hejdik Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 (upraveno) Příjdete domů z práce,školy,či jiného bohu-libého ústavu,který vám již stačil sebrat převážnou dávku vašeho denního přídělu životní energie.Dáte si sprchu a otevřete pivko,či vínko.Padnete do sedačky a svoje těžké nohy uložíte dohorní polohy ,která je táááák příjemná.Zároveň sundáváte z ruky svoje parádní časoměrné kousky,které vás po celý den hřály na zápěstí i na duši.Jenže jako srdeční maniaci a zarytí milovníci hodinek, nemůžete prostě hodinky jen tak NEMÍTna ruce a proto nasazujete svoje domácí mazlíky,které vám většinou dělají společnost při domácím odpočinku,běžné činnosti ,jako čumět na fotbal v bedně (pozn.autora:"jako zrovná já teďka" MAC vs.REA) nebo nedej bože ,při domácích pracích a pod.Jsou to prostě pohodlné hodinky ,ať už na kůži,gumě ,textilním řemínku či kovovém tahu.Quartzové,mechanické,nebo snad přesýpací...Nejsou to vzhledem k použití nijak prestižní hodinky,ale máte je prostě rádi,protože jsou spolehlivé a táhnou to s váma třebas i už nějakou tu delší dobu. Tak se nestyďte a pochlubte se s takovými,pokud nějaké takové máte.Potřebuji totiž nějakou inspiraci a třeba to bude zajímat i ostatní kolegy. Přihoďte nějakou fotku s pivkem,TV,kartami,či jinými volnočasovými libůstkami...prostě pohoda - klídek a tabáček.Nicméně může se jednat i o samotné hodinky jen tak bez ničeho... Upraveno 21. listopadu 2012 uživatelem hejdik
hejdik Odesláno 22. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 (upraveno) Tož mě neřikéte,že doma nemáte kromě svéch epesních kósků nějaky ty cibule "na takové to domácí žvíkání"... Upraveno 22. listopadu 2012 uživatelem hejdik
Dee Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Doma při tom podzimním počasí z oblekovek přezouvám na potápky od Glycine a připomínám si léto...
hejdik Odesláno 22. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Píše se to takto Nóóó jo,tak stane se ,nikdo není bez chyby ,že.... Příště napíšu radši žvejkaní
Rudykopalsson Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Nóóó jo,tak stane se ,nikdo není bez chyby ,že.... Příště napíšu radši žvejkaní píše se to žvejkání
JHonza Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Na domácí žvejkání mám převážně tyhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Na tu největší pohodu mám nejraději tyhle lehoučké a nesmírně pohodlné staré baterkáče. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ilario De Meo Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Bez váhání Seiko Black Monster. Jednak se mi moc příjemně nosí a hlavně se o ně nebojím, ať už zrovna dělám cokoli.
Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Příjdete domů z práce,školy,či jiného bohu-libého ústavu,který vám již stačil sebrat převážnou dávku vašeho denního přídělu životní energie.Dáte si sprchu a otevřete pivko,či vínko.Padnete do sedačky a svoje těžké nohy uložíte dohorní polohy ,která je táááák příjemná. Veeeeeeeeelká závist.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se