Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Laká mě otevřít dýnko u Rolex, ale jak na to? Mohli byste někdo doporučit obchod, kde se dá patřičné nářadí zakoupit? Jaké máte s tím zkušenosti, jaká rizika u toho hrozí?

Odesláno

špatný nápad to je, ale bez toho se to nedá :D

Mám slušnou zkušenost s tou žlutou sadou, ale to už jsem otevíral vintážky a víčko nebylo ve 100% stavu.

Návštěvník dlubix
Odesláno

je to dobrej nápad. člověk prostě musí vidět, za co dal takovej balík :D

...a při nákupu starých rolád to může ušetřit nemálo peněz

• po měsících...
Odesláno

Jestli máš pouzdro s dírama, tak párátko. Jestli bez něj a budeš měnit řemeny, pak malý nožík. Jestli bez děr a budeš měnit tahy, vybereš si na například na www.chronoshop.cz S bergeonem chybu neuděláš.

Odesláno

Taky doporučuju Bergeon, je to prostě nejlepší a kvalitní. Jediné co jsem u nich nekoupil je samotné zařízení Bergeon 5700, do kterého se nasazují jednotlivé velikosti samostatných "ořechů".

Odesláno

Ja si tedka budu kupovat Bergeon 6825-PF, ma hroty na rolex a je to jedinej vercajk, ktery neposkrabe :-)

Ano, ten je nejlepší, ale cena je už někde jinde, než za klasický jednohroty.

Odesláno

Tak fungovat by to mělo. Na report se docela těším :-) Člověk by pak mohl měnit tah za hadr třeba každej den :D a nebejt podělanej, že dodrbe nožky.

• po 2 týdnech...
Odesláno

hehe, jak dojde, dame kafe a muzes vyzkouset nez objednas :-) objednal sem hroty na RLX i Omega, clovek nikdy nevi :lol2:

nechci ti do toho kafrat nacelniku, ale nemel ty jsi byt davno vyleceny z rolex nemoci?  :lol2:

Odesláno

hehe, jak dojde, dame kafe a muzes vyzkouset nez objednas :-) objednal sem hroty na RLX i Omega, clovek nikdy nevi :lol2:

Paráda, dík, akorát se trochu bojim, jestli nejseš moc infekční, já mám totiž celkem oslabenou imunitu  :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...