mischa Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 To je nádhera, já je pamatuji v autobusech, byly přidělány na středovém panelu. tam kde byla převodová skříň a napojené na baterii a famózně v noci svítily....jako by to bylo včera. No a mít je i s tím laminátovým kýblem, to se shání velmi špatně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Pětidenky ve svém přirozeném prostředíAutomobilové hodiny, typ ALH-C. Stručné info zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 Už asi rok jezdím na cestě do Karlových Varů kolem antiku vždycky v nevhodnou dobu, když je zavřeno. V sobotu jsem to ale dopoledne vychytal a konečně jsem se podíval dovnitř. Čtvrt hodiny jsem se snažil tam najít nějaké náramkové hodinky, ale neměli tam ani obyčejné Primky. Ta úleva! Jenže jak jsem odcházel, padl mi pohled na poličku u vchodu a byl jsem v řiti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Už asi rok jezdím na cestě do Karlových Varů kolem antiku vždycky v nevhodnou dobu, když je zavřeno. V sobotu jsem to ale dopoledne vychytal a konečně jsem se podíval dovnitř. Čtvrt hodiny jsem se snažil tam najít nějaké náramkové hodinky, ale neměli tam ani obyčejné Primky. Ta úleva! Jenže jak jsem odcházel, padl mi pohled na poličku u vchodu a byl jsem v řiti.Ten pocit plně chápu...Také jsem v tom až po uši!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Já teda budíky nesbírám, ale chápete někdo tohle? http://www.ebay.de/itm/Prim-schweizer-Wecker-Swiss-Watch-/161007406683?pt=DE_M%C3%B6bel_Wohnen_Wecker&hash=item257cca0e5bCo je to za potvornost, švýcarský budík Prim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 Já teda budíky nesbírám, ale chápete někdo tohle? http://www.ebay.de/itm/Prim-schweizer-Wecker-Swiss-Watch-/161007406683?pt=DE_M%C3%B6bel_Wohnen_Wecker&hash=item257cca0e5bCo je to za potvornost, švýcarský budík Prim?Tos neměl, jejejej, to jsi fakt neměl dělat, já ho teď budu potřebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 Tos neměl, jejejej, to jsi fakt neměl dělat, já ho teď budu potřebovat To JA takéééé, ale to dopravné je hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 Tos neměl, jejejej, to jsi fakt neměl dělat, já ho teď budu potřebovat A víš, že zrovna na tebe jsem myslel? Říkal jsem si, že když mně samotnému to k ničemu není, třeba se to bude hodit někomu tady. A taky jsem tušil, ze to některým možná přivodí srdeční příhodu nebo aspoň průvan v peněžence. Jsem to ale bestie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 A víš, že zrovna na tebe jsem myslel? Říkal jsem si, že když mně samotnému to k ničemu není, třeba se to bude hodit někomu tady. A taky jsem tušil, ze to některým možná přivodí srdeční příhodu nebo aspoň průvan v peněžence. Jsem to ale bestie No to teda jsi. Ale mně vlastně ty velký vorloje zas tolik neříkají, nemusím je mít, já je nepotřebuju, obejdu se bez nich...dokážu to...oooooooom...ooooom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 Hlavně nezapomeň přihodit včas, woe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 Hlavně nezapomeň přihodit včas, woe...Náhodou, jsem rozhodnutej že je nechci...zatím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M. Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Sháním hodiny na předsíň na zakrytí kulatého okna průměru 50cm. Původně jsem si říkal, že zkusím sehnat nádražní nefunkční. Jenže to není tak jednoduché. Pokud nové a funkční tak s nějakým strojkem co nedělá hluk.Vcelku zajímavé mají tady https://thebigclockstore.com/ Jenže jsou z druhého konce světa.Ještě jsme našli http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/60098975/Napadá vás něco? Tušíte jestli strojky na jednu tužkovou baterii jsou hlučné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy123 Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Tyto hodiny navrhovala moje mati jak byla na skole:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Mrkni do tohoto vlákna, při troše šikovnosti si zvládneš udělat vlastní hodiny sám, případně napiš přímo Luďkovi. Jinak bateriový strojek (např. od Mavexu) bez osazené vteřinové ručičky je prakticky neslyšný i v tiché místnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Tak já se přiznám - tyhle kuchyňské krásky jsou moje. Největší zásluhu má Luděk - on se nabídl, že mi je zrenovuje. Tak jsem za pár kaček koupil vrak a teď už jsou doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Tak já se přiznám - tyhle kuchyňské krásky jsou moje. Největší zásluhu má Luděk - on se nabídl, že mi je zrenovuje. Tak jsem za pár kaček koupil vrak a teď už jsou doma. post-23687-0-52391100-1366289203.jpgJá je viděl naživo než je poslal. Nádhera. Luděk je šikula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Já je viděl naživo než je poslal. Nádhera. Luděk je šikula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Pánové, pánové... Nechte toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M. Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Děkuji za tip. Mrkni do tohoto vlákna, při troše šikovnosti si zvládneš udělat vlastní hodiny sám, případně napiš přímo Luďkovi. Jinak bateriový strojek (např. od Mavexu) bez osazené vteřinové ručičky je prakticky neslyšný i v tiché místnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Sháním hodiny na předsíň na zakrytí kulatého okna průměru 50cm. Původně jsem si říkal, že zkusím sehnat nádražní nefunkční. Jenže to není tak jednoduché. Pokud nové a funkční tak s nějakým strojkem co nedělá hluk.Vcelku zajímavé mají tady https://thebigclockstore.com/ Jenže jsou z druhého konce světa.Ještě jsme našli http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/60098975/Napadá vás něco? Tušíte jestli strojky na jednu tužkovou baterii jsou hlučné? Proč na zakrytí sháníš hodiny, dej tam přece hodinky . Fotografie - CzechJoker, odkaz nalezen přes wikipedii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se