Kislik Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 poprve jsem je videl v asii ve 2010, nakonec jsem se rozhodl je vzit tesne pred odletem a kdyz jsem prisel do obchodu, mel z nejakeho duvodu zavreno a letadlo cekalo. pak jsem videl jeden kousek v butiku v Parizsky, ale cena tam byla strasliva. no a pak proste zmizely, je to limitka 100ks takze asi zadny prekvapeni proste nejsou, nebudou. A ejhle o 2 roky pozdeji .... nakonec spolecne rodinne foto, enjoy
Micey Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Týjo, respekt. Rozepiš se trošku, co je v nich za kalibr? Je to keramika, správně? Řemen guma?
Kislik Odesláno 23. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 (upraveno) Týjo, respekt. Rozepiš se trošku, co je v nich za kalibr? Je to keramika, správně? Řemen guma? presne tak, je to keramika. ukazatel rezervy chodu, split second a gumovy remen Upraveno 23. listopadu 2012 uživatelem Kislik
gougy Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Neotřelé, opravdu, naživo mohou být velmi zajímavé - foť víc, zaslouží si to
Kislik Odesláno 23. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 photostream zjevne zlobi, zkusim to jinak
jacob Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Jak jsem psal již ve smazaném vláknu. All Black znám, měl jsem je na ruce a jak tak koukám, tak All White se jim nejméně vyrovnají. Veliká gratulace k opravdovým hodinkám!
Moty Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Ty krávo, pardon, na to sem nemohl říct nic jiného, tak to je velká nádhera a s tou bílou si se trefil, myslím, že někteří stále vnímají bílou jako spíš ženskou barvu, ale já se s tím nestotožňuji, takže moc veliká gratulace k neskutečným hodinkám
African Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Hubloty žeru, takže velká gratulace, jsou parádní, na zimu jak dělaný
montemar Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 perfektně vyvážená rodinka... skoro není kam dál jít.
Muffik Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Himbajs, to je kolekce, gratuluju! Můžeš dát víc fotek?
Kislik Odesláno 24. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 (upraveno) casem udelam neco do fotogalerie Upraveno 24. listopadu 2012 uživatelem Kislik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se