Přejít na obsah

Budíky, nástěnné a XXXL Primky

Doporučené příspěvky

Tak pánové, co na ně říkáte? Poprosím, jestli o nich něco víte. Brusel, jasně, 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem klasik51
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pánové, co na ně říkáte? Poprosím, jestli o nich něco víte. Brusel, jasně, 

attachicon.gifbrusel.jpg

Jsou v opravdu výtečném stavu, určitě je to jedna z perel tvojí sbírky. Takové jsem ještě neviděl, ale vypadá to že jsem toho neviděl ještě víc. Pokud by to trošku šlo, mohl by jsi dát ještě nejaké fotky, neumím si vybavit jejich reálnou velikost tak vedle nich něco přilož. Klobouček !!!

Odkaz ke komentáři

Zatím je nemám doma, ale jsou moje. Narazil na ně kamarád a volal mi. Prodávající byl tak ochotný, že mně poslal tuhle fotku na meil.

Potom jsme po tefonu smlouvali, tedy já. :) Ke mně se dostanou v pondělí, nafotím zezadu. Ale jestli si to dobře pamatuju, tak jsou

vysoké 16 cm.

Odkaz ke komentáři

Nevím, co v tom je za stroj, ale pravděpodobně je to české. Nikdy jsem to neviděl, ale zaujalo mne to - kuchyňská skřínka s vestavěnými hodinami.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Já taky nevím, jen si říkám, jak na to koukám, že vyvrtat do prkýnka dvě díry (oska ruček a natahování), namalovat cifr a zezadu přišroubovat stroj z kuchyňských hodin by nemělo být složité. Originalita zaručena nejen ve sklepě...! :)

Odkaz ke komentáři

Mám tady sice jeden nekompletní vrak pro ilustraci, bez zadního plastového víčka ,ale tomuto stroji, jsme tady mezi hodináři u nás  v okolí, říkaly vždycky  A61 a už je to dobrých 30 let. Prostě je to tak. I když tady je A65 takže tak .    Jirka

A61 je dle mého názoru označení roku výroby, nikoliv typ hodin.

Upraveno uživatelem Jiří9
Odkaz ke komentáři

Tak to je dobrý :hannibal: .  Žily jsme v bývalé práci pro hodinářské družstvo  v nevědomosti.  Nikdo nemůže vědět všechno. Jak se jmenuje ten stoj Doopravdy?  Jirka  

Odkaz ke komentáři

Se mi nabízí přirovnání. Vy jste tomu říkali mezi sebou A61, A65, atd.

Za dob mého mládí byl pro auta Škoda vzorník barev, namátko červené měly čísla - 8125, 8134, 8165, atd.

A mezi sebou, jsme říkali "přines mi ze skladu červenou 34ku"

No nic, to mi jen tak vyskočilo.

Odkaz ke komentáři

Jo máš pravdu :wine:  je to tak . pořád jim budeme říkat mezi sebou stejně  když už to máme tolik let zažité. Ale klegům už v důchodu co mě  v minulosti říkaly, že se tak jmenuje   to  řeknu aby měly radost .   Jirka

Upraveno uživatelem Jiří9
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Tak něco málo, co neni v krabicích

Odkaz ke komentáři

Díky, tři dětské tam chybí. Jeden v hezkém stavu, jenom nemá sklo, jednomu vypochodoval ten točící se terčík

a jeden je komlet rozložený. Je to dlouhá trať. Stále se ukazují nové/ jiné variace :frusty:

Jiná barva cifru, jiná barva těla, jiný nápis, jinde nápis. Chjó :eek:

Odkaz ke komentáři

Zdravím mistři odborníci. Dostaly se ke mě tyto kukajdy za účelem opravy, že se zastavují. Později jsem se dozvěděl, že byly promazány nějakým olejem se silikonem ve spreji. Nicméně to udělalo jako takový povlak nějakou bílou sračku a už nejdou vůbec. Bude třeba v něčem vymáchat strojek, aby se odsvinil a znovu ho nějak promazat. Teď jsem však před problémem, jak z domečku vytáhnou strojek, protože, jak je znatelné z fotek, je vsazen za píšťalama a nevím, kudy se strojkem ven. Dokonce nevím, co je to za výrobce. Určitě ale nejsou v plastu, ale v poctivém dřevě. Je zde někdo, kdo by mě poradil jak postupovat? Děkuji za pomoc všem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...