Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

Proč si s takovejma mírama kupuješ 2XL, když seš někde mezi L a XL?

Protože má široký ramena a hrudník ... a Alpha je v tomhle docela secifická. Čili přes ramena v pohodě - viz. foto a zbytek je takovej, no trošku větší/delší. Nic jinýho evidentně nezbylo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím co je ta Alpha zač, ale zpravidla všechny vojenské bundy a jiné bundy dělané do extrému mají delší rukávy :-) Klasika při zkoušení v krámě, stoupneš si na špičky, vytáhneš ruce co nejvýš, jak když vybíráš listí z okapu a konec rukávů nesmí zajet za rukavice. Pak jsou bundy fashion, kde je všechno možné, ale ta Alpha se mě tváří opravdu trochu víc do extrému, takže za mě rukávy ok   :cheers:

Odkaz ke komentáři

Nevím co je ta Alpha zač, ale zpravidla všechny vojenské bundy a jiné bundy dělané do extrému mají delší rukávy :-) Klasika při zkoušení v krámě, stoupneš si na špičky, vytáhneš ruce co nejvýš, jak když vybíráš listí z okapu a konec rukávů nesmí zajet za rukavice. Pak jsou bundy fashion, kde je všechno možné, ale ta Alpha se mě tváří opravdu trochu víc do extrému, takže za mě rukávy ok :cheers:

Jezis tak ja jsem doufal,ze tuhle priblblou radu o zvedani rukou nad sebe uz nikdo snad nemuze pouzit

Nic ve zlym,ale to je fakt hrozna pic.ovina

Odkaz ke komentáři

Díky za radu. Takže tuhle bundu mají?  Kde jsi nechal auto? Nevšiml jsi si , jak mají otevřeno, na stránkách to nemají.

Ano,maji ji skladem ale zkus podobnou s červenym prošiváním.Maji jenom XL a je perfektně šitá.Auto nech jak je parkoviště Pošty tak o kousek dál je placené hlídané parkování 30,-Kč hodina.V sobotu maji od 10 do 13hodin a ve všední den 9:30 až 12hod. a od 13 do 18  hodin.

Odkaz ke komentáři

Nevím, co je ta Alpha zač, pokud fashion, tak to chujovina je, aby jsi v tom vypadal blbě. Já osobně spíš kupuji bundy do extrému a sorry, ale bez toho aby jsi zvednul ruce co nejvýše nad hlavu ti dnes zkušený prodavač bundu neprodá. Naposledy, když jsem kupoval Mammuta, tak jsem musel z rukama nad hlavou ještě skákat jak opice  :cheers:  Jak říkám, outdoor bundy mají zpravidla delší rukávy...

Jezis tak ja jsem doufal,ze tuhle priblblou radu o zvedani rukou nad sebe uz nikdo snad nemuze pouzit
Nic ve zlym,ale to je fakt hrozna pic.ovina

Odkaz ke komentáři

Nevím, co je ta Alpha zač, pokud fashion, tak to chujovina je, aby jsi v tom vypadal blbě. Já osobně spíš kupuji bundy do extrému a sorry, ale bez toho aby jsi zvednul ruce co nejvýše nad hlavu ti dnes zkušený prodavač bundu neprodá. Naposledy, když jsem kupoval Mammuta, tak jsem musel z rukama nad hlavou ještě skákat jak opice :cheers: Jak říkám, outdoor bundy mají zpravidla delší rukávy...

Tak asi kdyz potrebujes bundu na tvoje horsky dobrodruzstvi treba jo.Ale laskajefajn to ma hopsafrak do mesta

Odkaz ke komentáři

Ano,maji ji skladem ale zkus podobnou s červenym prošiváním.Maji jenom XL a je perfektně šitá.Auto nech jak je parkoviště Pošty tak o kousek dál je placené hlídané parkování 30,-Kč hodina.V sobotu maji od 10 do 13hodin a ve všední den 9:30 až 12hod. a od 13 do 18  hodin.

Děkuju za rady. Zkusím.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...