoupíš, alespoň tedy se strojkem B71. Možná ale někdo něco podobného vyrábí i nyní, pouze s jiným "motorem". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Parádní věcička,jednoduché a účinné.Díky za poučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 To už nikde nekoupíš, alespoň tedy se strojkem B71. Možná ale někdo něco podobného vyrábí i nyní, pouze s jiným "motorem".A taky to občas zvoní? Takovej ten krásnej řinčivej zvuk, najednou, zničehonic? To by mě obzvlášť bavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Jéééé, kde se tohle dá koupit? Tenhle vynález by našeho kocoura dokázal neskutečně nasrat :lol2: mám s ním nějaký nevyřízený účet a tohle by bylo velmi elegantní !!To jako, že bys mu tam napsal do jedné "příště" do další "ještě šest hodin" v další budou dvě granulky a vzkaz "neboj bude hůř" atd. To by byla hrozná zbraň pro Tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 To jako, že bys mu tam napsal do jedné "příště" do další "ještě šest hodin" v další budou dvě granulky a vzkaz "neboj bude hůř" atd. To by byla hrozná zbraň pro Tebe.No přesně. A až by se otevřelo to okýnko plný žrádla tak by to znenadání začalo zvonit. Já mu dám, žvejkat mi řemínky na hodinkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Sem si řikal, co Ti vyved chudák malej.Ale zařízení to je báječný, bych to koupil pro tchýni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Tak to je boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 To je bunkr Drnov. Původně určený jako vojenské velitelství letového prostoru nebo jak se to řekne. Prostě zakonzervovaná 70/80 léta. Říkal jsem si, že to znám ....tam jsem se něco nasloužil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) A taky to občas zvoní? Takovej ten krásnej řinčivej zvuk, najednou, zničehonic? To by mě obzvlášť bavilo.nezvoní, jen tiká Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 nezvoní, jen tikáŠkoda... úplně jsem ho viděl jak zdrhá se sklopenýma ušima a ztrácí cestou bobky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se