Eman2208 Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Nedávno to proběhlo v jiném vlákně: "Učit se, učit se, učit se." Ano, opravdu to tady již bylo, byť ve velmi omezeném rozsahu. A já Tě neochudím o ten požitek z bádání, a proto Ti to neprozradím :-) o čež žádám i ostatní znalé chronomagory. Ó, to je jako: Dát rybu, znamená nakrmit na den a naučit rybařit, dát jídlo na celý život. Nu což, jdu hledat a až to najdu, tak ti to neprozradím, protože tě podezírám, že taky nevíš kde hledat, jen to chceš lišácky obejít.
Karlos Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Sorry...Není důvod se omlouvat. Navzájem si pomáhat a neustále se zlepšovat je přece fajn.
Eman2208 Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 (upraveno) Není důvod se omlouvat. Navzájem si pomáhat a neustále se zlepšovat je přece fajn. Tak mi prosím pomoz najít něco o té rezervě, našel jsem jen zmínku, tak ať neumřu úplně hloupý:prototyp 25 kamenového kalibru 66 s automatickým nátahem a ukazatelem rezervy chodu Upraveno 11. prosince 2012 uživatelem Eman2208
Bert Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Tak mi prosím pomoz najít něco o té rezervě, našel jsem jen zmínku, tak ať neumřu úplně hloupý:prototyp 25 kamenového kalibru 66 s automatickým nátahem a ukazatelem rezervy chodu Přihořívá ....
Karlos Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 (upraveno) Emane, o něčem takovém bohužel nevím vůbec nic a jestli to skutečně existovalo, tak se budou informace shánět blbě. Napadá mě jen Accutron se svým přístupem do archivu Eltonu. EDIT: Ale asi mi něco uniká, nebo nedochází.ED.2: Aha, pročetl jsem si vlákno znovu a líp... A jdu si to taky dohledat. Upraveno 11. prosince 2012 uživatelem Karlos
Eman2208 Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Přihořívá .... ...se trochu bojím, že na mě chytnou hadry, tak kde to je, když jsou ty Vánoce...prosím...
Bert Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 No dobrá, když jsou ty Vánoce, tak SZ.
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 (upraveno) Já mám hlavně tak nějak pocit, že on Bert bude doma mít i ten originál a ne jen odkaz na správné vlákno s těmi automaty s rezervou nátahu. Jinak, když bude ten konec světa, tak ať to ještě stihneme, tohle jsou taky pěkné automaty, i když ne s rezervou nátahu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: chyba Upraveno 30. března 2015 uživatelem Honza.manta
Bert Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Já mám hlavně tak nějak pocit, že on Bert bude doma mít i ten originál a ne jen odkaz na správné vlákno s těmi automaty s rezervou nátahu. Kamaráde, ani netušíš, jak rád bych Ti dal za pravdu. Bohužel nemám ... :-(
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Jinak tyhle fotky jsou staženy zde na fóru, omlouvám se autorovi za reprodukci, ale má ještě deset dní, aby po mně žádal satisfakci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cigi Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 (upraveno) Jo, jo, tak tyhle taky nemám , a chci co to zas máte proti tomu novému aeskulábu, jak by asi měl jinak vypadat ?? - vždyť je to přehledný pěkný a logický kousek, snad bych jen doplnil ještě jednu čárku na 12 - takhle je na mne příliš abstraktní, plynulá mechanická vteřinovka by asi taky byla fajnovější, ale do takhle jednoznačných toolwatch se dneska dává quartz. Spíš mi uchází ta velikost, lékař a quartzky ?? To je kulturní sodoma gomora !!!! Snad začínající absolovent na dálném venkově, to ano, ale ten zas spíš stávkuje, odchází a tak, takže je moc neužije .... Dovedl bych si je představit tedy menší červené v quartzu , ženy mu beztak bez rozdílu dávají přednost a 40mm modrá mechanika. Není to asi gendrově dost neutrální, že. Upraveno 11. prosince 2012 uživatelem cigi
Petr_P Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Ta omluva autorovi fotografií prototypu hodinek, které na focení poskytl Accutron, by mohla být v kontextu historie Chronomagu docela zajímavým obratem.
Eman2208 Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Jinak tyhle fotky jsou staženy zde na fóru, omlouvám se autorovi za reprodukci, ale má ještě deset dní, aby po mně žádal satisfakci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No tak je fakt, že než takhle, tak raději vůbec. Nějak mi tam ten malej cifr nepasuje, dýchá to na mě dojmem, no...jak to nazvat...Home Made ?Ale kdo nic nedělá, nic nezkazí. Bert mi vytvořil chvilku napětí, ale záhy poslal odkaz, je hodný a o PRIMkách ví úplně fšecko !!!Napravil jsem to trošku, Berte ?
Bert Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Bert mi vytvořil chvilku napětí, ale záhy poslal odkaz, je hodný a o PRIMkách ví úplně fšecko !!!Napravil jsem to trošku, Berte ?
prischera Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 Přidám pár fotek původních Prim Aesculap. Hodinky jsem koupil jako dárek sestře za atestaci, ale bude si na ně ještě muset chvilku počkat. Jsou v perfektním stavu, z dýnka jsem ještě sundaval zbytky folie. Bohužel ale měly ohnutou korunku, zřejmě následek pádu. Díky moc Honzovi.mantovi za jinou a za pomoc s výměnou. Nepůvodnost nevadí, nejde o sběratelský kousek, ale hodinky na běžné nošení v ordinaci. Jinak jsem jen rozleštil malou rýhu na skle, zřejmě pozůstatek stejné události jako korunka. Velké dilema mi způsobil řemen. Mě se nejvíc líbil původní černý, ale sestra by z něj radost neměla, má ráda veselé barvy. Po dlouhém rozhodování, jsem zvolil "doktorsky" bledě modrý RIOS. Výsledek je na fotkách, na kritiku jsem připraven. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a jedna "technická" fotka strojku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrM Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2013 Moc pěkné. Nevím, co by se dalo kritizovat. Je jen otázka vkusu, jaký řemínek zvolit. Já je mám připraveny jako dárek za státnice a řemínek na ně dodám bílý.
PetrM Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Tak dneska přišla zásilka z Eltonu. Bude to, myslím pěkný dárek k již proběhlým promocím. Paní doktorka již zařezává ve Fakultní nemocnici, tak aspoň bude mít čím měřit puls svým pacošům. Když je na tom to naše zdravotnictví tak, jak na tom je. Já vlastně šetřím našemu zdravotnictví peníze za lekářské vybavení...!!! Řemínek na nich bude samozřejmě bílý, ten černý se mi nelíbí. Black box Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. uvnitř Aeskulap Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rytí na dýnko se povedlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrM Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Jo, ještě jsem zapoměl. Návod, jak se měří ten puls...Jinak je to klasické pouzdro Linea, strojek ETA, v Primu ho pojmenovali cal.73 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AVe Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Velmi vydařené a od tebe výborný nápad. To teda gratuluji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se