Igicz Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Pánové, zajímalo by mne, zda se vám taky občas o hodinkách i zdá. Protože mně poslední dobou celkem často.Posledně to byly Suby na NATO strapu:-)
jerzy Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 O ženských, motorkách, práci jo, ale o hodinkách ještě ne
Tower Of Power Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Mne se pravidelne zda, ze prisla nejaka zivelni pohroma (povoden), ja sice vzdycky vyvaznu se zdravou kuzi, ale rozflakam si keramickou lunetu na Conquestech...
sibirnaya Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 me se zdava akorat o gasovi, ale ve snu ma dycky na peru nasazeny ty BigIngy na tahu, tak se to asi pocita, ne?
bandicoot Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 me se zdava akorat o gasovi, ale ve snu ma dycky na peru nasazeny ty BigIngy na tahu, tak se to asi pocita, ne?Aha, tak proto furt řikal, že sou mu akorát. Já je viděl jen na ruce a tam mu byly velký.
kuncák7 Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 POslední dobou si vždycky nějaké prohlídnu na foru a pak se mě o nich zdá. Pak se probudím, prohlídnu peněženku a usoudím, že je až tak nutně nepotřebuju a jdu snít dál o jiných.
flyte Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 V poslednom case o Datejustoch s lunetou z bieleho zlata. Aj ked netusim preco, lebo vek na ne zdaleka este nemam
bandicoot Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Mít věk na hodinky je mýtus. Jediný, co je relevantní, je mít prachy.
lastam Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Mít věk na hodinky je mýtus. Jediný, co je relevantní, je mít prachy.+1
Jiribartl Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Někdy se mi zdá o konečných hodinách, ale pak se v reálu ukáže, že to nebyl sen, ale sci-fi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se