falkkon Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Odesláno 26. února 2006 Zkuste www.hansair.cz ,taky to slušně leze do peněz.Jen co se rozjaří.Teď je na dráze sníh tak místo benzínu můžu koupit hodinky.
Chronomag Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Odesláno 26. února 2006 Zajímalo by mě kolik magorů má podobnou kombinaci postižení. Hodinky-zbraně. Hlásím se první. Společné je i to, že je to kus krásné mechaniky (většinou) Já jenom ty chladné zbraně - takový dobře udělaný samurajský meč, to je moje
Viktor Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Odesláno 26. února 2006 Zajímalo by mě kolik magorů má podobnou kombinaci postižení. Hodinky-zbraně. Hlásím se první. Společné je i to, že je to kus krásné mechaniky (většinou) Já jenom ty chladné zbraně - takový dobře udělaný samurajský meč, to je moje Myslíš meč od Hattori Hanzo?
omni Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Odesláno 26. února 2006 Mam chladne zbrane aj tie ostatne. Moje dalsie hracky su hodinky, PC, digiFoto, ale najdrahsie je stale lietanie a skakanie Niekedy obdivujem moju manzelku za trpezlivost.
Lukáš Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Odesláno 26. února 2006 Mimo jiné miluju sekery a nože, střelné zbraně mám taky rád, ale ještě jsem nezačal s jejich seskupováním
Onisan Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 No, to vědět, tak jsem něco během své návštěvy při koupi Azimuthů, nabídl... mám doma hromadu chladného železa kterou budu pouštět do světa. po pravdě jde hlavně o nože, ale většinou jen jednou vyndané z krabičky Zajímalo by mě kolik magorů má podobnou kombinaci postižení. Hodinky-zbraně. Hlásím se první. Společné je i to, že je to kus krásné mechaniky (většinou) Já jenom ty chladné zbraně - takový dobře udělaný samurajský meč, to je moje
mechano Odesláno 16. března 2006 Nahlásit Odesláno 16. března 2006 Jen podotknu že jsem rád, že jsem jen další z mnoha cvoků. M
Chronomag Odesláno 16. března 2006 Nahlásit Odesláno 16. března 2006 Myslíš meč od Hattori Hanzo? Hanzo je hezká legenda, spíš si ulétávám na Muramasovi a nebo Norišigem. Samozřejmě obojí pouze v muzeu Hattori Hanzo nebyl zbrojíř, byl to samurai. Jak na to Kill Bill došel, že mu přiřknul kovářinu, to nevím - asi moc četl moderní manga knížky
Chronomag Odesláno 16. března 2006 Nahlásit Odesláno 16. března 2006 No, to vědět, tak jsem něco během své návštěvy při koupi Azimuthů, nabídl... mám doma hromadu chladného železa kterou budu pouštět do světa. po pravdě jde hlavně o nože, ale většinou jen jednou vyndané z krabičky Když já jen ty meče - nože mne zase tak neberou Nevím proč. asi je v tom magie tří stop oceli, se kterou se dostaneš ze všech problémů, dokud ji udržíš v ruce, jak říká klasik
mechano Odesláno 16. března 2006 Nahlásit Odesláno 16. března 2006 Víte všechny ty kudly jsou krásný to se musí nechat ale střelnej prach je prostě střelnej prach. Jen třeba ta vůně. (teda jen u klasickejch prachů) .M
Jeremy Odesláno 16. března 2006 Nahlásit Odesláno 16. března 2006 Ale ono když se zvykne na moderní střelnej prach, tak to taky ujde. Jak to tu čtu, asi je tu doopravdy víc magorů a tak se taky přiznám - Mám doma 3 samurajské meče a 3 normální pistole. Navíc ještě 5 samopalů na plastové kuličky (přeci jen, zastřílet si o víkendu do kamarádů a kolegů z práce na "full auto" je občas uspokojující pocit, věřte mi).
mechano Odesláno 18. března 2006 Nahlásit Odesláno 18. března 2006 Mě jen smrdí prach z nábojů Aquilla, jinak dobrý. M
falkkon Odesláno 18. března 2006 Nahlásit Odesláno 18. března 2006 Já mám jen postižení lítáním,není nad 500m nad zemí ten klid.Jen čekám až roztaje ten zasr..... sníh z dráhy!
georg Odesláno 18. března 2006 Nahlásit Odesláno 18. března 2006 Já mám jen postižení lítáním,není nad 500m nad zemí ten klid.Jen čekám až roztaje ten zasr..... sníh z dráhy! Přesně jak říkáš a pak ještě musí trochu vyschnout plocha!
omni Odesláno 18. března 2006 Nahlásit Odesláno 18. března 2006 U nas sa roztopil a mame tam pre zmenu jazero. 500m mam rad len na vetroni a padaku, ak to ma motor tak sa viac tesim nizsie...
Chronomag Odesláno 18. března 2006 Nahlásit Odesláno 18. března 2006 Mám doma 3 samurajské meče ... Jo? Jaký, kdo je dělal? To by mne zajímalo
HonzaX Odesláno 18. března 2006 Nahlásit Odesláno 18. března 2006 Dostal jsem dva dvouruční meče,japonský meč a japonský tesák. Bohužel jsou potřeba dodělat, takže práce.
Jeremy Odesláno 18. března 2006 Nahlásit Odesláno 18. března 2006 Jeden je taková plechovka, další dva jsou z Japonska - eBay. Jeden z nich je vyroben z damaškové oceli - což je pro mě překvapivé, ale je to paráda. :-)
Onisan Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Odesláno 20. března 2006 Já k těm japonským věcem a mečíkům obzvlášť mám nějakou vnitřní averzi... možná to je tím, že jsem se párkrát mihnul v "kuchyni" správce japonských císařských kláštěrů etc. etc. Mnohem zajímavější mám doma exponát důstojnické šavle z počátku 20. stol... ta šavlička zabila min. 4 lidi a ty historky jak a kde znám
Petr_H Odesláno 20. března 2006 Nahlásit Odesláno 20. března 2006 No ja bych se s dovolenim take pridal. Odkaz http:/www.nikon.com me uz stal taky strasnou spoustu penez. A co se tyce zbrani, tak na webu http://www.sauer-waffen.de zjistite, ze svycarska a nemecka preciznost se netyka jen hodinek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se