Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte kolegovia,

Rad by som vas pekne poprosil o vyber kozeneho remienka na Omegy bondovky, modre 41mm.

Uz mi nejak dochadza fantazia sakra stale sa neviem rozhodnut pre ten "pravy"

Pri inych hodinkach som mal vzdy jasno, len pri mojich nateraz vysnivanych bondovkach fakt neviem co by k nim naozaj aj pasovalo.

Čo sa tyka iného obutia tak tam mam jasno, origo tah a origo modra guma.

Mam rad velmi aj kozene remienky tak k bondovkam zhanam nieco co by nepokazilo ich look a dôstojnosť ;)

Zatial mi padli do oka tieto dva.

Poradite prosím lebo uz sa zacinam stracat.

8172575821_318ff95652_z_d.jpg

8172577657_67257bbb39_d.jpg

Vopred naozaj velmi pekne dakujem za akykolvek napad a inspiraciu.

Odesláno (upraveno)

No už v tom taky pár dní ležim,ale koukám na 22,tady je pro Tebe pár dvacítek http://www.ebay.co.u...98624&_from=R40

mě bere tenhle,ale na mě je malej a nevim jak by pásnul k tělu bondovek. http://www.ebay.co.u...=item337d8a743c

(jako ukázka,ne tenhle brak)

A tady jsem koukal jak co vypadá https://www.google.cz/search?q=omega+seamaster+strap&hl=cs&client=firefox-a&hs=ZTw&rls=org.mozilla:cs:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=cJ2eUPfNG4jasgaPm4CoCQ&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1680&bih=893

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Návštěvník Tada
Odesláno

No, ač sám všechno z kovu dávám okamžitě na kůži, tak tady musím souhlasit s Frantikem, na Bondovkách si to fakt neumím představit.

Odesláno

Daemonultimate: dakujem velmi pekne za odkazy, skor ale asi klasicka spona by sa mi pacila.

flagolo: dakujem, ten hirsh som mal aj na inych hodinkach. no na bondovky ked tak stale porovnavam. tak asi fakt velmi nepojde no.

tomek: dakujem, ten som tiez pozeral a zvazoval.

Frantik,Tada: dakujem velmi pekne, aj to je nazor samozrejme, a dost ste ma zneistili pri vyberoch ;)

shag: tebe dakujem velmi pekne za super tip ;) tento naozaj je asi zo vsetkych naj a este ked ho robil majster, tak nakoniec som skusil oslovit simona ci by bol taky ochotny a usil mi rovnaký, tak uvidim co odpise ;) teraz uz iba tu sponu zohnat.

Dakujem este raz velmi pekne vsetkym za nazory a tipy ;)

• po měsících...
Odesláno

Nazdar, kde by sa dal kúpiť remienok HIRSCH, také niečo ako je na začiatku témy a koľko to tak stojí, lebo zisťoval som na Victorinox čierny s bielym prešívaním originál aký tam bol a cena aj s dodaním cca 40-50,-?. Neviem nerozumiem tomu moc. Origo mám necelé 4 roky a hodinky nosím docela dosť. V´daka.

Odesláno

presne ako pise kolega ;)

tiez som to zistil ale az po kupe origo bond tahu

Odesláno

Nazdar, kde by sa dal kúpiť remienok HIRSCH, také niečo ako je na začiatku témy a koľko to tak stojí, lebo zisťoval som na Victorinox čierny s bielym prešívaním originál aký tam bol a cena aj s dodaním cca 40-50,-?. Neviem nerozumiem tomu moc. Origo mám necelé 4 roky a hodinky nosím docela dosť. V´daka.

Hirsche prodávaji v Koscomu v Praze.

Odesláno

Ďakujem, idem to poriešiť. Inak čítal som tu na fóre ako to tu niekto aj vyrába remienky, vyzerajú exkluzívne.

Odesláno

ano, skus oslovit uzivatela: simon

on robi krasne remienky na zelanie ;)

Odesláno

Bondovky jsou v prvé řadě potápky a kůže je dle mého dost zabíjí...když už, rozhodně ne černá, raději bych asi volil něco takového, jako tady ten modrý Hirsh - WUS.

Nebo kožený nato strap, ten bude jejich podstatě určitě blíž, než klasický řemen...

Odesláno

Hirsch majú aj v KE Aupark. Moja skúsenosť je, že v lepších cenách ako v odporúčanom online obchode.

Odesláno

No do KE sa dostanem tak 1-2x do roka, zo ZA to mám od nohy trochu :lol: . V ZA som nikde zatial nepochodil, lebo ak nepredávajú danú značku hodiniek tak nezáujem. Niečo z týchto tipov vymyslím. Ten origo sa dá cez Roslera, to je autorizák VICTORINOX-u a do BA chodím a termín dodania je cca 1,5 m. Chcem tam kožu, lebo 1h SWISS Military v kove už mám a ak sa zadarí tak v kove by mohli pribudnúť ORIS.B)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...