Karlos Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Punc jedině zkusit porovnávat s internetovými obrázky...Dost se dá najít třeba tady: http://www.925-1000.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dargor6 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Podľa pôvodnej etuje dedukujem, že sa bude jednať o punc amerického leva hľadiaceho do ľava používaný práve po období 1850, čo by asi aj sedelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Ani nebylo potřeba se tady ptát. Vlastní snažení a pátrání je nejlepší a potěší nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmikexx Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Zdravim cibuláče,dostali se mě do ruk tyto hodinky,nejspíš homemade pouzdro nebo práce nějakeho učně,ale zajimalo by mě co to je za strojek pro zajimavost,ubec se v teto oblasti neorientuji.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 To je docela hezký strojek, evidentně ze zlatých kapesních hodinek. Kolik takových hezkých věcí mezi lidmi bývalo a nenávratně zmizely ze světa... Cesty zlata bývají dlouhé. Klidně v tom mohlo být třeba i zlato ukradené Inkům v Americe, a skončit mohlo třeba někomu v Turecku na ruce, v japonském bankovním sejfu, nebo z něj má dnes někdo pozlacené kontakty v mobilu a skončí někde na skládce, třeba v africké Ghaně.Takovéhle předělávky se dřív ofciálně vyráběly, výrobců bylo vícero. A jestli jdou, jsou to bezva retro hodinky.Nevím co konkrétně tě o strojku zajímá, ale žádný známý výrobce to nebyl, tak si myslím, že ti taková informace k ničemu nebude.Ale jestli máš chuť hledat, můžeš třeba tady: http://www.mikrolisk.de/Na strojku je značka, asi víš čím začít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmikexx Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Snad tam něco nandu,hodinky sou plně funkčni a dou docela přesně.Tak díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmikexx Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Tak sem našel aspoň něco o strojku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Jsem to trochu zmenšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmikexx Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Dík,mě to v mobilu nějak nešlo,tak sem to pořešil tak :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanleyD Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Dobrý den, podědil jsem nějaké hodinky a chtěl bych se zeptat, jestli mi můžete někdo říct jejich cenu, popř. co s nima dál. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 nechaj si ich, mas dobry zaklad na peknu zbierku;) nechaj ich precistit, premazat, poopravovat, ceny nebudu vysoke, par stoviek za kazde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Přesně. Jednou by tě mohlo mrzet, že jsi s nima hned utíkal do bazaru a těch pár bankovek vyměnil za nějakou veledůležitou věc, třeba mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 (upraveno) Taky souhlasím s klukama, byla by jich škoda ( i když neříkám, že bych po jednou či dvou kouskach nešáhl :0)) Ale přemýšlím nad postem Hanwey -ho renovace té nevýjde draho, ale obavám se těch ciferníku... či se pletu ? A toto se dá s klidem opravit ( čistě cifry celkem nedostatkové zboží :0/ ) Upraveno 21. března 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 2ty postTak tohle jsem nerozšifroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Asi alespoň tušíš,i když nerad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Už jo, dvojitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Také mně to tahá oči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 (upraveno) Tak tohle jsem nerozšifroval. Nechtíc ( díky signálu odeslaný 1post 2x ) tudíž nic luštit nemusíš :0) Asi alespoň tušíš,i když nerad :-)To je na mě Bohušu ?? Jestli ano a chápu/tuším dobře - Tak od jeptišek po první Omegy dobrý , ale sehnat hezkej smalt cifr na ty poslední Omegy nevim, nevím. To bude běh na dlouhou trať. A oprava asi v tomto stavu, taky nepřichází v úvahu ??? Nebo mi to vyvrať :0) Třeba jen nevím kam koukat Upraveno 21. března 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 http://www.antik-hodinky.cz/cifernik-do-kapesnich-hodinek-omega-pr-51-mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanleyD Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Tak já o tom nevím nic a sou mi prakticky k ničemu. Nesbírám takovéto věci, ale chtěl sem vědět o co jde. Ony prakticky všechny fungují a od známého kamarád se zabývá hodinkama a říkal, že některé mají určitě cenu přes 5tis. Existuje místo, kam se dá zajít a kde by řekli co a jak s něma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se