odjinud Odesláno 22. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Tak jsem šel dneska na blešák pro hodinky a koupil jsem tam tu vojenskou N3B za 1200,- Kč, novou...... otázka je, jestli to není nějaký fake... Tady je cedulka: Jak vidno z přišití cedulky, péči a la skafandry NASA tomu nedali...Na druhou stranu, chápu, že je to pro USA Army spotřebka, něco jako vaťák pro zaměstnance kolchozu. Střh odpovídá tý od www.alphaindustries.com Měl to tam nějakej chlapík s militáriema; říkal, že zrušil shop a že se toho zbavuje.Co myslíte? Může někdo vůbec fejkovat N3B? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 (upraveno) Tezko rict, fakuje se vsecko. Napis "do not stratch" ale napovida hodne . Edit2: MFH je nemecka firma, takze by to nemuselo byt uplne spatne, ale na jejich webu jsem n3b nikde nenasel. Ale treba jsem jen blbe hledal Edit3: http://www.rodo-armyshop.cz/obleceni/bundy/mfh-int-comp/?letter=0 Upraveno 22. prosince 2012 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 A co je to vlastně "stratch"? Ve slovníku to není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 A co je to vlastně "stratch"? Ve slovníku to není...No ma to byt stretch, ne stratch . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 @ KFL: tak jsme doma, díky za odkaz. Je to tahle: http://www.rodo-armyshop.cz/obleceni/bundy/mfh-int-comp/polarni-bunda-n3b-cerna/?d1=92&d2=0&d3=0 BTW - vždycky jsem chěl bombra... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 No ma to byt stretch, ne stratch . Já myslel, že "scratch" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Tezko rict, fakuje se vsecko. Napis "do not stratch" ale napovida hodne . Edit2: MFH je nemecka firma, takze by to nemuselo byt uplne spatne, ale na jejich webu jsem n3b nikde nenasel. Ale treba jsem jen blbe hledal Edit3: http://www.rodo-army...-comp/?letter=0 MFH šije svoje nášivky na provenienci kvality vietnamských tržišť. Nic víc bych v tom opravdu nehledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Holt vojenský hadry se fejkujou už od doby Skorzenyho , možná ještě dýl... Ke cti jim aspoň, že tam dali svůj label a ne tu Alphu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Holt vojenský hadry se fejkujou už od doby Skorzenyho , možná ještě dýl... Ke cti jim aspoň, že tam dali svůj label a ne tu Alphu. Nechceš North face, jelikož jsou tržnice plné jejich replik a pak si na blešáku koupíš tady toho číňana, v kterém při prvních mrazech pravděpodobně umrzneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 No jo, zatím to musím testovat jen opatrně okolo baráku, abych se ev. stihnul vrátit zpátky... :-) Jinak dneska jsem se náhodou bavil se známým, co ji zrovna měl na sobě (resp. teda zimního bombra s kapucou s "kožešinovým" límcem od týhle firmy) a říkal že dělá v jedný ochrance a tohle že tam fasujou a prej zatím ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 MFH šije svoje nášivky na provenienci kvality vietnamských tržišť. Nic víc bych v tom opravdu nehledalLaudered taky zrovna není anglicky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DTfan Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Kombinace Kjus a Devold se mi osvedcila nejlepe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Kjus je bomba, venku minus 10, na sobe termotriko, tenkej rolak lyzarskej kjus a bundu kjus a teplo jak v bavlnce. Ale holt si to nechaj zaplatit, nehlede na to, ze konkurence taky nespi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Já si myslím, že není co řešit - koukni sem. To je nejvíc od Canada Goose a za tyhle peníze nic lepšího neseženeš. Já jí kupoval před cca čtyřmi lety a tehdy byla slevená z 24K na 15K a dodneška nelituju. A za tyhle prachy je hřích to nekoupit. Vůbec tý ceně nerozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Co to je za pochybnej obchod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 (upraveno) Co to je za pochybnej obchod?http://whois.hichina.com/whois/domain/bundasczech.com The Registry database contains ONLY .COM, .NET, .EDU domains andRegistrars.Domain Name ..................... bundasczech.comName Server ..................... dns9.hichina.com dns10.hichina.comRegistrant ID ................... hc391753695-cnRegistrant Name ................. li xiaolongRegistrant Organization ......... li xiaolongRegistrant Address .............. hubeishengjingmenshichuodaoqutuanlinzhenyaomiaocunRegistrant City ................. jingmenshiRegistrant Province/State ....... hubeiRegistrant Postal Code .......... 448159Registrant Country Code ......... CNRegistrant Email ................ femmsui@163.comAdministrative ID ............... hc391753695-cnAdministrative Name ............. li xiaolongAdministrative Organization ..... li xiaolongAdministrative Address .......... hubeishengjingmenshichuodaoqutuanlinzhenyaomiaocunAdministrative City ............. jingmenshiAdministrative Province/State ... hubeiAdministrative Postal Code ...... 448159Administrative Country Code ..... CNAdministrative Email ............ femmsui@163.comBilling ID ...................... hc391753695-cnBilling Name .................... li xiaolongBilling Organization ............ li xiaolongBilling Address ................. hubeishengjingmenshichuodaoqutuanlinzhenyaomiaocunBilling City .................... jingmenshiBilling Province/State .......... hubeiBilling Postal Code ............. 448159Billing Country Code ............ CNBilling Email ................... femmsui@163.comTechnical ID .................... hc391753695-cnTechnical Name .................. li xiaolongTechnical Organization .......... li xiaolongTechnical Address ............... hubeishengjingmenshichuodaoqutuanlinzhenyaomiaocunTechnical City .................. jingmenshiTechnical Province/State ........ hubeiTechnical Postal Code ........... 448159Technical Country Code .......... CNTechnical Email ................. femmsui@163.comExpiration Date ................. 2013-10-15 14:58:02 Upraveno 28. prosince 2012 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Majitel domeny je li xiaolong. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Aha - tak proto to bylo tak levný. Fuj - tak oni už fejkujou i bundy. Tak to bude kajčí peří z čínský slepice. Já po tom dál nekoukal, jen poslal odkaz - tak sorry za fejkonabídku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 Karel Gott + CanadaGoose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se