Jump to content

Pilotky od Orientu

Colisa

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

Zdravím,

Také jsem si udělal radost, jsou to moje první mechanické hodiny. Jsem z nich nadšený, jediné co mě nějak zlobí je ta datumovka. Jak ji mám správně seřídit? Dneska jsem se probudil a měl jsem tam stále včerejší datum, tak jsem nastavil 7.12 (nastavoval jsem to v 8:00) a teď před 12-tou jsem to měl mezi 7 a 8.12, nechci tam každý den nastavovat dnešní datum.  :frusty:  

Nevím si rady, předem děkuji za rady :) 

Zkusím to, snad to pomůže. Zkrátka mi nesedí datum. Nevěděl jsem jak ho mám správně seřídit aby to sedělo. Když bude 12 po půlnoci tak už by tam mělo být dnešní datum 7, ale já jsem tam měl stále včerejší datum 6.12

• 5 months later...

Ahoj, sice je to už staré vlákno, ale našel jsem fotky Japonských pilotek z WW2

http://www.mwrforum.net/forums/showthread.php?28185-WWII-Japanese-Seikosha-Pilot-Watch

Škoda, že se nenechali inspirovat tímto. Jinak mě se ty Orienťácký pilotky líbí a ani to logo mi nevadí.

Edited by ohrenstein

Ahoj, sice je to už staré vlákno, ale našel jsem fotky Japonských pilotek z WW2

http://www.mwrforum.net/forums/showthread.php?28185-WWII-Japanese-Seikosha-Pilot-Watch

Škoda, že se nenechali inspirovat tímto. Jinak mě se ty Orienťácký pilotky líbí a ani to logo mi nevadí.

to co popisujes je .japonska Sekosha, pokial by si chcel presne take tak ich repliku vyrobili v limitke poliaci g. gerlach - tokkotai project. tusim su jedny aj v bazarovej sekcii.

inak co sa tyka tychto Orient Pilotiek tak ja som s nimi spokojny. su presne, celkom zaujimave, logo ma nerozculuje, no tu datumovku nemuseli tak odflaknut.

inak co sa tyka tychto Orient Pilotiek tak ja som s nimi spokojny. su presne, celkom zaujimave, logo ma nerozculuje, no tu datumovku nemuseli tak odflaknut.

naprostý souhlas, jen dodávám, že korunku v orientu taky mohli (měli) pojmout nějak zajímavěji. Osobně mi to možná vadí víc, než ta datumovka. 

• 2 months later...

už se taky hlásím do klubu. měl jsem je v plánu už pár let, ale mezitím si cestu ke mně našlo několik jiných kusů.

nedávno se však na chvilku objevily na creationwatches, navíc za pěknou cenu, tak jsem nezaváhal.

ta šedomodrá na cifru, to je prostě paráda.

na zulu kůži

post-5667-0-18490000-1439043590_thumb.jpg

na maratacu

post-5667-0-65855900-1439043600_thumb.jpg

• 1 year later...
  • 5 months later...