Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny, sháním inspiraci na nějaký řemen, tah, gumu,....... ( mimo NATO strapu ), k hodinkám? Vodolaz, které jsem před nedávnem vyměnil zde na foru. Snažím se je nosit pravidelně a ta věcička, která k tomu byla jako řemínek, na to evidentně není dělaná. Proto prosím o náměty, protože mě osobně zatím nic pořádného nenapadlo, či nepadlo do oka ( jen upozorňuji, že hodinky mají rozměr 58 mm a váhu cca 285 g ). Předem děkuji za nějaké nápady.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Zdravím všechny, sháním inspiraci na nějaký řemen, tah, gumu,....... ( mimo NATO strapu ), k hodinkám? Vodolaz, které jsem před nedávnem vyměnil zde na foru. Snažím se je nosit pravidelně a ta věcička, která k tomu byla jako řemínek, na to evidentně není dělaná. Proto prosím o náměty, protože mě osobně zatím nic pořádného nenapadlo, či nepadlo do oka ( jen upozorňuji, že hodinky mají rozměr 58 mm a váhu cca 285 g ). Předem děkuji za nějaké nápady.

Ja ti nevím, ale k těmto tzv. turistickým "Vodolazům", které nejsou originál nejlépe pasuje tento doplněk:

320px-Claw-hammer.jpg

Odesláno

Ja ti nevím, ale k těmto tzv. turistickým "Vodolazům", které nejsou originál nejlépe pasuje tento doplněk:

320px-Claw-hammer.jpg

Díky za námět, ale i s tímto vtipným doplňkem by jsi měl docela problém s tím něco udělat :smile_anim:. Spíš bych je chvilku rád ponosil, i když to není originál ( což ostatně vím, ale dík za upozornění ).

Odesláno

... ale i s tímto vtipným doplňkem by jsi měl docela problém s tím něco udělat :smile_anim:....

Dobrá! Přidáme na velikosti. :D

213.jpg

Odesláno

Dobrá! Přidáme na velikosti. :D

213.jpg

Dostals mě :smile_anim:, stále mám ale na mysli trochu je ponosit a tohle se bude špatně nandavat a ještě hůř nosit na ruce.

Odesláno

Azbuka a já, ještě dobrý- chyb je tam více a jsem s nima smířen. Neměnill jsem je proto, abych se s nima chlubil, ale abych je vyzkoušel ( velikost , váhu a celkově styl ).

Jinak pánové, nepotřebuju mravokárce ( naprosto v dobrém, nechci vás naštvat a ani já nejsem naštvanej ), chci radu či inspiraci, kde a případně jakej tah či řemen na ně.

Bert- jsem si vědom, že k originálu dospěju v nejbližší době ( či trochu delší), protože už mám i potenciálního prodejce originálů, kvůli kterým jsem kupoval tento kousek ( až ho zlomím k prodeji, protože on už je nepotřebuje ).

Odesláno

Tak jo :-) Zkusím tedy poradit v dobrém. Československá armáda kdysi používala cosi, co se slangově nazývalo "atombordel", zkrátka takový ten oblek, ve kterém sis lehal patama směrem k epicentru. Na ten oblek byla i taška. Materiál je pogumovaná, silně strukturovaná textilie. Když jsem ji v několika vrstvách k vodolazům přiložil, vypadalo to ok. Druhý tip: masivní naolejovaný ložený řemen. :cheers:

Odesláno

Tak jo :-) Zkusím tedy poradit v dobrém. Československá armáda kdysi používala cosi, co se slangově nazývalo "atombordel", zkrátka takový ten oblek, ve kterém sis lehal patama směrem k epicentru. Na ten oblek byla i taška. Materiál je pogumovaná, silně strukturovaná textilie. Když jsem ji v několika vrstvách k vodolazům přiložil, vypadalo to ok. Druhý tip: masivní naolejovaný ložený řemen. :cheers:

No vidíš :cheers:, s tím už se dá pracovat. Tu tašku bych teoreticky mohl sehnat a na řemen už mám i výrobce. Dík za typ. Martin

Odesláno

Díky všem za typ, už něco ladím ( až na ten obojek předpokládám na rotvíka, je to celkem slušné ).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...