Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím!

V květnu jsem si tu založil účet, abych se zeptal na jedny mé starší hodinky ze kterých se poté bohužel vyklubaly celkem šmejdy.

Následovalo však stádium které zde poznalo určitě hodně lidí. Byl jsem zde každý den, projížděl tuny vláken, objevoval nové obzory světa hodinek. Řekl jsem si tedy, že si taky nějaké pořídím, přecejen jsem se na hodinky začal dívat trochu z jiného pohledu. Moje Q&Q quartzky jsem už nenosil, lidem se v mhd díval prvně na ruce, prostě jsem byl v tom :suicide_anim:.

Nejhorší byla fáze výběru. Jsem jen chudý student, ale i tak toho na výběr bylo celkem dost. V srpnu jsem se tedy rozhodl a koupil si tyto Seika.

Nyní je mám 3,5 měsíce a víte co? Stále jsem tu téměř každej den a dívám se jaké budou další... achjo :wheelchair:

Zde je pár fotek (foceno ještě za hezkého počasí :) )

post-22854-074451300 1354463736.jpg

post-22854-074976700 1354463820.jpg

post-22854-044969600 1354464322.jpg

Odesláno

Parádní sporty, velká gratulace k prvním automatům.

PS: tohle jak člověka jednou chytne, s tim čuměním po rukou a po fóru to mám úplně stejně

Odesláno

Krásné pětky od Seika. Několikrát jsem si je chtěl pořídit, ale nikdy na to nepřišlo.

Ať slouží, i když pokud budeš navštěvovat fórum častěji, nevidím to na dlouho. biggrin.gif Každopádně jako alternativa k dalším jsou taky skvělé.

Odesláno

nadherny dial a rucicky, mne sa osobne paci viac ako dial a najma indexy na marinemaster

gratulacia...

Odesláno

Já nevím mě se prostě všechny pětkový seika líbí a tohle není výjmka :D gratulace! Jinak taky jsem si myslel že když jsem si konečne po dlouhé fázi vybíráni konečně vybral Certiny GMT, tak mě to přejde. Nepřešlo :D a na nějaké pěkné automaty právě od Seika si taky dělám zálusk, jenomže jsem taky jen student :D

Odesláno

A to počkej, až zjistíš, že na ně existuje FFF ciferník, jiný ručky atd... mám je ve třech variantách, jsou úžasný!

Odesláno

Gratuluju k peknym hodinkam. Muzu se zeptat, z ceho vlastne je ta luneta? Na hlinik to nevypada, takze by me zajimala i jeji pripadna odolnost....

Odesláno

:speak_cool:... Gratulace k Tvojim Glosy, jak jim jinak vsude rikaji a jsou velice oblibene. Jsou fakt moc pekny, ale zda se me ze jsou na tvoji ruce trochu vetsi, alespon podle fotek. Samozrejme ze je to zalezitost ciste osobni, a at si prosim nosi kazdy jen co se mu libi, takze si te poznamky moc nevsimej.

Chtel jsem si je jeste docela nedavno poridit v tmave modrem. Pri zkousce me ma ruka ale jaksi poklesla, i kdyz mam 19cm obvod.

No jak to skoncilo: koupil jsem taky Seiko, zrovna tak pekne a ve stejne cenove relaci, ale: na slunecni pohon (SNE107P2) o trochu mensi a tenci - vazi jen 92g a hlavne: moc neprekazi...!

Japonci jsou skvely, prodaji vse co si zakaznik jen preje, a to i nostalgicke automaty ktere se delaji vic nez pres pul stoleti (s dusi, ale zadnou jsem nejak jeste nevidel, jen pod sklickem se kmita nepokoj, ktery jde casto podle plotu. No dobra, mozna jen o par vterin dene.)

Ale fakt je, ze Glosy jsou pekny a libi se vsude...! :thumbsup_anim:

Odesláno

Gratuluju k peknym hodinkam. Muzu se zeptat, z ceho vlastne je ta luneta? Na hlinik to nevypada, takze by me zajimala i jeji pripadna odolnost....

Vložka lunety je ze stejného materiálu co sklíčko tj. z hardlexu. (Seikovsiké minerální sklo). Odolnost bude tedy stejná co sklíčko řekl bych :)

Odesláno

Nemáš nějaké foto?

Malá ukázka, variant je docela dost. Povětšinou limitky 100ks. Poslední provedení se sunburstem by šlo ještě sehnat (černý a modrý)

Odesláno

Druhý a třetí cifr na první fotce vypadá super, kde to roste? Na hodinkách to vypadá úžasně.

Odesláno

Neroste, bohužel. Všechno byly limitky. Ale pár jich tu na fóru běhá, možná se jich bude chtít někdo zbavit.

Ještě se dělaly provedení s plastickými indexy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...