Zdeněk H. Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 Špatně ses podíval, řešil jsem tu, že tam nejsou.
People Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 Ahaa. Tak to su debilove. Co ich k tomu viedlo?
kuncák7 Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Já tam stěžejky mám- rozměr 22 mm, prostě se to o ně rozpáralo. Bývalá přítelkyně má skoro tytéž, nosí je denně a nijak je nešetří a řemínek drží. Dal jsem tam jinej řemen, vypadaj divně, ale účel to zatím plní.
Radim81 Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Pánové, když tak pročítám tohle vlákno, tak si říkám, co vedlo Fortis k tomu, aby vyrobil v Číně takový šmejd. Vždyť si tím přeci akorát kazí jméno...Přeci slušná značka by se k tomu nesvolila...
kuncák7 Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Bohuzel,hodinky se me libej,ale mam stejnej nazor- smejd to je.ale sanci u me stale maj.
Zdeněk H. Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 V 18. 3. 2015 v 18:52, kuncák7 napsal: Bohuzel,hodinky se me libej,ale mam stejnej nazor- smejd to je.ale sanci u me stale maj.Ty jsi teď jedny jedny Fortisky prodával, ne? A rozhodně nebyly z plastu. Pak je Tvoje volba pro mě záhadou. Já si colorsky koupil čisté z důvodu, že na dospělé prostě zatím nedosáhnu.
kuncák7 Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 V 18. 3. 2015 v 22:09, Zdeněk H. napsal: Ty jsi teď jedny jedny Fortisky prodával, ne? A rozhodně nebyly z plastu. Pak je Tvoje volba pro mě záhadou. Já si colorsky koupil čisté z důvodu, že na dospělé prostě zatím nedosáhnu.Jojo prodával, chci je vyměnit za Hamilton Pan Europe v chronu a druhej důvod byl, že jsem nesehnal za slušný peníze tah ( a hodinkově se teď nudím ).. Tyhle plasťáky mám jen na okrasu, nebo si je půjčuje táta, protože na ně vidí.
Zdeněk H. Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 (upraveno) V 19. 3. 2015 v 6:23, kuncák7 napsal: Jojo prodával, chci je vyměnit za Hamilton Pan Europe v chronu a druhej důvod byl, že jsem nesehnal za slušný peníze tah ( a hodinkově se teď nudím ).. Tyhle plasťáky mám jen na okrasu, nebo si je půjčuje táta, protože na ně vidí. Vidíš a moje to jsou to dream watch. Nepřirosly Ti k srdci? Ještě, že jsem to objevil v okamžiku, kdy už byly prodaný, hodně jsem tím ušetřil. Upraveno 19. března 2015 uživatelem Zdeněk H.
odjinud Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 No ty jo.... asi proto k tomu je ten kufr pásků (co je třeba si připlatit) :-) V 17. 3. 2015 v 14:58, kuncák7 napsal: Panove zdravim,chci se optat,jak dlouho vam vydrzi ten reminek? Hodinky mam 2 roky a vcera me praskl treti a to je nosim opravdu svatecne. Zacinaj se lehce prodrazovat.
kuncák7 Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 V 19. 3. 2015 v 19:31, odjinud napsal: No ty jo.... asi proto k tomu je ten kufr pásků (co je třeba si připlatit) :-)Zkusim jeste jine osicky,bejvalce to hodinky nedelaj. Jinak pak nevim a ten neorigo pasek k nim moc nejde.
Zdeněk H. Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Tak dneska manželce Fortisky dotikaly, chci věřit, že je to baterkou...
Miro2 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 V 17. 3. 2015 v 18:48, Radek124 napsal: Je to smutné, ale vyznívá to jako že lakotnej Švýcar dodal drahou značku+design, zatímco Číňan do "joint-venture" dodal tradiční know-how kterak om?dat materiál po vzoru dolarovejch křapek z asijské tržnice. Zajímavé že původní gumák na (už 3 léta dost používaných) Suunto Core je dodnes jak nový, asi si Finové v Číně připlatili za echt kaučuk... Jsem je nedávno prohlížel v Koscomu, řemínek i pouzdro je obyčejný plast, který nevypadá nijak bytelně, tak se těm problémům, které tady někteří popisují ani nedivím. Suunta Core jsou trochu jiná liga, ale tam mi zase rychle praskly poutka na řemínek a když jsem zjistil kolik stojí náhradní, tak jsem raději koupil nový NATO strap, který vyšel levněji než dvě nové poutka. Teď mě napadlo, bylo by zajímavé, mít gumovou variantu řemínku a pouzdra pro Flippery, taková zodolněná verze Flippery, které mají v Koscomu, jsou ty s označením vodotěsnosti na ciferníku, nevíte jestli se ještě prodává verze bez toho extra popisku?
Zdeněk H. Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 V 21. 5. 2015 v 20:49, Zdeněk H. napsal: Tak dneska manželce Fortisky dotikaly, chci věřit, že je to baterkou... Tak jsem se dnes vydal k hodináři na výměnu baterie. Když jsem si ale pro hodinky přišel, vynadal mi, že si o ně zlomil nástroj za 800 Kč a bez jediné slova omluvy mi je vrátil s tím, že nejdou otevřít a mám se obrátit na autorizovaný servis. Když jsem se podíval na pouzdro, tak me popadl amok. Marnými pokusy o otevření je totiž silně poznamenánal. Nechci to nechat být, proto se zde v jiné sekci chystám napsat o tomto hodináři recenzi a budu přemýšlet, co s tím dělat dál.
kuncák7 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 V 19. 3. 2015 v 21:58, kuncák7 napsal: Zkusim jeste jine osicky,bejvalce to hodinky nedelaj. Jinak pak nevim a ten neorigo pasek k nim moc nejde.Tak bejvalce řemínek praskl taky, ale u spony ( asi proto, protože ho nosila ), vyřešil jsem to jednoduše- vzal jsem lepidlo a zalepil to k jedné straně. Je to napevno, hodinky se sundavaj z ruky hůř, ale jde to. Šunt jeden čínskej.
odjinud Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Ty voe, tak t onasere.... teď mám na ruce origo Flippery a spodek byl nerozebitralný... nezkoušel to, blbec, tím? V 26. 5. 2015 v 18:05, Zdeněk H. napsal: Tak jsem se dnes vydal k hodináři na výměnu baterie. Když jsem si ale pro hodinky přišel, vynadal mi, že si o ně zlomil nástroj za 800 Kč a bez jediné slova omluvy mi je vrátil s tím, že nejdou otevřít a mám se obrátit na autorizovaný servis. Když jsem se podíval na pouzdro, tak me popadl amok. Marnými pokusy o otevření je totiž silně poznamenánal. Nechci to nechat být, proto se zde v jiné sekci chystám napsat o tomto hodináři recenzi a budu přemýšlet, co s tím dělat dál.
Zdeněk H. Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 V 15. 9. 2015 v 12:34, odjinud napsal: Ty voe, tak t onasere.... teď mám na ruce origo Flippery a spodek byl nerozebitralný... nezkoušel to, blbec, tím? Otvírají se spodem. Je to zalisovaný víčko, klasika. Po popisovaný zkušensoti s panem hodinářem v Jungamnnce jsem vyrazil do Koscomu. Tam hodinky otevřeli, ale když jsem z dílny slyšel zvuk kladívečka, tak jsem začal tušit, že půjde o moje hodinky. A taky že jo. Výsledek je tedy, že hodinky otevřeli a stopy po otevření zanechali zhruba podobné jako zmíněný hodinář. Lepší způsob prý neexistuje. Já osobně si myslím, že na to bude nějaký přípravek, ale to vědí asi jen ve Fortisu.
Zdeněk H. Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 V 17. 3. 2015 v 14:58, kuncák7 napsal: Panove zdravim,chci se optat,jak dlouho vam vydrzi ten reminek? Hodinky mam 2 roky a vcera me praskl treti a to je nosim opravdu svatecne. Zacinaj se lehce prodrazovat. Tak dneska praskla manželce v naší rodině třetí spona v pořadí. Hodinky mále ztratila v písku na pláži. Má někdo nápad čím bych mohl ogiginální sponu nahradit, resp. kde koupit samotnou sponu, co byse na ně hodila? Hodinke se stále nechce vzdát.
kuncák7 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 V 15. 9. 2015 v 14:28, Zdeněk H. napsal: Tak dneska praskla manželce v naší rodině třetí spona v pořadí. Hodinky mále ztratila v písku na pláži. Má někdo nápad čím bych mohl ogiginální sponu nahradit, resp. kde koupit samotnou sponu, co byse na ně hodila? Hodinke se stále nechce vzdát.Dej tam uplne jinej remen. Tak jsem to aspon udelal ja. Nemam na ten original nervy- na celej.
Zdeněk H. Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 V 15. 9. 2015 v 14:34, kuncák7 napsal: Dej tam uplne jinej remen. Tak jsem to aspon udelal ja. Nemam na ten original nervy- na celej.Jenže já nemám ani na jednom ze strapů vyndavací stěžejky. Jak dopadl pokus vyndat ty co tam mám, jsi asi viděl. Teď potřebuju jenom sponu, silikon zatím drží.
odjinud Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Do Jungmanky chodím na levné silikony (ne kozy prodavčky :-) ale řemínky). Je fakt, že jednou, kdysi, jsem si tam nechal řemínek i nasadit, a chtěli nějakých 40Kč......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se