Petr_P Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Pokračování... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Druhý katalog společnosti PRIM s.r.o. byl pro období 1999-2000. Zejména modely s WR 100 m a WR 200 m jsou věci dnes nevídané. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 (upraveno) Třetí katalog už je od společnosti ELTON hodinářská a.s. a zachycuje novinky pro podzim 2002. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. prosince 2012 uživatelem Petr_P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Tak ty s Daydate a červenou vteřinovkou s bublinou se mi líbí hodně. Kdo ví jaká mohla být cena a počet vyrobených kusů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 (upraveno) Jsou tam pěkný kousky. Kolik tak dneska můžou koštovat nový Super Sport Yacht nebo ty Prim Steel? Upraveno 23. prosince 2012 uživatelem rama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Ona to zase až taková rána nebude - je to všechno quartz. Akorát u těchhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. mám takovou utkvělou představu, že už jsem je někde viděl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nemáte taky ten pocit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 mám takovou utkvělou představu, že už jsem je někde vidělNemáte taky ten pocit?Víš kde jsi je viděl? Mrkni na fotky ciferníků ve vlákně Elton a hned Ti to bude jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 Pánové, měl bych na Vás jeden praktický dotaz - jak se z Rondy vyndává korunka? Rád bych vyčistil ciferník, ale nemůžu vyndat strojek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Pánové, měl bych na Vás jeden praktický dotaz - jak se z Rondy vyndává korunka? Rád bych vyčistil ciferník, ale nemůžu vyndat strojek... Zdar je tam zapuštěný čudlík ,ukazuje na něj šipka ten zatlačíš přidržíš a korunku vytáhneš,at se dílo podaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Tak jsem ho musel skoro rozebrat, jak jsem později zjistil, tak za to mohla rez... Zkusil jsem lehce očistit ciferník a už jsem bez nápisu Water Resistant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) Něco v quartzu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Něco v quartzu...Hezký rolády - ukaž ještě fotku dýnka - tak nějak z toho cítím MPM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 (upraveno) No Rolády to jsou jak vyšité Posílal jsem dotaz s fotkou do MPM a ti se k tomu nehlásí (podotýkám, že jdou).Zajímalo by mne, jak vypadá dýnko od modelu 38-425-1-6-4-3, který je v katalogu na první straně tohoto vlákna. . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. ledna 2013 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 (upraveno) No Rolády to jsou jak vyšité Posílal jsem dotaz s fotkou do MPM a ti se k tomu nehlásí (podotýkám, že jdou. . hmm...tohle MPM opravdu není a taky nikdy nebudeještě se to pokusit otevřít .... jinak ciferníček a ručky z MPMka budou pokud se nepletu Upraveno 15. ledna 2013 uživatelem booker007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 hmm...tohle MPM opravdu není a taky nikdy nebudeještě se to pokusit otevřít .... jinak ciferníček a ručky z MPMka budou pokud se nepletu Je tam stejný strojek jako je v prospektu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Ronda kalibr 715 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Podle dýnka to na MPM nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 Předpokládám, že to jsou ony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 Předpokládám, že to jsou ony Měl bych asi procházet chronomag pozorněji. Mám to před očima a nezapamatuji si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 (upraveno) Jsou tam pěkný kousky. Kolik tak dneska můžou koštovat nový Super Sport Yacht nebo ty Prim Steel? Super Sport Yacht se safírovým sklem jsou stále v některých obchodech v prodeji za 7.990,- kč........na tak starý a quartzový model je to docela darda. Upraveno 21. ledna 2013 uživatelem rama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se