Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tady máte odkaz na stránky obdobně postižených ubožáků jako na tomto fóru. Obzvlášť doporučuji pročíst diskuzi, je pravděpodobné, že pár zoufalců propadne nové neřesti :-))

Jestli máte nějaké zajímavé odkazy, tak šup sem!

Pochopitelně jsem zapomněl vložit link :-(

http://www.knife.cz/

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak všechno špatně :-( Vím, že tohle je fórum o hodinkách, ale osobně k pánským "šperkům" nevyhnutelně řadím i nůž. Takže jsem očekával aspoň minimální reakci. Zklamali jste mě pánové, zdá se, že mezi renesanční lid vás nemožno zařaditi :-)

Copak vás, kterým se líbí švýcarské komplikace, neoslovila v galerii kolekce od Barry Gallaghera? http://www.knife.cz/galerie_18.asp Co ten chlápek dokáže s damašskou ocelí?!

Nebo dokonale designově vytříbená, chladná účelnost Tactical Operations - TOPS, která mi něčím připomíná současnou produkci Prim. http://www.knife.cz/galerie_22.asp PRIMe, doufám, že jsem se nedotkl tvého jemnocitu designera? ;-) Hned ten nůž na prvním obrázku nahoře, má tanto ostří, ten je úžasný!

Také se dost diskutovalo o titanu. http://www.knife.cz/technika/anodizovani_titanu.asp , tohle by nepřineslo žádný užitek?

A co dotazy na značení, zpracování materiálů a technologii výroby, http://www.knife.cz/technika/technika.asp ,tady jste alespoň částečnou odpověď nenašli?

Zdá se, že zůstanu se svojí rybičkou a budíkem osamocen :-) A co střelné zbraně, psi a koně, také nikdo?

Odesláno

Tak sem už chodím dávno, bo nože mě zajímaly dříve než hodinky.

Odesláno

31682: Ale jo nůž je dobrá věc, sám nosím na pásku jeden švýcarskej a to mi stačí :-). Nemam potřebu se o ně více zajímat. Jinak psi jsou taky fajn, co říkáš na rotvajlera? Já sem zase nejvíc poznamenanej autama a taky chápu, že pro spostu lidí jsou to jen plechovky na kolech. Každej máme svý.

Odesláno

Onion: Honda s2000 a Subaru Impreaza Sti (MY03) absolutně odlišný auta ve všech směrech, ale ten adrenalin a jejich spolehlivost stojí za tu cenu. Kdybych se měl zasnít tak určitě Porsche Carrera GT 3.4i cabrio 4x4 - to je bezkonkurenční.

Hodinky: Ted nosím tyhle: http://www.newatch.com/tienda/product_info...roducts_id/3065 a docela uvažuju o Seiko Orange Monster. Zajímavé se mi zdají i hodinky Poljot, konkrétně tyhle: http://www.azwatch.cz/hodinky/po026-poljot...c-chronograph-i a samozřejmě bych si rád pořídil v budoucnu nějaké zajímavé a reprezentativní švýcary, ale zatím na ně nejsou finance a myslim, že na takové hodinky jsem ještě ani nedozrál:-) O hodinky se zajímam jen pár měsíců, takže moje znalosti v této oblasti jsou zatim mizivé, ale snažím se je vylepšovat:-).

Odesláno

Tak v autech by jsme si možná mohli porozumět. Honda s2000 je zajímavá, Subaru STi je na svezení drsňák, jezdil sem v BMW Z3 - M, ale to jsem nebyl moc spokojen, teď Nissan 350Z. Z té 350Z jsem nadšen!

U hodinek se mi nejvíce líbí velké hodinky "pilotní " design "ala" IWC Big Pilot, Azimuth Bombardier a pod. Jinak těch hodinek mám víc než aut (bohužel, ale auta jsou moc drahá), ale momentálně nejoblíbenější z mých deseti kousků (těch v současnosti plně funkčních) mám Laco http://www.laco.de/flieger/praezision.aspx . Přitom nejsou ani nejdražší a ani nikterak "nejtechničtější" :D Mám i jedny Poljot Aviatory, ale ty jsem si koupil hlavně proto abych si ozkoušel zda nošení velkých a těžkých hodinek je na obtíž jak tady občas někteří tvrdí :)

Odesláno
  Ondraj napsal:
Tak sem už  chodím dávno, bo nože mě zajímaly dříve než hodinky.

Ja som tam tiež chodil skorej ako na chronomag, lebo vtedy ešte neexistoval :D . Ale celkovo sa zaujímam o nože a hodinky už veľmi dlho. (Keď som kupoval nôž tak som tam bul furt :) )

Odesláno

Onion: Ta brutalita na Sti se mi právě moc líbí, oproti tomu BMW M3 e46 zrychlí téměř za stejnou dobu, ale v BMW máš pocit, že se nic neděje - moc velkej luxus. S Stíčkem si to opravdu užiješ. Z3 má slabej podvozek, myslim si, že Z4 už na tom bude o dost lépe. Jo s tim Z-kem si Nissan po delší době hodně zvednul image a určitě ten třiapůllitr poskytuje super zátah. Dobrej byl taky 300ZX, ale ten se u nás moc nevidí(pořizovací cena dobrá, ale hodně nákladnej provoz). Jinak všechny japonský vozítka jsou super auta a pak že prej japonec až nakonec. Ale vlastně ono se taky řiká to nejlepší nakonec, takže je to asi správně:-) Víš o tom, že japonci jsou tuším jedinej národ, kterej má jednoslovný překlad pro smrt z přepracování? Já mam taky jen Hondu, Subaru sem měl pučený a zanechalo to ve mně nezapomenutelnej zážitek a to měla jen seriových 265koní, co potom když se to trochu poladí, ale ta spotřeba - je to auto pro radost ne na běžný ježdění na nákupy a dovolenou.

Tak o IWC si můžu nechat tak akorát zdát(jinak design povedený), já bych se je bál snad i nosit, že je někde rozbiju bo poškodim. Ty Laco sou pěkný - některý věci nemusí bejt v ničem vyjímečný a přesto mají své kouzlo. Taky se mi líbí spíš větší hodinky. Ty moje Citizeny jsou vlastně pilotní :-), nejprv se mi na nich líbilo, že se o ně nemusim vůbec starat (seřizovat, měnit baterku ani natahovat) a ted mi to paradoxně začlo chybět a uvažuju o nějakých těch mechanických automatech. Ono když něco jde samo a člověk proto nemusí nic udělat, začne se nudit a přestane ho to bavit.

Odesláno

Včera jsme v hospodě bádali nad tím, jak je člověk vláčen v čase a podivně se mu formují zájmy. Já se třeba nevědomky ploužím za PZ. Napřed to byl Mobil.cz, Marigold a když jsem jej odhalil jako Chronomag, tak mi to už začalo vrtat hlavou ;-) Jenom doufám, že se časem nevrhne třeba na chov žížal, na to nemám místo :-D

No a právě to mě vedlo k nápadu dát sem odkaz na nože a zjistit kolik lidí tu má podobné zájmy jako já. Koně byli nadsázka, rád se zajdu podívat, ale nejezdím a žádného nemám. Ze zbraní jednu krátkou, ale na těch neujíždím a myslím, že mi bez obměny vystačí až do doby odebrání zbrojního průkazu pro sešlost věkem.

Tazatel: to plemeno jsi trefil naprosto přesně :-O Dokonce RTW chováme. Pravda, od té doby co se ADRK rozhodl pro změnu standardu a ponechal zvířata nekupírovaná, to už není ono. Exteriér je úplně někde jinde, aspoň že ta povaha zůstala :-)

Onion: dík za odkaz, to jsem neznal.

Odesláno

31682: Právě ta povaha je to, proč mají můj obdiv a navíc se mi i docela líbí. Ten nekupírovaný ocas mi tolik nevadí :-). Spíš bych uvítal, kdyby jim chybělo trochu té jejich lenosti, ale doufam, že se to dá aspoň trochu zlepšit výchovou a přístupem...

Odesláno

Ono propadnout kvalitnímu vínu musí být taky pekně osudový, kdyby náhodou někomu nestačil chronomag. Mně teda proti tomu ty hodinky vycházejí ještě jako rozumná závislost, z nich se člověk může těšit delší dobu než z láhve kvalitního moku, po kterém zbydou jen vzpomínky (v tom lepším případě).

Odesláno

Nože mě pořád drží, ani bych nespočítal, kolik mi toho prošlo rukama. Palné taky, dříve jsem střílel libovolku, potom rozhodčí. Nyní dvě krátké, jedna dlouhá.

Odesláno

Rambo nůž , pistole dvě, 7,65 na nošení a 22 Drulov na střelnici,holt delší lauf je ke stáru dobrý. Pro potěšení mám bedlingtona , to je pes. A taky občas žížeň.

Odesláno

Začínam mít pocit, že jsem jeden z mála členů v tomto foru co nevlastní žádnou střelnou zbraň :-)

Odesláno

No mně taky berou ještě zbraně, ale v tomhle oboru to je lepší co se týká osvěty - viz časopisy: Zbraně a náboje, Střelecký magazín, Naše vojsko atd. A linky: www.gunshop.cz , www.9mm.cz atd. U hodinek tolik těch časáků zase není.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak o svých psech snad psát nemusím :) Nějaký nůž by se našel, pistole 9 a 22, víno můžu, ale radši sladovou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...