Kalisport Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 před 18 minutami, sodekcz napsal: proč na tu tvou tlapu jednou nezkusíš pořádný velký pilotky Tahle otázka me napadne pokaždý když @Datel přidá fotku s hodinkami na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Jojo, s hodinkama je to jak s motorkama, ne každý může hned na velké stroje a někdo se cítí v pohodě i na skútru, (nejlépe japonské provenience, žádná Čína ;o). Už se znám, třeba tyto Orienty byly vyloženě na zkoušku. Ona tudy cesta nejspíš nepovede, pilotky se mi líbí v té co nejčistší podobě (ale Muster A) - ale holt kožený řemínkem, nic ostatní "není ono". A zároveň kožené řemínky nenosím ;o) Nemůžu si pomoct, ale nejčastěji stejně nosím doma tyhle. Na chlubení to úplně není, ale holt "mrknu a vidím" je pro mne klíčové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 před 16 hodinami, Kalisport napsal: Tahle otázka me napadne pokaždý když @Datel přidá fotku s hodinkami na ruce Jinak můj ideál Steinhart Nav B-Uhr 47 Titan A-Muster Zentralsekunde ty bych mohl... velké, lehké, levné ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.martis Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 V 31. 12. 2021 v 18:42, sodekcz napsal: @Datel Čo poviete na tieto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Titanová limitka. Pokud ti nevadí barvičky, proč ne? Jestli o nich uvažuješ, pozor na velikost pouzdra. Přecejen 44 mm už není úplně pro každého. Máš možnost je někde koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se