bohus76 Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Když to tady čtu, tak jsem rád, že jich fakt moc nemám a asi se jich radši kompletně(až na pár kousků, které musím mít) zbavím, aby mne to nelákalo ke kompletaci nějakých sérií. Mě bude stačit to pouzdro k těm traktorům.Jaký je průměr toho ciferníku k mysliveckým?Pro přípravek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Stejný jako u všech soudků a sportů dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Vy jste ale rasisti! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Vy jste ale rasisti! :-)Prooooč? jaký rasisti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladmat Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Oživím trochu vlákno.Uvnitř je 68. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Oživím trochu vlákno.Uvnitř je 68.Tak je někde chyba - do těchhle hodinek patří kalibr 64. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Tak je někde chyba - do těchhle hodinek patří kalibr 64.Mám v nich doma v osmi kusech 64, ve třech ZJS a v jedněch 68.4. Ty poslední jsou asi zbastlené. Ale jistý si nejsem, není to dost velký vzorek, moc je nesbírám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Když je datum na šestce, tak je to kalibr 64 a když je na trojce, tak je to ZJS. Ta 68.4 je tam dle mého dobastlená, ale ruku do ohně bych za to nedal, mohli to ke konci vvýroby míchat že zbytků strojků ze skladových zásob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
začátečník Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Co je ZJS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Čínské strojky. České v té době už docházely. Takže s nimi byl nahrazen kalibr 68. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Mám v nich doma v osmi kusech 64, ve třech ZJS a v jedněch 68.4. Ty poslední jsou asi zbastlené. Ale jistý si nejsem, není to dost velký vzorek, moc je nesbírám...Omlouvám se za ale ani nechci vědět v kolika kusech máš hodinky které opravdu sbíráš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Omlouvám se za ale ani nechci vědět v kolika kusech máš hodinky které opravdu sbíráš To by se na jednu fotku ani neveslo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Omlouvám se za ale ani nechci vědět v kolika kusech máš hodinky které opravdu sbíráš nojo, tak nějak...no tak jsem si jich pár pořídil...nejdřív na součástky.. pak jsem sehnal pár pěkných..utřídil..dokoupil..hm, no tak je sbírám asi taky, no..ALE JENOM TROŠKU!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Zase se chvástá a počítá to na kýble :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Zase se chvástá a počítá to na kýble :-)Neni pravda, těchhle mám fakt jen pár, jsou docela hnusný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Já si doposud myslím, že ZJS má tištěná čísla nadatumovém věnci slabším fontem než Prim ...nebo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladmat Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Vyfotil jsem je i zezadu.Ta 68.4 mě taky překvapila.Měl jsem obavy z ZJS .Zakoupeno na burze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Sice mne tyhle pseudosporty moc neberou, ale když jsem viděl tyhle zplozence pekla, tak jsem pochopil, že je musím mít - a tady jsou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Sice mne tyhle pseudosporty moc neberou, ale když jsem viděl tyhle zplozence pekla, tak jsem pochopil, že je musím mít - a tady jsou:Ježiš ty jsou ale hnusný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Ježiš ty jsou ale hnusný... Nezáviď ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se