Přejít na obsah

Garmin Fenix

jhonzatko

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Výměna quickfit je opravdu quick :). A vypadá to, že to není na úkor pevnosti. BTW na ebay se už začínaj pomalu objevovat i noname alternativy k originálům od Garminu.

(novopečený majitel Fenix 5 ;))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nekdo tu zminoval vymenu reminku, ze u 5 je to snadnejsi. Doporucuji se mrknout po quickfit reminku ;) https://www.garmin.com/en-US/blog/outdoor/new-quickfit-26mm-bands-compatible-fenix-3/

Včera jsem pořídil QuickFit 26 na Fenix 3 a musím říct, že je super, lepší než původní řemen. Hlavně je tenčí, než původní, a líbí se mi vroubkovaná struktura povrchu. Výměna je pro chronofila brnkačka. Povolit 2 šroubky, sundat starý kaučuk, nahodit stěžejky, utáhnout 2 šroubky, nacvaknout quickfit. Jen ta cena je barbarská (1349), vzhledem k výrobním nákladům tak tři koruny padesát.

Odkaz ke komentáři

Co jsem vyvedl? Vcera vecer jsem si stahnul golfove hriste. Paradicka. Dneska se proberu a hodinky cerny. Tak jsem je probudil a zhucely ze 67% baterie na 1% tak za 9 hodin. To je prece nemohlo vysrknout to stahovani. Nenechal jsem neco pustenyho? Me jebne. Ten svet je pro me tak slozitej.dik za radu

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Používáte někdo kombinaci iOS a Fenix? Pokud ano, jak vám fungují notifikace? V Connectu i v telefonu nám nastaveno pouze zobrazování hovorů, přesto se mi na hodinkách zobrazují všechny notifikace. Hodinky na ně neupozorní vibrací, ale jsou tam. Na hovor to zavibruje. Je to chyba nebo vlastnost?

Odkaz ke komentáři

Ten QuickFit strap vypadá dobře. Ale s tou cenovkou trochu uletěli. Už strap na F3 mi přišel drahý a to stál polovinu.

S tou cenou to je hodně přemrštěný, zejména když se mi originál pásek po necelým roce rozpad.....

Nakoupil sem z číny za pár dolarů jiný, tak sem zvědavej.

Dát přes 1000 peněz za gumovej řemen je podle mě fakt úlet.....

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se dokopal k tomu, abych vse nafotil. Hodinky jsem zresetol a baterka jakz takz drzi. Co je novej hit, tak aplikace garmin connect. Mam neco blbe nastavenyho kdyz mi krokomet hazi tyhle strasny hausnumera ve vzdalenosti? Diky za radu

904a3420e4dc452328a8d2e2fc19d188.jpg

ad4d90bfd57bd6003843db59729bec26.jpg

6a6679dc81628b9fa62fe58fdeb0571d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk46932c060fcd86542e684d956f787269.jpg

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Pocet kroku je v poradku. Pokud ujdu 20000 kroku a jeden meri 0,8 m, tak ve skutecnosti ujdu 16 km a ne 22,86, jak ukazuje aplikace. Nebo pokud ujdu 1400 kroku, tak by vysledek nemel byt 370 m, to bych cupital jak gejsa

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...