Jiribartl Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Přátelé vím, že už se tu o nich psalo hodně. jejich historie, blablabla.Ale nedá mi to. Tento týden jsem se setkal s velice příjemným kolegou a za mé hodinky s ním vyměnil tyto překrásné hodinky s historií.Hodinky jsou v kompletním balení - veškerá dokumentace co k nim patří, včetně certifikátu COSC, tlakové zkoušce ...Jsou po přeleštění a servisu - vzhledově jako nové.Jinak k vlastním hodinkám. Ciferník tvoří tři lunety - vnější otočná úzká, vnitřní široká s popisy vybraných měst a úzká dvaceti čtyř hodinová. Tomu odpovídají i kratší ručičky s nezbytnou GMT ručkou. Ciferník je kryt vypouklým safírem, který působením světelných paprsků vyvolává neskutečný odlesk. Kvalitě hodinek odpovídá i kvalitní lumi. Celkové zpracování včetně plastického šroubovacího dýnka je na vysoké úrovni.Velikost bez korunky je cca 41,5 mm, což není zas tak mnoho no ani málo. Malá vnější luneta a na druhé straně kratší ručky ve mě vyvolávají to, že když na ně pohlédnu, nedokážu přesně odhadnout jejich velikost. Na stole se mi zdají menší, než ve skutečnosti, na ruce pak potvrzují svoji optimální velikost.Pro dokreslení přidávám pár obrázků, i když ne moc kvalitních, protože jim v tuto roční dobu bohužel chybí přírodní světlo.
Návštěvník JN1276 Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Gratulace! Jsou hodně povedené! Hlavně ta funkce s druhým časem se může hodit, když třeba někdo cestuje jinam, kde je jiný čas. Nebo když tam má třeba příbuzné, kterým telefonuje, tak ať je nebudí v noci.
Elmagico Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Gratulujem! Parádička Konečne niečo iné ako PO
Chorche Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Tyhle hodinky jsem měl tu čest vidět na jednom srazu a nejde jim absolutně nic vytknout. Velká gratulace!
Jiribartl Odesláno 25. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Tak to mě fakt těší, neboť v reálu jsou nádherné
Chorche Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Dnes popisoval gas, jak byl překvapen kvalitou u Rado za 20k, tady je to velmi podobné, jsou levnější, než srovnatelé kousky renomovanějších značek a přitom, když na ně koukáš, tak nenajdeš nic špatně a hledáš důvod, proč bys měl utrácet víc za něco horšího.I hodinkově promiskuitnímu spidererovi vydržely dlouho No, v příštím týdnu už také rozšířím Eterna řady...hrozně se těším.
Ilario De Meo Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Můj oblíbený model od mé oblíbené značky!Za rozumné peníze spousta radosti. Blahopřeji k parádní akvizici.
ladisu Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Gratuluju ke skvělým hodinkám. A nechceš je Jiribartle ukázat ve čtvrtek na Chronosrazu v Gate?
jankoxxx Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Dnes popisoval gas, jak byl překvapen kvalitou u Rado za 20k, tady je to velmi podobné, jsou levnější, než srovnatelé kousky renomovanějších značek a přitom, když na ně koukáš, tak nenajdeš nic špatně a hledáš důvod, proč bys měl utrácet víc za něco horšího.I hodinkově promiskuitnímu spidererovi vydržely dlouho No, v příštím týdnu už také rozšířím Eterna řady...hrozně se těším.takze sa konecne dockas?
Chorche Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 (upraveno) takze sa konecne dockas? Hej Upraveno 25. listopadu 2012 uživatelem Chorche
Daemonultimate Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Pěkně tam sladili tu GMT ručku,moc nemlátí do očí,celkově vypadaj dobře,spona působí mohutně s dobrým opracováním.Máš to prostě pěkný
cretino Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 fakt krasne univerzalne hodinky, super vyber - gratulujem
NIGHTinGALE Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Hodinky dobrý, spona výborná, krabice a buzolou super... asi bych je taky chtěl
spiderer Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Jo, tyhle hodinky jsou vynikajici! Taky uz jsem uvazoval, ze bych je potreboval znovu
Jiribartl Odesláno 26. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Tak tomu se nedivím. Říká se, že stará láska nerezavi, což u oceli platí dvojnásobně
spiderer Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Znam, u bondovek jsem to proveril uz 5x
honza71 Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Na šestibarevný hodinky to není špatný. Ale vážně, jsou dost dobrý. Ať Ti dobře slouží. Na mě tam těch barev je opravdu přespříliš.
African Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Parádní cestovatelský hodinky od velmi příjemný značky, takže gratulace a ať ne cestách pěkně slouží Ten box je teda taky parádnickej"
vrcan Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 V zasade nemam rad prispevky typu "gratulujem, parada" apod. a nepochvalim ked ozaj necitim ze musim... a teraz musim takze: gratulujem, parada! a par mojich postrehov:- mimoriadne dobre vyriesena GMT rucka, konecne nemusim rozmyslat ktora je hodinova a ktora GMT!- paradna spona na tahu!- super dynko, aj to gravirovanie, aj celkovo- datumovka aj ked v neoblubenej pozicii 4:30 vobec nerusi! celkovo parada, dal by som si povedat!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se