Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

A z ty necely desitky slo tech 20% dolu, nebo to je konecna? Vypada super.

7.672,00 stála. Je možné že další advent dají 25%, mají to tak ve zvyku ale už to je pak hodně vyprodaný, takže je to trochu risk. V neděli jsem koukal a zmizelo toho dost...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To uz zni lip, diky:-)

I tak to je rána, já se taky kroutil jak had, ale ty jejich hadry jsou opravdu super pohodlné, funkční a vydrží opravdu dost drsné zacházení. Tady jsem docela zvědavý na tepelný komfort, ta výplň je pro mě novinka. Ale co jsem chtěl říct, jo, tady platí za hodně peněz, hodně muziky :-)

Odkaz ke komentáři

Kiruna je super. Bol som si ju nedavno skusat. Pani poradila este model Skogso padded ze ma dlhsie zada, co je fakt. Skogso sa mi zdalo ze je taka premakanejsia, vacsie vacky, lepsie detaily. Cena plus minus rovnaka. Nema niekto tu padded Skogso ako je spokojny?

https://www.hudysport.sk/bundy_panske/fjaellraeven-skogsoe-padded-jacket-men,100051301-dark-navy.html

Odkaz ke komentáři

Já jsem si dovezl před lety z Vídně bundu od krejčího za cca 400Eur.. tehdy mi přišla děsně drahá, manželka mě přemlouvala ať do ní jdu, že je krásná, málem mě jeblo. Je z jelenice, ručně šitá.. Musím říct, že ji mám dodnes a nosí se suprově. A hlavně, je v ní teplo...  :clap:

Odkaz ke komentáři

Kiruna byla prvni co jsem si v Hudy zkousel, ale nakonec jsem odesel v Skogso. Jak pise Laurin spousta kapes, ktere vsak nerusi a vnitrek velmi prijemny na dotek. Bunda saha lehce pod zadek a je v ni prijemne teplo. Jeste je u nich prvni voskovani zdarma, zatim jsem nepouzil. Prece jen moje expedicni cesty jsou prevazne pouze cesty do prace

Odkaz ke komentáři

Skogso byla jediná co jsem si zkoušel a bohužel M mě bylo malé a L na mě visela, manžety rukávů jsem měl na první cvok utáhlé, na druhý uplně volné. Škoda, ani jsem moc nepočítal s tím že mi bude Kiruna, ale je super. Takže na to kluci trochu bacha, ten střih je jiný, ale bunda samozřejmě parádní B)

Odkaz ke komentáři

No jasný, já měřím 170, 76kg aktuálně a M mě bylo malé. Kiruna má parádní tu náprsní kapsu, jinak já osobně čím víc kapes na sobě, tím víc bordelu v nich takže tady čtyři kapsy bohatě dostačující :-) G-loft vypadá tepelně dobře, ráno - 4C a na pohodu s lehkou mikinou :-) Voskovat půjdu příští týden na zimu se to bude hodit a navíc když to je zdarma, proč to nevyužít.

Odkaz ke komentáři

Kluci, aby řeč nestála, Hudy má o Adventu 20% slevy na všechno :-)

https://www.hudy.cz/prvni-adventni-vikend.html?utm_source=push&utm_medium=push&utm_campaign=adventni-vikend

Tilak měl teď výprodej 25% na vše. Bohužel jen jedno dopoledne a na jednom místě v ČR. Ale i tak se to vyplatilo...

Odkaz ke komentáři

Tilak měl teď výprodej 25% na vše. Bohužel jen jedno dopoledne a na jednom místě v ČR. Ale i tak se to vyplatilo...

V tomto případě zůstávám chladný, protože mi od nich nepasuje skoro nic. Přesto je to samozřejmě super značka a mám ji rád :-)

Odkaz ke komentáři

Já jsem se bál, protože jsem docela vyžranej ( 175 cm, 90 kg), ale jejich zateplená bunda Svalbard mi padne úplně super.

Tak byla to otázka kdy zamíří konečně k nám, normálním lidem :-) Možná že bych po čase mohl zase pár věcí vyzkoušet, jsou fakt super a velmi funkční....

Odkaz ke komentáři

Já jsem se bál, protože jsem docela vyžranej ( 175 cm, 90 kg), ale jejich zateplená bunda Svalbard mi padne úplně super. 

Jsem stejně vysokej a skoro stejně těžkej, Svalbarda jsem taky měl a byl super. Jenom byl teda na můj vkus až moc teplý - nosil jsem pod ním jenom tenkou košili a příjemně mi zařalo být až tak okolo -15... :-p

Odkaz ke komentáři

Je to jako by ses oblíkl do spacáku, který má navíc zvnějšku windstoppera (aspoň ta moje verze měla, teď tam je, mám dojem, něco jiného). Takže ideální bunda na stání / malý pohyb, ale na aktivní využití bych si ji nevzal - jedině s vědomím, že se dost zpotím a nevadí mi to.

Odkaz ke komentáři

Je to jako by ses oblíkl do spacáku, který má navíc zvnějšku windstoppera (aspoň ta moje verze měla, teď tam je, mám dojem, něco jiného). Takže ideální bunda na stání / malý pohyb, ale na aktivní využití bych si ji nevzal - jedině s vědomím, že se dost zpotím a nevadí mi to.

Krásně napsané, takže vlastně něco jako moje La Sportiva Quake s primaloftem :-) Je pravda že mi letos v -20C na DufourSpitzi možná zachránila život, ale jinak v našich teplých zimách pro ni hledám marně využití....ale jinak samozřejmě super hadr, mám tu bundu moc rád, ale teplá jak sviňa :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...