digitalnick Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 ... Budík nezvoní, ale zespoda je natahovací mechanismus pro zvonkohru, která je funkční při vytaženém šuplíku...Tak je to ale nejspíš správně (zvonící budík to nemá), je to napsané v tom návodu: "Výrobek slouží jako běžný časoměrný přístroj, na němž lze pomocí budící ručky zvolit čas produkce hracího strojku.", a to za podmínky, že je zastavovací šuplík vytažen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 PetrM: Takhle to není. Krabičku jsem sehnal jen náhodou, fakticky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 (upraveno) Vyštrachal jsem jeden cestovní budíček. Edit: překlep Upraveno 3. prosince 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Včera jsem si vyzvedl pěknou hromádku balíků z pošty, chvíli jsem uvažoval, že fotky dám spíš do vlákna o posledním stádiu závislosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Nóó, tak to pomalu přestupuješ do rychlíku! Ale gratulace - krásné kousky. Po těch "kuchyňských" už taky dlouho pokukuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Nóó, tak to pomalu přestupuješ do rychlíku! Ale gratulace - krásné kousky. Po těch "kuchyňských" už taky dlouho pokukuju....co na těch vorlojích vidíte...já už jsem si kvůli Vám musel taky koupit budík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Jen nevím, jaké ručky patří na ten "talíř" - nevíte to někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Jen nevím, jaké ručky patří na ten "talíř" - nevíte to někdo?Sice nevím, ale tipnul bych si na kovové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 To atomicsteve - Mohl bys, prosím, nafotit samostatně ty kuchyňky s obloukem nahoře? A poslat do SZ? Děkuji!Na ty jsem ještě nenarazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 To atomicsteve - Mohl bys, prosím, nafotit samostatně ty kuchyňky s obloukem nahoře? A poslat do SZ? Děkuji!Na ty jsem ještě nenarazil Budíky a kuchyňské hodiny...............blázni, upřímně vás lituji . Doufám, že se nenakazím, raději se u doktora přeptám na nějaké očkování . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 neunikneš..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Michale, díky. Takové ručky mám bohužel jen jedny, také na kruhových hodinách, ale dřevěných - myslím, že je sem už dával Kamil. Luďku, pokusím se to rovnou někdy naskenovat, rád bych je časem renovoval. Sklo je ale bohužel prasklé Asi budou staré, nemají na skle logo, ale psacím písmem vypsáno "Chronotechna" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Luďku, pokusím se to rovnou někdy naskenovat, rád bych je časem renovoval. Sklo je ale bohužel prasklé Asi budou staré, nemají na skle logo, ale psacím písmem vypsáno "Chronotechna" Sklo není problém... Viz tohle vlákno ... Pokud bys nezvládl sám, mohu pomoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Budíky a kuchyňské hodiny...............blázni, upřímně vás lituji . Doufám, že se nenakazím, raději se u doktora přeptám na nějaké očkování . Tumáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 nové kúsky do zbierky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelin Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Zdravím, nemohu se nikde už dlouho dohledat a tak se obracím na vás. Jsem začínající sběratel budíků Prim, ale nedaří se mi nikde najít seznam toho co vše bylo vyrobeno... existuje něco takového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džízis Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Pánové jsem přesvědčen že to není o duševních dispozicích zdejších členů, ale o těch budících samotných.Já mám jen ten jediný, který jsem dostal když jsem začal navštěvovat základní školu. Dal jsem ho opravit z nostalgie.A protože mně budíky nechávají úplně chladným, tu se ke mně záludně vloudil jeden siroteček o kterého se teď musím postarat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 Kdyby jste někdo sháněl tohle: tak jsem to dnesk viděl v Antiku přes koleje naproti autobusovému nádraží "Na knížecí" na smíchově, cena tam byla 600,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 Kdyby jste někdo sháněl tohle: tak jsem to dnesk viděl v Antiku přes koleje naproti autobusovému nádraží "Na knížecí" na smíchově, cena tam byla 600,-.A já se tam už asi měsíc chystám že se půjdu podívat po nějakých náramkových hoďkách. No tak aspoň vím že bych se tam drásal zbytečně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Pětidenky ve svém přirozeném prostředí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se