Návštěvník Kamil Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Poslední dobou se tu objevilo pár hodinek v bicoloru (myslím kombinaci zlaté a stříbrné). Taky jsem je v předchronomagové éře několik let nosil. Jaký je váš názor, vrací se móda takových hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Ahoj, myslím, že tato moda se asi nevrátí v takové síle, jako byla kdysi, ale proběhne jakási vlnka a ustane ( vždy se najde "banda" lidí, co se jich nevzdá ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Někdo to zásadně nechce, někomu se to líbí. Bicolor může mít u některých hodinek vintážní nádech a dle mého názoru je to zvýrazní. Ale obecně platí někdo ano, někdo ne. Za mě ANO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Zrovna u Jazzmasterů jsem to měl tak, že když jsem prodal ocelové a pak si je chtěl koupit znovu, tak jsem přišel do Vodičkové a měli jen tyto v bicoloru a jednoznačně jsem věděl, že ne. Je to subjektivní, ale bicolor se musí umět (a zrovna ve zmíněném případě mi přijde, že se moc nepovedl).Řada značek ho dělá vkusně a pak by měl mít dál své místo na slunci.Nemyslím, že přijde znovu jeho výrazná vlna, ale spíš se mi zdá, že na něj přestává být nahlíženo s despektem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Za me ne. Neplni to zadnou funkci.Alergikum na ocel to problem nevyresi, mechanicke vlastnosti to nevylepsi.Na druhou stranu chapu, ze muze byt par lidi, co jim to 'jen' libi. Neverim ale, ze by z toho kdy mohla byt nejaka. masovejsi moda, ze by z toho mohl byt vyraznejsi trend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Poslední dobou se tu objevilo pár hodinek v bicoloru (myslím kombinaci zlaté a stříbrné). Taky jsem je v předchronomagové éře několik let nosil. Jaký je váš názor, vrací se móda takových hodinek? Také jsem kdysi takové hodinky nosil (kombinace žlutá/šedý titan), ale dnes bych to na ruku nevzal a o módu se moc nezajímám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 (upraveno) Někomu se to líbí,jiný to odsuzuje.Souhlasím s kolegy jak na čem.U tohoto druhu úprav nejvíce vynikne kdejaká maličkost co se v jedný úpravě schová.Já je obecně nemusim,ale třeba rolády v bi,to je zase o něčem jiném.Rozhoduje kvalita zpracování. Upraveno 9. prosince 2012 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 S tou módou jsem se asi blbě vyjádřil, měl jsem spíš napsat trend, jako lib. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Někomu se to líbí,jiný to odsuzuje.Souhlasím s kolegy jak na čem.U tohoto druhu úprav nejvíce vynikne kdejaká maličkost co se v jedný úpravě schová.Já je obecně nemusim,ale třeba rolády v bi,to je zase o něčem jiném.Rozhoduje kvalita zpracování. Tak tak, souhlasim. GMT Master v bicoloru, to je nadhera. Nemuzu si ale pomoct, kdyz vidim jakekoli jine bicolor hodinky, vzbuzuje to ve mne pocit, ze pochazeji z doby pred dvaceti - triceti lety. I kdyz jsou nove. Takze vyslovene o mode nebo trendu bych nemluvil. I kdyz nutno rict, ze existuje vekova skupina (50+), kde jsou bicolor hodinky naprosto na miste a naopak upravy jako treba PVD nebo bronz vypadaji nepatricne. Ale nechci kadrovat, je to samizrejme subjektivni dojem. Kazdemu, co mu nalezi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Nemyslim si, ze by se bicolor vracel. Jsou proste jen lidi, kteri si radi trochu zaprovokuji a TT suby/gmt jsou na to lepsi nez ocelovy. Tak si koupi bicolor, coz je v poradku. Ale necekam, ze by se z toho stal trend. K tomu Rolexu to tak nejak historicky patri. Naopak u levnejsich znacek, jako je treba ten Hamilton, to vypada spis lacine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Ja myslím, ze bicolor je hrůza, snad se to nevrátí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 bicolor je jakoze chci zlato a nemam na to. nebo se to tak nedela. muj nejoblibenejsi model od rolexu je DJII, kterej se ale ve full goldu nedela. jen DayDate. ten ma zas komplikaci navic, kterou ani nechci. takze tak nejak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Ještě že tomu nerozumíte chlapi (Frantík, Sibiř a další) bicolor se vrací už od 70. let každopádně u nových hodinek je pořád "takovej nějakej divnej".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Ještě že tomu nerozumíte chlapi (Frantík, Sibiř a další) bicolor se vrací už od 70. let každopádně u nových hodinek je pořád "takovej nějakej divnej"..Vod 70 let se vrací i disco a porad je to humus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 (upraveno) Ještě že tomu nerozumíte chlapi (Frantík, Sibiř a další) ja se bavim o bicoloru ze zlata, ne pozlacenejch tagach.. Upraveno 9. prosince 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Bikolor je skvely, alespon u rolexu.. Ocelove pouzdro neni tak nachylne na tukance jak zlato.. A neni pravda, ze je to levna nahrazka fulgoldu.. Mam na to, ale nechci.. Jak vidim ty oklepane fulgoldy tak musim rict, zlaty bikolor.. Bohuzel, ne vsem se to libi.. U me to splnuje pozadavky..Ale je fakt, ze nektere jsou fakt kycovite.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 ja se bavim o bicoloru ze zlata, ne pozlacenejch tagach.. Já to mám tak, že mi vadí i hodinky ze žlutého, nebo růžového zlata. Jediné, co bych mohl, tak bílé zlato, ale pokud bych chtěl nové hodinky (jakože nechci) a musel volit mezi bílým zlatem a ocelí, tak dycinky ocel. Jediné žluté hodinky, které ve sbírce mám jsou GUB 28, a u nich jsem si udělil vyjímku ze vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Dnešní úprava fullgold pouzder už je taky jiná než bejvala,tak to není s tou zranitelností tak hrozný.Ale bavíme se o super strojích za super cenu.Tam v těch nižších třídách bych to obešel obloukem a jestli se vrací nějaký trend bych neřekl,je to jak se co komu líbí,jeden známej má takový žlutý hodinky a je za ně strašně rád.A nejvíc ho těší že místo 22.000,- udávaný ceny dal jen 1800,-.No nekup to.Ale bicolorů kolem sebe moc nevidim.Daleko víc černejch PVD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Asi tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Já měl dvoje bico a musím řict, že mají něco do sebe (stejně jako disko a sedmdesátý léta). Jsou na cestě mezi luxusním vzledem fullgoldu a sportovním vzhledem ocelovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se