Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

roon napsal:
No 47hodin rezervu nátahu už opravdu nemá skoro žádná z těch několika 7009 co mám, ale kolem 36 mají všechny.

Což mi přijde jako dostatečné vzhledem k jejich stáří smile.gif

To jako rezerva nátahu klesá se stářím hodinek? Koukám to už je jako s mužstvím smile.gif

• Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ramon napsal:
  roon napsal:
No 47hodin rezervu nátahu už opravdu nemá skoro žádná z těch několika 7009 co mám, ale kolem 36 mají všechny.

To jako rezerva nátahu klesá se stářím hodinek? Koukám to už je jako s mužstvím smile.gif

No jo, perko se proste unavi biggrin.gif

Odesláno

afrikab napsal:
  ramon napsal:
  roon napsal:

No jo, perko se proste unavi biggrin.gif

No, tak to je dobre biggrin.gif

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jeste jedna otazka. Da se s temito hodinkami jit do vody, myslim plavat atd. (myslim s tim druhym reminkem biggrin.gif )? Maji sice 100M, ale nemaji sroubovatelnou korunku. Thanks.

Odesláno

Je možný, že když je mám celou dobu na ruce, tak je odchylka cca +5s/den? Přijde mi to dost přesný... Teda pokud je Siemens ME75 vhodnej zdroj přesnýho času.

Odesláno
  honny napsal:
Je možný, že když je mám celou dobu na ruce, tak je odchylka cca +5s/den? Přijde mi to dost přesný... Teda pokud je Siemens ME75 vhodnej zdroj přesnýho času.

Myslim, ze je to OK. Jinak co se tyka Siemensu, tak ja ho kdysi mel a za mesic dokazal jit dopredu i o 5 minut skoro. :lol: (neber to ve zlem...)

Odesláno
  Michael napsal:
Myslim, ze je to OK. Jinak co se tyka Siemensu, tak ja ho kdysi mel a za mesic dokazal jit dopredu i o 5 minut skoro. :lol: (neber to ve zlem...)

Ano, ale dnes uz telefony umoznuji automaticke zjistovani casu pres sit. Ja cas na mobilu snad nenastavoval nikdy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...