Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer.

Pánové, potom co jsem v létě ztratil mé milované Orienty Blue Mako, tak jsem si konečně našel náhradu. Potřebuji ale radu zkušenějších. Po uvaženém výběru vím, že mi budou dělat velkou radost SEIKA SNZF17.Rozhodl jsem se, že je koupím na 21jewels. Bude můj první nákup pře net ze zahraničí. Zřídil jsem si proto ůčet na paypal. Nemám ho ještě aktivní, řeším jestli zaregistruji rodinnou kartu. Ale když jsem zkoušel na 21jewels dát zboží do koše, nikde nevidím možnost platby přes paypal. Pořád to chce registraci a já myslel, že se tomu už vyhnu. Je tedy nutné se v tom obchodě nejdříve zaregistrovat, uvést všechny ty osobní ůdaje a až potom teprve se člověk prokliká ke způsobu platby? Nesmějte se mi jsem počítačovej analfabet, anglicky neumím a nerad se někde registruji. Pokud mi někdo popíše jednoduchej návod jak nákup probíhá budu moc vděčnej. Dík

Odesláno

Nikdy jsem tam nenakupoval,ale paypal tam nikde nevidím.A počítáš i se clem a dph,což je zhruba 20 % ceny.Když máš ten paypal,klidně bych zkusil ebay,kde je spousta spolehlivých prodejců a cena možná ještě lepší,než na jewels a žádné clo a dph,když nakoupíš ze země co je v EU.

Odesláno

To zalezi na tom pres jakeho obchodnika nakupujes. Treba na E-bay si te to navede automaticky. Registrovan musis byt, ale pokud mas PayPal, tak se te to stejne pta na kartu. Problem je v tom, ze oni z tve karty nevidi kolik tam mas, tak to chteji videt na PayPalu. Osobne bych se zadavani cisla karty nebal u vetsich prodejcu a u mensich je potreba hledat na zahranicnich forech reference. V Anglictine toho bude dost a navic oni si Amici moc servitky neberou, takze bych to resil asi takhle.....

Odesláno

No a ted na to koukam, u 21jewels.com ti PayPal neni nic platny. Dole na tom webu mas zobrazeno jak muzes platit je tma jen WorldPay, PayPal tam neni. Dival jsem se na nejake zakaznicke weby, hodnoceni vesmes pizitivni 80-100% (krome jednoho pripadu kde to bylu 40% - ale to se stava). Ja bych se toho nebal. Bud zaloz ten WorldPay, nebo tam dej cislo karty, akceptuji Visa i Mastercard. Jen je problem, ze vetsina hodnoceni je tak dva roky stara a kdyz tam chci videt treba Hamiltony tak je nemaji i kdyz je maji v 'zakladni nabidce', ale to nemusi nic znamenat - treba se ted specializuji na levnejsi hodinky.

P.S. Dotaz na administratora: Proc nemohu editovat svuj vlastni reply?

Odesláno

Od Freddyho jsem nakupoval několikrát. Platba platební kartou, která musí být odblokovaná pro platby na internetu. V posledním roce jsem se nikdy nevyhnul DPH 20% + asi 180 Kč Český poště za vyřízení. Dokonce jsem i řešil reklamaci, k mý plný spokojenosti. Takže resumé - vřele doporučuju.

Pokud chceš nákup zařídit, SZ..

Odesláno

Máš to tam:

Upon request we will be able to accept payment by a PayPal verified member. The details of the ordering process will be informed to you when requesting payment by PayPal. Please email your request to sales@21jewels.com. Transactions in US$ only.

Ověřeným členům budeme akceptovat platbu PayPal,podrobnosti k platbě Vám sdělíme při obědnávce,napište svou žádost na sales@21jewels.com ,transakce pouze v USD.

Vše o nákupu: http://www.21jewels.com/faq.asp

Odesláno

Pánové, zatím děkuji za odpovědi. Mrknu ještě na Ebay, za kolik by se daly koupit tam a uvidím.

Nákup zkusím nějak zvládnout sám. Už jsem velkej kluk, tak se to sakra už musím taky naučit.

Jen mě štve ta angličtina. Překladače jsou fajn, ale naši mi vždycky říkali, abych se ty cizí

jazyky učil a já je neposlouchal. Ach jo.

• po měsíci...
Odesláno

Přátelé,

děkuji za Vaše odpovědi a rady. Abych ukončil mé téma, tak bych Vám chtěl napsat,

že mám již nové hodinky doma. Nakonec jdem je koupil na creationwatches.com a mohu

s klidným svědomím tento e-shop doporučit dál. Objednáno ve středu 27.11.2012 v cca 22:00 hod.

a dnes 4.12.2012 mi je kurýr dovezl. Fedex byl zdarma (300Kč za vyclení jsem musel zaplatit, ale

prodejce uvedl poloviční cenu, takže DPH bylo nižší).

Bavila mě sledovat i cesta hodinek(Singapore,Čína,Německo,Francie, ČR).

A cena oproti např. hodinářství Strnad v Brně o třetinu levnější.

Odesláno

Tak gratuluji, jsi šikovnej kluk :)

Ten Fedex mám taky čím dál radši. Dřív chtěli doložit výpis z Paypalu, stejně jako česká pošta, ale u posledních pár nákupů už mi jenom zavolali, co že v balíčku je, z čeho to je a tak, a jako základ brali přiloženou fakturu, takže sice vyšší poštovný (v mém případě) ale úspora na DPH to převážila. A hlavně odpadlo to scanování přiloženejch dokumentů a podobnej vopruz.

Takže ještě jednou gratulace k pěknejm Seikám.smile_anim.gif

Odesláno

Horhe,

tobě bych chtěl ještě zpětně poděkovat za velkorysou nabídku pomoci

při nákupu. Byla i chvíle kdy jsem přemýšlel, že ti napíšu SZ.

Teď jsem ale rád, že jsem to absolvoval sám.

Přesto moc dík.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...