Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 283
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zkusím je tedy koupit a když mi je dodá, vezmete si je ode mne zpět ?

A které ?

Odesláno

NEW Prim Pánské společenské hodinky 73-030-300-00-1

Jinak se to vztahuje na jakékoliv mechanické hodinky ze současné kolekce. Podle našich informací žádné z těchto hodinek nemá na skladě. Bez našeho souhlasu používá i naše fotografie k těmto novým hodinkám. Několikrát jsem ho upozornil, že toto zboží od nás nedostane.

Odesláno

Dobře, kupuji NEW Prim Pánské společenské hodinky 73-030-300-00-1

.

Odesláno

Takže Mija http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/Def ? je obchod u nás v Táboře, byl jsem se tam podívat tak před měsícem a jediné co měli byl Prim Sport II automatic. Na dotaz které hodinky mohu od Primu objednat zněla odpověď, že jakékoliv. Dnes jsem telefonicky ověřoval fiktivní objednávku a doba dodání je údajně 3 dny, takže

Prime koukej rychle vyrábět! :)

Odesláno

Objednávka od MiJa Hodinky, Hodiny a Šperky potvrzena. Další informace dám hned, jak nějaké budou.

Odesláno
Zkuste je koupit! Ten člověk je nemá a nikdy je ode mne mít nebude!!!!!!  Rozčiluji se nad tou nehorázností už dlouho, ale to je to jediné, co můžu dělat.

V čem je ta nehoráznost?

Odesláno

Jsem tu nový, tak mně nekamenujte. Ale co je špatného na tom, že internetový obchod prodává o cca 1k levněji, než je doporučená cena výrobce?

Odesláno
Jsem tu nový, tak mně nekamenujte. Ale co je špatného na tom, že internetový obchod prodává o cca 1k levněji, než je doporučená cena výrobce?

1/ To že, Prim nemá ten obchod na svojom zozname odberateľov.

2/ To že, Prim už ten obchod upozornil nech neponúka veci, ktoré nemôže dodať. A on to robí naďalej.

3/ Je ten istý obchodník, ktorý už raz ponúkal na svojej stránke limitované edicie hodiniek, ktoré neboli pravdepodobne nikdy uvoľnené pre predaj mimo fabriky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...