Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

Otázkou je Tony, jak moc na tom ušetříš? Jinak o záruce si nedělám iluze. Za prvé jsem ji na tento druh nikdy nepotřeboval (klepu na zuby) a za druhé o záručních podmínkách v ČR si nedělám iluze, takže otázkou jsou jen finance, které je možné uspořit při poslání přímo od výrobce.

Koza_c: kamaráde, ta bunda vypadá skvěle, ale já bych se v tom upekl. Ostatně Alphu s kožichem nosím až když to spadne k -8/-10°C (těch dní u nás bohužel není mnoho) a pouze na tričko s kr. rukávem, protože jinak je mi v tom horko.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já právě ani pořádně nevím, Davide, jaký je u nás výběr.

Na jejich stránkách je plná nabídka, a navíc by mohl být i nějaký lednový výprodej.....že by to i s DPH a celním poplatkem (nebo už i se clem) mohla být zajímavá cena za nesmrtelnou bundu....

Odkaz ke komentáři

Ja byt tebou, tak si Alphu nekde vyzkousim a potom objednam v e-shop.

Jak pise Sphinxx na Alphu nebude potreba zarucni list i kdyz je mozne vse (u mne behem dvou let absolutne zadna zmena). ;).

Já právě ani pořádně nevím, Davide, jaký je u nás výběr.

Na jejich stránkách je plná nabídka, a navíc by mohl být i nějaký lednový výprodej.....že by to i s DPH a celním poplatkem (nebo už i se clem) mohla být zajímavá cena za nesmrtelnou bundu....

Odkaz ke komentáři

To by me taky zajimalo protoze jsem rozhodnuty pro tu Alphu. Akorat se zarukou by mohla byt potiz :( jinak od zdroje by to bylo financne asi lepsi.

Na oficiálních stránkách mají bundu za 200 dolarů a poštovné do ČR vychází na necelých 50. Mě se zdá výhodnější u nás v ČR  http://www.armyshop-praha.cz/bundy/94080291-zimni-bunda-n3b-vf-59.html

Odkaz ke komentáři

U mne ani jedna Bunda nena o vyrobe zadne info tedy MADE IN.

Mam N-3B a CWU Leather a je na cedulkach napsano jen ALPHA INDUSTRIES INC.

Právě mi jde o to, že přímo na oficiálních stránkách nacházím negativní komentáře o tom, že bunda je šitá v Číně....např. tady: http://www.alphaindustries.com/mens-parkas/alpha-industries-altitude-parka.htm

post-9241-0-41177700-1419940797_thumb.jpg

post-9241-0-14315400-1419940804_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tondo, jak už tu padlo ... máš i výše odkaz na různé armyshopy, cena je právě +/- stejná. A výprodej bych moc nečekal, tohle se prodává "samo", stejně, jako Géčka :) , nikdy jsem na tyhle typy bund nezaregistroval slevu - ať je léto, zima nebo po Vánocích. A jinak k té Čajně, ono je to možný, jede se tam skoro všechno, ale ta bunda je skutečně při normálním nošení a ošetřování nezničitelná. Já mám svou jednu od 2002 a druhou od 2008. Obě neměnné.

Odkaz ke komentáři

Tak mám asi vybráno:

http://www.armyshop-praha.cz/bundy/94080478-zimni-letecka-bunda-alpha-n2b-pps.html

jen mě mrzí že tam neni oddělávací kapuca jinak díky tomuto vláknu jsem konečně narazil na něco co se mi líbí.Díky moc všem :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...