JaVo1 Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 Náhodou jsem na netu narazil na tento inzerát :http://hodiny-hodinky-starozitnosti.sbazar.cz/omega-speedmaster-hb-sia-automat-rychnov-nad-kneznou-o8481625.htmlCo si o tom myslíte ? Kupovat je nechci v žádněm případě. Ale Omegy za 2450,- to je mi nějak podezřelé.
JaVo1 Odesláno 26. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2012 To myslíš vážně?Jak jsi to myslel ?
bohus76 Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 Hodinky které normálně stojí přes 50táců /nošené ne nové/ prodávat za nějaké cca 3tisíce to sm.dí a dost,nezdá se Ti?
pikec Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 Dle fotek jsou pravé (fotky jsou totiž dle všeho ze stránek Omega) až na tu krabičku. Takže nech si poslat fotky těch co opravdu vlastní a bude jasno. Ale třeba je to opravdu JEŽÍŠEK a snaží se někoho potěšit.
enslow Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 uz len podla toho zaigelitovaneho tahu mozes dedukovat ze su to faky
organic Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 A ) Tyhle limitované Speedy Solar Impulse nestojí 50 kolíků, ale hodně přes sto.B ) Rozhodně v nich netluče ETA ale coaxiální inhouse Omega Buď je to podvod nebo fejk. Asi stačí - LOCK
JaVo1 Odesláno 26. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2012 Dle fotek jsou pravé (fotky jsou totiž dle všeho ze stránek Omega) až na tu krabičku. Takže nech si poslat fotky těch co opravdu vlastní a bude jasno. Ale třeba je to opravdu JEŽÍŠEK a snaží se někoho potěšit. Ješte jednou opakuju, že kupovat nechci. Jen mě zajímají vaše názory - buď je ten člověk idiot, který nemá ponětí o hodinkách nebo je až moc chytrý a nabízí faky s obrázky pravých Omeg. Mě byla právě podezřelá ta krabička bez jakéhokoliv nápisu.
Elmagico Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 Keby na konci bola ešte jedna nula, by tá cena bola podozrivá
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.