MR1990 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 ja som dneska kúpil Napapijri Arvis http://www.napapijri.com/sk/down-jacket_cod41490867vj.html ,uvidíme aká bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 nevim, no, tahle znacka je jedna velka fraska.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Chlapi máte někdo osobní zkušenost s Moncler? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Canada Goose - Chilliwack BomberMohu 100% dporucitTeplota cca -11,5 / vitr (pod Bundu bavln.Triko kratky rukav a absolutni hrejivost az jsem se obcas rozepnul). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 A přes ty brýle i něco vidíš?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 to nejsou brýle...to je kyklop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Objednáváte ty Alphy přímo u zdroje http://www.alphaindustries.com , nebo nakupujete v ČR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 To by me taky zajimalo protoze jsem rozhodnuty pro tu Alphu. Akorat se zarukou by mohla byt potiz jinak od zdroje by to bylo financne asi lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Ja v CR Praha. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Otázkou je Tony, jak moc na tom ušetříš? Jinak o záruce si nedělám iluze. Za prvé jsem ji na tento druh nikdy nepotřeboval (klepu na zuby) a za druhé o záručních podmínkách v ČR si nedělám iluze, takže otázkou jsou jen finance, které je možné uspořit při poslání přímo od výrobce. Koza_c: kamaráde, ta bunda vypadá skvěle, ale já bych se v tom upekl. Ostatně Alphu s kožichem nosím až když to spadne k -8/-10°C (těch dní u nás bohužel není mnoho) a pouze na tričko s kr. rukávem, protože jinak je mi v tom horko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Wellensteyn Siberia, zatiaľ nemôžem povedať krivého slova. Neprefúka ju, čo je pre mňa asi najdôležitejšie. Všemožne sa dá nastaviť, krátke trasy v aute napriek mohutnosti tiež žiadny problém. Je ťažšia, ale s tým problém nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Já právě ani pořádně nevím, Davide, jaký je u nás výběr.Na jejich stránkách je plná nabídka, a navíc by mohl být i nějaký lednový výprodej.....že by to i s DPH a celním poplatkem (nebo už i se clem) mohla být zajímavá cena za nesmrtelnou bundu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Právě mi jde o to, že přímo na oficiálních stránkách nacházím negativní komentáře o tom, že bunda je šitá v Číně....např. tady: http://www.alphaindustries.com/mens-parkas/alpha-industries-altitude-parka.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 To už pak vyjde levněji objednat ji z Číny rovnou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Ja byt tebou, tak si Alphu nekde vyzkousim a potom objednam v e-shop.Jak pise Sphinxx na Alphu nebude potreba zarucni list i kdyz je mozne vse (u mne behem dvou let absolutne zadna zmena). .Já právě ani pořádně nevím, Davide, jaký je u nás výběr.Na jejich stránkách je plná nabídka, a navíc by mohl být i nějaký lednový výprodej.....že by to i s DPH a celním poplatkem (nebo už i se clem) mohla být zajímavá cena za nesmrtelnou bundu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 To by me taky zajimalo protoze jsem rozhodnuty pro tu Alphu. Akorat se zarukou by mohla byt potiz jinak od zdroje by to bylo financne asi lepsi. Na oficiálních stránkách mají bundu za 200 dolarů a poštovné do ČR vychází na necelých 50. Mě se zdá výhodnější u nás v ČR http://www.armyshop-praha.cz/bundy/94080291-zimni-bunda-n3b-vf-59.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 U mne ani jedna Bunda nena o vyrobe zadne info tedy MADE IN.Mam N-3B a CWU Leather a je na cedulkach napsano jen ALPHA INDUSTRIES INC.Právě mi jde o to, že přímo na oficiálních stránkách nacházím negativní komentáře o tom, že bunda je šitá v Číně....např. tady: http://www.alphaindustries.com/mens-parkas/alpha-industries-altitude-parka.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Tondo, jak už tu padlo ... máš i výše odkaz na různé armyshopy, cena je právě +/- stejná. A výprodej bych moc nečekal, tohle se prodává "samo", stejně, jako Géčka , nikdy jsem na tyhle typy bund nezaregistroval slevu - ať je léto, zima nebo po Vánocích. A jinak k té Čajně, ono je to možný, jede se tam skoro všechno, ale ta bunda je skutečně při normálním nošení a ošetřování nezničitelná. Já mám svou jednu od 2002 a druhou od 2008. Obě neměnné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Tak mám asi vybráno: http://www.armyshop-praha.cz/bundy/94080478-zimni-letecka-bunda-alpha-n2b-pps.html jen mě mrzí že tam neni oddělávací kapuca jinak díky tomuto vláknu jsem konečně narazil na něco co se mi líbí.Díky moc všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Tak to vypadá, že jakmile potkám někoho s Alphou, budu automaticky čumět na ruku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se