Přejít na obsah

Identifikace kapesních hodinek a strojků

jm.nitro

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 516
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To je docela hezký strojek, evidentně ze zlatých kapesních hodinek. Kolik takových hezkých věcí mezi lidmi bývalo a nenávratně zmizely ze světa... Cesty zlata bývají dlouhé. Klidně v tom mohlo být třeba i zlato ukradené Inkům v Americe, a skončit mohlo třeba někomu v Turecku na ruce, v japonském bankovním sejfu, nebo z něj má dnes někdo pozlacené kontakty v mobilu a skončí někde na skládce, třeba v africké Ghaně.

Takovéhle předělávky se dřív ofciálně vyráběly, výrobců bylo vícero. A jestli jdou, jsou to bezva retro hodinky.

Nevím co konkrétně tě o strojku zajímá, ale žádný známý výrobce to nebyl, tak si myslím, že ti taková informace k ničemu nebude.

Ale jestli máš chuť hledat, můžeš třeba tady: http://www.mikrolisk.de/

Na strojku je značka, asi víš čím začít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky souhlasím s klukama, byla by jich škoda ( i když neříkám, že bych po jednou či dvou kouskach nešáhl :0))

Ale přemýšlím nad postem Hanwey -ho renovace té nevýjde draho, ale obavám se těch ciferníku... či se pletu ? A toto se dá s klidem opravit ( čistě cifry celkem nedostatkové zboží :0/ )

Upraveno uživatelem Lobber
Odkaz ke komentáři

Tak tohle jsem nerozšifroval. :)

Nechtíc ( díky signálu odeslaný 1post 2x ) tudíž nic luštit nemusíš :0)

Asi alespoň tušíš,i když nerad :-)

To je na mě Bohušu ??

Jestli ano a chápu/tuším dobře -

Tak od jeptišek po první Omegy dobrý , ale sehnat hezkej smalt cifr na ty poslední Omegy nevim, nevím. To bude běh na dlouhou trať. A oprava asi v tomto stavu, taky nepřichází v úvahu ??? Nebo mi to vyvrať :0) Třeba jen nevím kam koukat

Upraveno uživatelem Lobber
Odkaz ke komentáři

Tak já o tom nevím nic a sou mi prakticky k ničemu. Nesbírám takovéto věci, ale chtěl sem vědět o co jde. Ony prakticky všechny fungují a od známého kamarád se zabývá hodinkama a říkal, že některé mají určitě cenu přes 5tis. Existuje místo, kam se dá zajít a kde by řekli co a jak s něma?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...