busmil Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Chodil jsem kolem nich pěkně dlouho a nakonec jsem nevydržel (a chrono forum mě ještě utvrdilo...) No a konečně jsou doma:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Tak to gratuluju,chodit okolo dlouho a nerozmyslet si to,tak by Tě mohly chvilku dýl bavit,jsou pěkný at slouží
Almi Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Gratulujem! tieto potapky od TH su naozaj vydarené.Chce to ale viac foto pls, hlavne na ruke, tak do toho
kuncák7 Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Ano, napiš toho o hodinkách více !! Jinak gratuluji, chodit kolem tohoto skvostu jsi asi dlouho nevydržel a je jen dobře, že jsi podlehl.
Petr77 Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Slusi jim to teda moc a na kaucuku co mas Ty, jsou snad nejlepe nositelne. Muzes prosim napsa, jaka je vyska pouzdra u techto chrono /rad bych si to porovnal s Aquaracerama 500m nechrono/. Urcite budes dlooouho chrochtat blahem
busmil Odesláno 7. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Velmi slušnej úlovek! Díky!
busmil Odesláno 7. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Tak to gratuluju,chodit okolo dlouho a nerozmyslet si to,tak by Tě mohly chvilku dýl bavit,jsou pěkný at slouží Díky, taky věřím, že mi chvíli vydrží i když mám v hledáčku jedny pěkné Carrery, bude jim to spolu slušet
busmil Odesláno 7. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Gratulujem! tieto potapky od TH su naozaj vydarené.Chce to ale viac foto pls, hlavne na ruke, tak do toho Děkuji, fotky hodím až o víkendu, jsem na cestách...
busmil Odesláno 7. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Slusi jim to teda moc a na kaucuku co mas Ty, jsou snad nejlepe nositelne. Muzes prosim napsa, jaka je vyska pouzdra u techto chrono /rad bych si to porovnal s Aquaracerama 500m nechrono/. Urcite budes dlooouho chrochtat blahem Jasně, změřím je o víkendu a pak to tu hodím...
African Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Gratulace ke krásným TH Tyto Aquaracery jsou velmi povedené, moc se mi líbí ta gumová luneta" Tak ať pěkně slouží"
hejdik Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) Sice se mi více líbí nechrono verze,ale na mě nesejde.Rozhodně krásné hodinky.Mají krásnou lunetu.gratulace k perfektním TH.Přivítal bych nějakou recenzi Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem hejdik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se