ferrycz Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 super :-) včera vyšla další beta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Nekdo tu zminoval vymenu reminku, ze u 5 je to snadnejsi. Doporucuji se mrknout po quickfit reminku https://www.garmin.com/en-US/blog/outdoor/new-quickfit-26mm-bands-compatible-fenix-3/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yerab Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 jo jo tu mám 8.21 a super měl jsem sice strach protože já mám fenix 3 hr ale tahle beta s tím taky funguje a dobře ješte jednou dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Výměna quickfit je opravdu quick . A vypadá to, že to není na úkor pevnosti. BTW na ebay se už začínaj pomalu objevovat i noname alternativy k originálům od Garminu. (novopečený majitel Fenix 5 ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Nekdo tu zminoval vymenu reminku, ze u 5 je to snadnejsi. Doporucuji se mrknout po quickfit reminku https://www.garmin.com/en-US/blog/outdoor/new-quickfit-26mm-bands-compatible-fenix-3/Včera jsem pořídil QuickFit 26 na Fenix 3 a musím říct, že je super, lepší než původní řemen. Hlavně je tenčí, než původní, a líbí se mi vroubkovaná struktura povrchu. Výměna je pro chronofila brnkačka. Povolit 2 šroubky, sundat starý kaučuk, nahodit stěžejky, utáhnout 2 šroubky, nacvaknout quickfit. Jen ta cena je barbarská (1349), vzhledem k výrobním nákladům tak tři koruny padesát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Nevideli jste ho nekdo nazivo v nejakem krame v Praze? Nejdrive bych si ho chtel prohlidnout. Osobne bych byl nejradeji, kdyby Isofrane vyrabel 26mm, ten bych nemel potrebu menit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Koupil jsem včera v hsh sport v OC Butovice. Tak si tam zajeď, mají otevřeno do 21:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Vypada dost dobre a diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 (upraveno) Co jsem vyvedl? Vcera vecer jsem si stahnul golfove hriste. Paradicka. Dneska se proberu a hodinky cerny. Tak jsem je probudil a zhucely ze 67% baterie na 1% tak za 9 hodin. To je prece nemohlo vysrknout to stahovani. Nenechal jsem neco pustenyho? Me jebne. Ten svet je pro me tak slozitej.dik za radu Upraveno 7. května 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Restartuj je a uvidíš po nabití co budou delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Používáte někdo kombinaci iOS a Fenix? Pokud ano, jak vám fungují notifikace? V Connectu i v telefonu nám nastaveno pouze zobrazování hovorů, přesto se mi na hodinkách zobrazují všechny notifikace. Hodinky na ně neupozorní vibrací, ale jsou tam. Na hovor to zavibruje. Je to chyba nebo vlastnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 já to mám a funguje mi všechno takže neumím říct vypínat jsem to nezkoušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Ten QuickFit strap vypadá dobře. Ale s tou cenovkou trochu uletěli. Už strap na F3 mi přišel drahý a to stál polovinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Tak po restartu, dobiti, resetu do tovarniho nastaveni je 10% baterie pryc za 2 hodiny. Ja ten kram nenavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 to je divný , zkus to přeinstalovat něco se ti tam asi zacyklilo a jenom na okraj nemáš zaplý gps ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Ten QuickFit strap vypadá dobře. Ale s tou cenovkou trochu uletěli. Už strap na F3 mi přišel drahý a to stál polovinu.S tou cenou to je hodně přemrštěný, zejména když se mi originál pásek po necelým roce rozpad.....Nakoupil sem z číny za pár dolarů jiný, tak sem zvědavej.Dát přes 1000 peněz za gumovej řemen je podle mě fakt úlet..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 (upraveno) Tak jsem se dokopal k tomu, abych vse nafotil. Hodinky jsem zresetol a baterka jakz takz drzi. Co je novej hit, tak aplikace garmin connect. Mam neco blbe nastavenyho kdyz mi krokomet hazi tyhle strasny hausnumera ve vzdalenosti? Diky za radu Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 17. května 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Pocet kroku sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 no asi teda nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Pocet kroku je v poradku. Pokud ujdu 20000 kroku a jeden meri 0,8 m, tak ve skutecnosti ujdu 16 km a ne 22,86, jak ukazuje aplikace. Nebo pokud ujdu 1400 kroku, tak by vysledek nemel byt 370 m, to bych cupital jak gejsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se