Radimk Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 To Prim: Tak to rád slyším, ale ta původní reakce tak vyzněla. Dobře zřejmě oba víme ( jelikož jsme oba více méně obchodníci i když s jiným zbožím) jak je důležitá okamžitá nálada zákazníka. a mezi ty budoucí se stále počítám!!
Prokop Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 Jinými slovy vysvětlujete, že jste měl špatnou náladu?:)
Radimk Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 Naopak! Vy jste se mi zdál připonaštvaný!! Ale nechme plané diskuze- je víc důležitějších věcí na práci. A jsem rád že jsem se mýlil. Závěr!
Prokop Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 To RadimK: Maximálně jsem mohl jevit známky únavy. Ale mohu upřímně říci, že žádný příspěvek na chronomagu mě zatím nenaštval. Možná jsem si občas myslel o pisateli své, ale to nebyl případ naší předchozí diskuze.
gutav.lolo Odesláno 25. února 2006 Nahlásit Odesláno 25. února 2006 pozor nabizi falza prim adresa intern. je lubos stary hodinar.a ma ceny cca 6000zc.prime mrkni nato.ja bych ho zazaloval.takove šunty za takove prachy.do pytle snim a do vltavy:-(((((((
Prokop Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 Trochu chaotický příspěvek. Ani nevím, kam bych se měl mrknout.
Návštěvník Kamil Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 pozor nabizi falza prim adresa intern. je lubos stary hodinar.a ma ceny cca 6000zc.prime mrkni nato.ja bych ho zazaloval.takove šunty za takove prachy.do pytle snim a do vltavy:-((((((( Už to nehul
gutav.lolo Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 dyt jsem psal :-/ internetova adresa je... lubos stary hodinař..... kapire?? :-))))))
gandalf Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 Kapire, ale můj kompl to nežere :-((. Tak holt zůstanu bez šuntů - hurá :-))).
gutav.lolo Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 o nic jsi neprisel.ty jsou tak dobry akorat podlozit pracku nebo skrin:-)))))
Lukáš Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 gustav zřejmě myslel tuto web. stránku - http://www.volny.cz/lstary/ a zde jeho internetový obchod - http://www.vltava2000.cz/hodinarstvi/defau...DepartmentID=43 to Prim: vím jak poznat falešné Primky, výrobce k nim nedává do krabičky luxusní propisku!!! :)
Prokop Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 To my také ne,... to tedy vyrábíme padělky?:)
gutav.lolo Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 to lukas: nooooooooo to je ono.:-)))) to prim: proboha to jsem preci nerekl.
Prokop Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 To byla jen reakce na Lukášův příspěvek o propisce.
Wachn Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Odesláno 6. března 2006 To my také ne,... to tedy vyrábíme padělky?:) No z pohledu MPM určitě fuj jdu si dát facku
Prokop Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Odesláno 6. března 2006 Já s tím problém nemám. Obávám se ale, že tento druh humoru tu někteří nezasvěcení návštěvníci asi nepochopí.
Lukáš Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 A já trouba celou dobu kupuju v bazarech 50 let staré MPM a mám z toho radost Jdu se věšet!
letec Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 :) tak to je super pokec prim je humorista ...... jo ono je lepsi obcas nejake tema odlehcit protoze starosti je vsude hromada. ja se teda asi zeptam na nejakou renovaci u MPM treba budou mit i v tomto smeru lepsi ceny :)
Prokop Odesláno 8. března 2006 Nahlásit Odesláno 8. března 2006 Hoďte někdo už tuto diskuzi někam k čínskému fóru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se