RomanP Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Filipes napsal: pánové musím opět mírnit vaše nadšení s upozorněním na velikost pouzdra Seiko 5 military, v černé variantě s červenou vteřinovkou a na červeném řemenu je nosí moje přítelkyně, tak asi tak Ta moje má taky černé a já se můžu jen připojit k tomu co jsi napsal. Kdyby je vyráběly o průměru 40-42 tak je MUSÍM mít. Takhle jsou opravdu malinký a to nemám rozhodně tlustou ruku.
dubraro Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Mně se líbí právě takové menší a elegantní hodinky. Mám malé ruce a velké masivní hodinky se mi zdají nepřiměřené, "plandají" mi na zápěstí.
petr117 Odesláno 23. února 2007 Nahlásit Odesláno 23. února 2007 No musím říct, že hodinky SEIKO 5 v designu "pouštní bouře" jak jsi ho nazval si dovedu na své ruce představit. Pokud si v budoucnu koupím nějaký SEIKO kousek / a to asi ano /, už vím co budu hledat
Jeňa Odesláno 24. února 2007 Nahlásit Odesláno 24. února 2007 Tak jsem mrknul na ty polské stránky. Našel jsem tam své oblíbené Seiko 5 SNX115 (ještě oblíbenější SNX113 chybí:-) ). Mají je za 127,5 zlotých, ale stále se draží. To je nějakých 1000 Kč. Což je velice zajímavá cena. Tento model stojí na ebay asi 70 euro (tam se nedraží, cena je pevná), takže dvojnásobek. Je možné, že jsou to nové originální hodinky?
kubson Odesláno 24. února 2007 Nahlásit Odesláno 24. února 2007 neni ten snx113 jenom model pro jap. trh? jinak snx115 bych měl mít za cca 1500
Jeňa Odesláno 24. února 2007 Nahlásit Odesláno 24. února 2007 Tak nemyslím, že by byl model snx113 pro japonský trh. Je u něj písmenko K. Navíc jsou to stejné hodinky jako snx 115, je zde jen odlišná barva ciferníku. 113 mají ciferník v noční modré, zatímco 115 černý.
kubson Odesláno 24. února 2007 Nahlásit Odesláno 24. února 2007 dík za objasnění.. asi jsem částečně barvoslepý jinak to K znamená že jsou vyrobeny jinde než v jap. s cílovým trhem imho nesouvisí, i když je otázka jestli by si japonec koupil seika odjinud než z japonska
Jeňa Odesláno 24. února 2007 Nahlásit Odesláno 24. února 2007 No právě, myslím, že v Japonsku se nebudou rvát o "pětky" vyrobené v jihovýchodní Asii.
Alaska Odesláno 24. února 2007 Nahlásit Odesláno 24. února 2007 Tady jich je na výběr dost http://www.21jewels.com/products.asp?perpa...etproducttype=8 Sám jsem vlastníkem jedněch v černém provedení s nylon tahem. Velmi dobře se nosí, jdou po měsíci cca +5s denně, rezerva nátahu spolehlivých 48h. Myslím dobrý kup na běžné denní nošení třeba do práce.
Mike. Odesláno 24. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2007 Jeňa napsal: No právě, myslím, že v Japonsku se nebudou rvát o "pětky" vyrobené v jihovýchodní Asii. Ja myslel, ze se Seika delaji v Japonsku...
kubson Odesláno 24. února 2007 Nahlásit Odesláno 24. února 2007 Michael napsal: Jeňa napsal: No právě, myslím, že v Japonsku se nebudou rvát o "pětky" vyrobené v jihovýchodní Asii. Ja myslel, ze se Seika delaji v Japonsku... ne všechny.. jinak jsem se dozvěděl co má znamenat ta 5ka 5 základních vlastností téhle řady - shockproof, waterproof, automatic, with day and date display - snad to není mystifikace
Mike. Odesláno 24. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2007 Diky a o te "petce" to je zajimave . A da se nejak poznat, ktere nejsou vyrabene v Japonsku?
kubson Odesláno 24. února 2007 Nahlásit Odesláno 24. února 2007 je to právě to K nebo J v ref. - J jako Japonsko rozdíly budou minimální, všude to vyrábí stejné mašinky
Jeňa Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Odesláno 25. února 2007 dubraro napsal: Mně tyhle těžké hodinky s masivní lunetou nějak neberou. V potápěčských rukavicích to asi má svoje opodstatnění, ale to není můj případ. Mám ale Seiko 5 v "civilní" úpravě a jsem s nimi spokojen. Našel jsem tam Seiko SNX 115. Měl bych o ně zájem. Můžeš mi poradit jak to u těch Poláků funguje. Nebo ať mi kubson poradí jak je sehnat za cca 1500 Kč.
jfk Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Odesláno 25. února 2007 Jeňa napsal: dubraro napsal: Mně tyhle těžké hodinky s masivní lunetou nějak neberou. V potápěčských rukavicích to asi má svoje opodstatnění, ale to není můj případ. Mám ale Seiko 5 v "civilní" úpravě a jsem s nimi spokojen. Našel jsem tam Seiko SNX 115. Měl bych o ně zájem. Můžeš mi poradit jak to u těch Poláků funguje. Nebo ať mi kubson poradí jak je sehnat za cca 1500 Kč. Napiš Kubsonovi na ebayi je pokemonyu nabízí za 37,99 USD + 22 USD poštovné takže si myslím, že se do té ceny 1500,-- se vejdeš. Kubson je ochota sama a je na něho spolehnutí doporučuji. Ahoj jfk
dubraro Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 Jeňa napsal: Mají je za 127,5 zlotých, ale stále se draží. To je nějakých 1000 Kč. Což je velice zajímavá cena. Tento model stojí na ebay asi 70 euro (tam se nedraží, cena je pevná), takže dvojnásobek. Je možné, že jsou to nové originální hodinky? Přinejmenším ty moje vypadaly velmi přesvědčivě jako nové a pravé. Ale dnes už i na Allegro šly ceny nahoru, Seiko 5 stojí okolo 200 - 260 zł. Pořád je to ale lepší než okolo 3500Kč u nás v krámě.
dubraro Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 Jeňa napsal: Našel jsem tam Seiko SNX 115. Měl bych o ně zájem. Můžeš mi poradit jak to u těch Poláků funguje. Funguje to úplně stejně jako na e-bay, nebo ještě spíše jako na Aukro. Aukro je jen český interface na systém Allegro. Zaregistruješ se a dražíš. Někteří prodejci nechtějí prodávat účastníkům bez plné aktivace. To se dělá tak, že se zaregistruješ a počkáš než ti přijde poštou dopis, v něm je kód pro plnou aktivaci. Platba je jednoduchá, jako všude do EU, čili bankovní převod (250Kč výpalné bance), PayPal (dnes už jednoduše a spolehlivě funguje v ČR i Polsku) nebo prostě hotovost v dopise nebo cenném psaní. Stejně tak poslání je jednoduché, nejde to přes celnici. Ideální by bylo, pokud bys to měl do Polska blízko. Tak to dělám já. Zajedu do Cieszyna, peníze pošlu z polské pošty poukázkou, poplatek cca 4zł. Prodejce mi pošle zboží "poste restante" na poštu v Cieszynie, já si ho tam vyzvednu. Žádné mezinárodní poplatky. Polská pošta je vážená a spolehlivá instituce, nesrovnatelná s českou (ale německá je ještě horší než česká). Pokud nebydlíš blízko do Polska, byl bych ochoten pro tebe zásilku v Ciezynie vyzvednout, ale platbu by sis musel vyřídit sám. Na tom jsem se už jednou spálil, český zájemce narazil na nepoctivého Poláka a já jsem přišel o moje peníze. Pro orientaci 1zł je aktuálně asi 7,50Kč.
Filipes Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 ještě k velikosti Seiko 5 Military - jak je nosí přítelkyně
jfk Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Filipes napsal: ještě k velikosti Seiko 5 Military - jak je nosí přítelkyně ¨ Na to že mají jenom 37 mm jsou docela velké a vypadají na ručce dámy taky moc hezky ).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se