martin.951 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Limitovaná edice Orientu - několik upravených modelů k výročí Rattanakosin. http://www.trocadero...ed-Edition#body Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Musím za sebe říct, že mě to přijde jak kolotočářskej žert. Na mě naprosto přeplácaný ( barevně ). Radost asi udělají hlavně sběratelům.
cody Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Nahodou, dobrej pocin. Sice bych to nenosil, ale mit je doma - proc ne. Navic u Orientu jako zajimavost tuplem.
Jezevcik2 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Na první,letmý pohled to vypadá spíše jako medaile.Asi to špatné nebude,ale ten motiv je pro naše končiny srdci hodně vzdálený.
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Nahodou, dobrej pocin. Sice bych to nenosil, ale mit je doma - proc ne. Navic u Orientu jako zajimavost tuplem. Jinýma slovama jsi řekl totéž co já - nenosil bys je, ale doma je mít, neva - sběratel, sbírka.
Jeronimo Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Vtipné řešení hodinové řučky. Vteřinovka se mi tam ztrácí (mohla být červená). Zato řemen nemá chybu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se