Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na lunete jsem pocital piva jednou, a to na rozlucce se svobodou. Kupodivu jsem na zadny nezapomnel. Bohuzel jsem dopredu o tomhle umyslu informoval svoji nastavajici, ktere pak stacilo, aby se kolum poledniho podivala na moje hodinky, a razem ji bylo jasny, proc ze jsem jeste nevstal... takze dalsi hodinky uz byly bez ni ;)

Odesláno
  V 30. 10. 2012 v 20:22, JKsro napsal:

to Ondoni: jak to myslis?

...uplně jinak, než jsem to napsal suicide_anim.gif myslel jsem samozřejmě "pokud je na hodinu"...my v tu neděli hráli jak žetonový biliard, tak hodinový karambol...a trochu do toho pili, což mě snad omlouvá :)

Odesláno
  V 30. 10. 2012 v 22:05, Tower Of Power napsal:

Na lunete jsem pocital piva jednou, a to na rozlucce se svobodou. Kupodivu jsem na zadny nezapomnel. Bohuzel jsem dopredu o tomhle umyslu informoval svoji nastavajici, ktere pak stacilo, aby se kolum poledniho podivala na moje hodinky, a razem ji bylo jasny, proc ze jsem jeste nevstal... takze dalsi hodinky uz byly bez ni ;)

Bez nastávající nebo bez lunety? :smile_anim:

Já piva nepočítám, do čtyř mi stačí prsty, a na víc mi nestačí ledviny...

Ale počítal jsem bazény - tam mi to přišlo užitečné

Odesláno

Kdo nema v dnesni dobe lunetu ten jako by ani nebyl... Ne vazne, povazuju lunetu za supr vec. Stejne jako me potesi super spona, super tah, super pouzdro, potesi i super luneta. A nebo taky dojem z hodinek pokazi, kdyz se nepovede. Ikdybych ji nemel na zadnou funkci (to co uz driv popsali kolegove) minimalne na hrani ji vyuziju. Da se rict, ze absenci lunety promijim jen chronum a oblekovkam. Jinde ji vidim jako temer povinou vybavu:-)))

Mluvim o obycejne 60 dilkove. Lunety s GMT nebo s logarem - tam snad je funkce i pouziti jasny. Komu to nedochazi, ma holt smulu:-)

Je tu mraky vlaken o vecech co s hodkama nesouvisi, popravde nechapu narazky na zakladatele vlakna. Stezejni vlakno serveru to asi nebude, ale furt vidim logiku pokecat nebo si delat srandu z lunety, nez plkat o cigarech golfu knihach nebo vareni. Tam bych narazky chapal.

Odesláno
  V 1. 11. 2012 v 10:40, Lukas napsal:

Bez nastávající nebo bez lunety? :smile_anim:

Bez lunety:) Stejne jich dam vetsinou pet, a na to staci papirek:)

V 1. 11. 2012 v 14:30, cody napsal:

Kdo nema v dnesni dobe lunetu ten jako by ani nebyl... Ne vazne, povazuju lunetu za supr vec. Stejne jako me potesi super spona, super tah, super pouzdro, potesi i super luneta. A nebo taky dojem z hodinek pokazi, kdyz se nepovede. Ikdybych ji nemel na zadnou funkci (to co uz driv popsali kolegove) minimalne n

Je tu mraky vlaken o vecech co s hodkama nesouvisi, popravde nechapu narazky na zakladatele vlakna. Stezejni vlakno serveru to asi nebude, ale furt vidim logiku pokecat nebo si delat srandu z lunety, nez plkat o cigarech golfu knihach nebo vareni. Tam bych narazky chapal.

Moje rec. Zacetl jsem se posledni dobou trochu do Watchuseek, a co se tam kolikrat resi za blbiny... zlata luneta:)

Odesláno

Tak já ji poslední dva měsíce používám několikrát za den k stopování času kojení. Běda jak ji zapomenu nastavit. To je hned zle, že mám troje hodinky a ni vím jak dlouho už kojídry.gif

Odesláno
  V 5. 11. 2012 v 9:58, jencekgs napsal:

Tak já ji poslední dva měsíce používám několikrát za den k stopování času kojení. Běda jak ji zapomenu nastavit. To je hned zle, že mám troje hodinky a ni vím jak dlouho už kojídry.gif

Jo, na to jsem lunetu taky pouzival. A taky na stopovani, jak dlouho mala spi.

Odesláno

Tak když jsem měl chrona, tak jsem jí používal docela často, přesně jak tu někdo napsal, vaření, čas za jak dlouho mám udělat to a to. Ale co mě mrzí, že jsem to nikdy nevyužil k počítání piv, takže příští hodinky budou opět s lunetou ;) . No aby taky ne, že jo. Divery bez lunety, to je ale.... :bangin:

Odesláno

Ja hodky s lunetou uz dva roky nemam a ted se doctu, ze bez lunety jako bych nebyl :). Dalsi hodinky, na ktere ted mirim, otocnou lunetu taky nemaji. Budu muset o nejakem lunetakovi porozmyslet...

Odesláno

Jak už tady padlo, výborná minutka v kuchyni, dále počítadlo odplavaných bazénů, počítadlo pif asi brzo vyzkouším smile_anim.gif

Odesláno

Prosím předem o shovívavost za tuto otázku, ale není mi to jasné: Když si počítáte ty piva nebo bazény, tak jeden bazén (pivo) = jeden klik? Nebo to posunujete po hodinových indexech? U Seiko se 120 kliky na celých 360° jsem měl dost problém poznat, jestli se zrovna nacházím na sedmnáctém nebo devatenáctém kliku...

Odesláno

Na to je nejlepší GMT luneta. Na potápěčské bych otáčel po hodinových indexech (5 minutách). Ale v praxi to vyzkoušeno nemám. Samozřejmě takhle by to šlo jen do 12 piv, takže jestli jsi byl u 17. či 19., budeš muset zvolit jiné měřítko. Přijde mi ale hloupost volit 1 pivo = 1 klik, tzn. půl minuty, kdyžtak aspoň 1 pivo = 1 minuta. Rozsah do 60 snad musí stačit každému.

Odesláno (upraveno)

tak tak, alebo plne minútové lunety viď Fortis B42, potápky od Sinn a pod. sú tým pádom najvariabilnejšie. Bezproblémový odpočet aj po 15 minúte.

edit: skrátenie extu

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Díky, takhle jsem si to představoval - zrovna na to počítání bazénů bych lunetu asi využil nejvíc, a tam se přes 12 rozhodně dostanu. Naopak na pivo to asi nevyužiju, protože vypiju maximálně tři a to si ještě spočítat dokážu i z hlavy whistle.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...