Libunda Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Dobrý večer pánové.Dlouhý roky jsem zamilovanej do OPO 45mm, ale jak tak prolejzám servery s nabídkama,padly mě do oka další značky a modely - snad ještě více, než PO.Určitě chci Swiss, pravděpodobně jeden z těchto modelů ( aby mi někdo nenabízel Seika ),a určitě bych vybíral ojetiny o dvě třetiny levnější, než funglovky. Vodotěsnost neřeším, protože mi stačí i 50m, kaučuk, tah, kůži taky neřeším. Image mě přijde velmi podobné.Spíš by mě zajímala designová (líbivost) a technická stránka těchto modelů. Co myslíte o výběru??Osobně začínám upouštět od PO.Ale pořadí těch dalších tří se mi nedokáže v hlavě srovnat. Omega Planet Ocean: IWC Aquatimer Automatic 2000: Girard Perregaux Sea Hawk II. Ulysse Nardin Maxi Marine Diver Chronometer Thx za rady a postřehy
Jakubisko Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Viděl bych to na duel OPO / IAA.
sibirnaya Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 GePecka koupis celkem levne, UN jety byvaj drahy a pritom je to jen ETA. Ja bych asi sel do GP, pokud vis, ze je nebudes chtit prodat, a kdyz uz, tak aspon nebudes s prodejem spechat. jinak si kup planet nebo rolex..
gougy Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Jestli Ti nevadí Eta, tak já na 1. pozici dám UN, ale jak psal Sibiř, nejsou levný (a mají i krásné limitky).
Qwuiddo Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Mno pokud ti jde o likviditu v ramci budouciho prodeje, urcite bych volil IWC nebo Omega. Jinak z vybraných bych volil asi IWC.
ivan_989 Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Tie GP su nadherne neokukane pre mna uplne trcia a nevahal by som.
Qwuiddo Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Tie GP su nadherne neokukane pre mna uplne trcia a nevahal by som. me na nich tedy vcelku rusi ta nezvykla datumka na pozici "2"
ivan_989 Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 me na nich tedy vcelku rusi ta nezvykla datumka na pozici "2"hm teraz uz aj mna ked si na to upozornil...
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Je potřeba říct, že pokud na to máš ruku, tak je vhodné si koupit hodinky Perrelet.
cody Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 GP me fascinujou, vazne krasny. UN me na zivo zklamali a to jsem mel moznost si s nima hrat pri kazde navsteve kolegy z fora, uz je prodal. Pak kolega poridil ty IWC v chronu, no me osobne nechytli, ale to zatim temer zadne IWC krome pilotek - jsem divnej.
Libunda Odesláno 19. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 (upraveno) Datumovka je jediný, co se mi nelíbí na PO, právě naopak u GP mi přijde geniální, podobně jako Zenith na pozici 5.V těch PO je taky Eta, Ty IWC se mi líbí moc........ Když tak mluvíte o tom, že Un jsou předražený na Etu, tak to beru. Takže vyřazovací metoda, UN pryč. U PO mi vadí ta datumovka.GP a IWC mi přijdou nádherný. Iwc už jedny mám. takže bych skočil do těch GP?? Určitě je nebudu v nejbližší době měnit, zatím mám pocit, že kromě jedněch hodinek si všechny ostatní po důkladném výběru nechávám. Edit: ruku mám myslím nějak kolem 18cm. nevím přesně, ale PO 45 mi sedli perfektně velikostně. Stejně jako Superocean Héritage 46.Edit2: jo, zapoměl jsem podotknout, že už nevyhledávám chrono.Edot3: no jo, ale jsou ty GP stejně univerzální jako PO? Myslím do práce, do báru, na dovču, za volant ap? Upraveno 19. listopadu 2012 uživatelem Libunda
sibirnaya Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 ja GP mel, a sice world timery, a byla to tezka bomba, i kdyz MSRP byla sebevrazda - nastesti ne pro me
skalis Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Ja bych vybiral mezi PO a AT. GP maji hodne specificky vzhled a nesedi mi na nich datumka ani subtilni rucka rezervy a UN Marine Diver se mi nikdy nelibily, jsou na potapky zbytecne metrosexualni.
Libunda Odesláno 19. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 A co servis u GP?? Omegu bych věděl IWC taky, ale GP?? V pohodě u nás?
honza71 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 (upraveno) Asi nepřekvapím, když napíšu GP Sea Hawk. Jen model bych bral spíš tento. Servis u nás v GP boutique na Staromáku. Ale určitě posílaj všechno do Švajcu. Upraveno 20. listopadu 2012 uživatelem honza71
Psuťák Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Taky bych volil GP. To je podle mne úplně jiná liga a navíc u této značky získáš fajn pocit, že máš na ruce něco výjimečného.
panedge Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Zrovna tyhle GP jsou ale nějaký divný,ručky divný,datumovka taky,luneta divná,nevím,z tohodle IWC nebo PO,nebo jinej model od GP.
cody Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 (upraveno) Psutak: Tak tak. A podotknu, ze ackoliv nesnasim datumky tady mi nijak nevadi. Asi proto, ze je tak netradicne umistena. Upraveno 20. listopadu 2012 uživatelem cody
Libunda Odesláno 20. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 honza71 : jj, tahle se mi líbí taky, ale je to už o jiných cenách a už bych chtěl velkou vteřinovku. Jsem zjistil, že se mi líbí a baví ji pozorovat.Subdial s vteřinovkou je nuda :-/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se