Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé vím, že už se tu o nich psalo hodně. jejich historie, blablabla.

Ale nedá mi to. Tento týden jsem se setkal s velice příjemným kolegou a za mé hodinky s ním vyměnil tyto překrásné hodinky s historií.

Hodinky jsou v kompletním balení - veškerá dokumentace co k nim patří, včetně certifikátu COSC, tlakové zkoušce ...

Jsou po přeleštění a servisu - vzhledově jako nové.

Jinak k vlastním hodinkám. Ciferník tvoří tři lunety - vnější otočná úzká, vnitřní široká s popisy vybraných měst a úzká dvaceti čtyř hodinová. Tomu odpovídají i kratší ručičky s nezbytnou GMT ručkou. Ciferník je kryt vypouklým safírem, který působením světelných paprsků vyvolává neskutečný odlesk. Kvalitě hodinek odpovídá i kvalitní lumi. Celkové zpracování včetně plastického šroubovacího dýnka je na vysoké úrovni.

Velikost bez korunky je cca 41,5 mm, což není zas tak mnoho no ani málo. Malá vnější luneta a na druhé straně kratší ručky ve mě vyvolávají to, že když na ně pohlédnu, nedokážu přesně odhadnout jejich velikost. Na stole se mi zdají menší, než ve skutečnosti, na ruce pak potvrzují svoji optimální velikost.

Pro dokreslení přidávám pár obrázků, i když ne moc kvalitních, protože jim v tuto roční dobu bohužel chybí přírodní světlo.

post-11025-076068500 1353864324.jpg

post-11025-030201000 1353864333.jpg

post-11025-071026800 1353864340.jpg

post-11025-015880300 1353864349.jpg

post-11025-051103000 1353864358.jpg

post-11025-042704800 1353864366.jpg

post-11025-003999400 1353864377.jpg

Návštěvník JN1276
Odesláno

Gratulace! Jsou hodně povedené! Hlavně ta funkce s druhým časem se může hodit, když třeba někdo cestuje jinam, kde je jiný čas. Nebo když tam má třeba příbuzné, kterým telefonuje, tak ať je nebudí v noci.

Odesláno

Dnes popisoval gas, jak byl překvapen kvalitou u Rado za 20k, tady je to velmi podobné, jsou levnější, než srovnatelé kousky renomovanějších značek a přitom, když na ně koukáš, tak nenajdeš nic špatně a hledáš důvod, proč bys měl utrácet víc za něco horšího.

I hodinkově promiskuitnímu spidererovi vydržely dlouho :)

No, v příštím týdnu už také rozšířím Eterna řady...hrozně se těším.

Odesláno

Dnes popisoval gas, jak byl překvapen kvalitou u Rado za 20k, tady je to velmi podobné, jsou levnější, než srovnatelé kousky renomovanějších značek a přitom, když na ně koukáš, tak nenajdeš nic špatně a hledáš důvod, proč bys měl utrácet víc za něco horšího.

I hodinkově promiskuitnímu spidererovi vydržely dlouho :)

No, v příštím týdnu už také rozšířím Eterna řady...hrozně se těším.

takze sa konecne dockas? :)

Odesláno

Na šestibarevný hodinky to není špatný. :)

Ale vážně, jsou dost dobrý. Ať Ti dobře slouží.

Na mě tam těch barev je opravdu přespříliš.

Odesláno

Parádní cestovatelský hodinky od velmi příjemný značky, takže gratulace a ať ne cestách pěkně slouží :smile_anim: Ten box je teda taky parádnickej"

Odesláno

V zasade nemam rad prispevky typu "gratulujem, parada" apod. a nepochvalim ked ozaj necitim ze musim...

a teraz musim :) takze: gratulujem, parada! :)

a par mojich postrehov:

- mimoriadne dobre vyriesena GMT rucka, konecne nemusim rozmyslat ktora je hodinova a ktora GMT!

- paradna spona na tahu!

- super dynko, aj to gravirovanie, aj celkovo

- datumovka aj ked v neoblubenej pozicii 4:30 vobec nerusi!

celkovo parada, dal by som si povedat!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...