mechano Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Odesláno 26. února 2007 RomanP napsal: nmmm... tak to mě bolí až teď ale asi to ruku zpevní, začátek sezony na kole bude snad o to lepší, že budu zvyklejší Začátek sezóny na kole už přeci byl.
RomanP Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Odesláno 27. února 2007 mechano napsal: RomanP napsal: nmmm... tak to mě bolí až teď ale asi to ruku zpevní, začátek sezony na kole bude snad o to lepší, že budu zvyklejší Začátek sezóny na kole už přeci byl. No on letos nebyl spíš konec :-)
mechano Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Odesláno 27. února 2007 RomanP napsal: mechano napsal: RomanP napsal: nmmm... tak to mě bolí až teď ale asi to ruku zpevní, začátek sezony na kole bude snad o to lepší, že budu zvyklejší Začátek sezóny na kole už přeci byl. No on letos nebyl spíš konec :-) No jo, je to fajn, ne ?
RomanP Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Odesláno 27. února 2007 jojo, taky jsem spokojenej a to nejen kvůli kolu
cali Odesláno 10. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2007 vlastnim to uz dlhsiu dobu, Iron verziu a som spokojny,.... ked nic ine tak je to aka taka nadej pre nas co trpime syndromom tenkeho zapastia
Tazatel Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Tak se pochlubte... kdo ste kolik natočil? :-)
lomo135 Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Tazatel napsal: Tak se pochlubte... kdo ste kolik natočil? :-) 11987 Vím, není to moc, ale jakse říká: Nepohrdej dnem malých počátků
winerob Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 lomo135 napsal: 11987 Vím, není to moc, ale jakse říká: Nepohrdej dnem malých počátků Já mám 12890. Daří se vám to roztáčet bez provázku?
Valachus Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Já sem vždy myslel že to má kopat, jelikož to má odpor až dvacet kilo. Je to sranda, ve škole to ted točíme ve velkém.
Cyber Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 winerob napsal: Já mám 12890. Daří se vám to roztáčet bez provázku? Já roztáčím rychlým pohybem ukazováčku. Počítadlo naposledy někde kolem 12.000 - potom měl příběh rychlý konec. Bálo - apalá - bác. Powerball funguje, ale počítadlo po pulmetrovém pádu na dlažbu už ne :-( .Inu jsou i horří ztráty...
lomo135 Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 winerob napsal: Daří se vám to roztáčet bez provázku? Ano
Tazatel Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 A jak Vám ta koule funguje po cca roce či více, je stále jako nová nebo jsou nějaké známky opotřebení(pád na zem atd nemám na mysli)?
boo-beek Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 New Milis napsal: A máte někdo už z toho svaly? Milisi, dneska je to jedna perla za druhou
Návštěvník YPO? Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 (upraveno) dnes jsem měl nějaké pohnutí mysli a ve čtyřiceti letech zakoupil tuhle hovadinu musím říci, že to funguje - ruce mě bolí od shora až dolů, na malíčcích mi slezla kůže (nechápu),no a ty pohyby u toho jsou docela groteskní, ale já to nevzdám --- jediná věc mi uniká - slečna co mi to předváděla to rozhýbala prstem, což nedokáži - je na to nějaký fígl ? --- Upraveno 7. dubna 2009 uživatelem YPO?
tyfo Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 je na to figl a ten se jmenuje cit a praxe, u noveho to uplne dobre nejde az tak po par dnech lepe se rostaci s dirou dolu (tedy alespon ty nase) a pouze zapestim. Na hodnotu kolem 10 tis mi staci zapesti na prekonani 11 tis zapojim celou levou ruku no a na prekonani 13 tisic to chce dost cviku u mne pravou rukou, postupne mozoly na malicku, 2x mi v nem kruplo tak ze jsem mesic nenatocil ani 9 tis ale pri pravidelnym treningu jsem se dostal na cca 13200 ale pak jsme polevili a ted to tocime tak max 3-4x do tydne a mame celkem honku prekonat 13 tis. pri tech 13200 jsme tocili 13 tis lechce a pokazde ale 13300 byla celkem magicka hranice.
Jaem Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 Naco sa trapit snurkami a inymi sposobmi roztocenia, ked existuje pohodlnejsie riesenie: elektricky EEZI Starter
grakij Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 a jeste by za tebe mohl i tocit/cvicit ;-) zkouseli jste nekdo "nastavec" na nohu ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se