DaLo Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Odesláno 20. října 2012 Rád bych představil svůj nejnovější přírůstek, IWC GST 3727. 37-38mm bez korunky, mecaquartz kalibr 631 (vyvinuto u JLC, převzato IWC), po kompletním servisu u Dušáka. Aćkoliv po IWC pasu už dlouho, k těmhle jsem přišel víceméně náhodou a s velkou dávkou adrenalinu. Povalovaly se na Aukru v totálně zbídačeném stavu (upadlé tlačitko chrona, doškrábané všechno kromě skla apod.), ale nedalo mi to, vypravil jsem se na Moravu, abych s radostí zjistil, že to opravdu není fake. Potom 3 dlouhý měsíce u Dušáka a jsou jako nový. O to radši je budu mít, mám pocit, že jsem jim zachránil život a teď už se budou mít jak v bavlnce:) Vzhledem k tomu, že jsem obecně příznivec menších průměrů je těch 38mm až až, díky tomu, že je to chrono působí větší. Mají krásný, lehce vypouklý sklíčko a zajímavej kalibr. V zásadě je to hybrid dvou strojků, zaklad quartz a na to nadstavba mechanický chrono. Takže tak... A ještě jeden postřeh - nikdy jsem nenosil hodinky na tahu, ale tohle je něco jinýho, tah od IWC se nosí úplně sám. Jinak doma už mám připravenou překlápěčku pro Sibiře, takže brzo navštívím mistra Šímu a uvidíme, co z toho vyleze. Myslím, že i na řemínku budou zajímavé...
DaLo Odesláno 20. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2012 Zkusim se pohrabat v mailu a něco najít...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Odesláno 20. října 2012 Gratuluji Hodinky s příběhem, zajímavý kalibr, vyvážený ciferník, velmi pěkný tah. Paráda.
blam Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Odesláno 20. října 2012 (upraveno) Pěkné z "mrtvých" vstání. Kdo ví jaký měly život před Tvojí záchranou. Jinak se mi moc líbí tvoje filozofie menších průměrů hodinek. Já jsem momentálně ve stádiu, kdy zjišťuji, že méně někdy znamená více. Edit: Chybka Upraveno 20. října 2012 uživatelem blam
bandicoot Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Odesláno 20. října 2012 Nastesti byly dojebany jen povrchove, presto to chtelo odvahu. Tahy od IWC jsou pecka, to jo.
DaLo Odesláno 20. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2012 Tak odvahy trochu treba bylo, ale jak rikam, zas k nim mam pevnejsi vztah, tak mi snad vydrzi:)
misoo Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Velmi pekne hodinky, gratulujem! Som zvedavy na ten remen.
sery.vlk Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Moc pěkně gratuluju, oživením jsi získal jedinečný kousek! Potěší, že se do takové akce někdo pustí, a taky, že pořád existují hodináři, kteří takovou renovaci zvládnou, jedničku zde zaslouží i u Dušáků .-)
robo Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Za odvahu odo mňa palec hore. Gratulácia
DaLo Odesláno 21. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2012 V 21. 10. 2012 v 7:30, sery.vlk napsal: Moc pěkně gratuluju, oživením jsi získal jedinečný kousek! Potěší, že se do takové akce někdo pustí, a taky, že pořád existují hodináři, kteří takovou renovaci zvládnou, jedničku zde zaslouží i u Dušáků .-)Ano, Dusakum velky respekt. Byl jsem s nima i v Carollinu, tam si na to netroufli, posilali by je do IWC do Vidne. Cenove by to vyslo vyrazne vys, nez u Dusaka...
IWCmann Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Pěkný hodinky Jsem zvědavý, jak budou vypadat na řemenu,já měl za to, že nahradit origo integrovaný tah něčím jiným než originálem od IWC snad ani nejde. Dej sem potom prosím fotku, jak to dopadlo.
DaLo Odesláno 22. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Kdyby origo remen na tenhle model existoval, tak ho tam dam:) ale verim, ze si s tim mistr poradi:)
semi001 Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Krásný hodinky, a skvělý progres po přeleštění
DaLo Odesláno 22. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2012 No kdyby jenom přeleštění, upadlé tlačítko, zasekávající se a nenulující mechanický chrono, těsnění asi taky nic moc, tah zasviněnej. Jediný, co bylo v pořádku byl asi ten quartzovej základ:) Jak už jsem psal, u Dušáka odvedli kus práce...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se