Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Zajímalo by mě kolik magorů má podobnou kombinaci postižení. Hodinky-zbraně.

Hlásím se první.

Společné je i to, že je to kus krásné mechaniky (většinou)

Já jenom ty chladné zbraně - takový dobře udělaný samurajský meč, to je moje :)

Odesláno

Hlásím se první.

Myslíš meč od Hattori Hanzo?

Odesláno

Mam chladne zbrane aj tie ostatne.

Moje dalsie hracky su hodinky, PC, digiFoto, ale najdrahsie je stale lietanie a skakanie :)

Niekedy obdivujem moju manzelku za trpezlivost. :)

Odesláno

No, to vědět, tak jsem něco během své návštěvy při koupi Azimuthů, nabídl... mám doma hromadu chladného železa kterou budu pouštět do světa. po pravdě jde hlavně o nože, ale většinou jen jednou vyndané z krabičky :D

Hlásím se první.

• po 3 týdnech...
Odesláno
Myslíš meč od Hattori Hanzo?

Hanzo je hezká legenda, spíš si ulétávám na Muramasovi a nebo Norišigem. Samozřejmě obojí pouze v muzeu :(

Hattori Hanzo nebyl zbrojíř, byl to samurai. Jak na to Kill Bill došel, že mu přiřknul kovářinu, to nevím - asi moc četl moderní manga knížky :)

Odesláno
No, to vědět, tak jsem něco během své návštěvy při koupi Azimuthů, nabídl... mám doma hromadu chladného železa kterou budu pouštět do světa. po pravdě jde hlavně o nože, ale většinou jen jednou vyndané z krabičky :D

Když já jen ty meče - nože mne zase tak neberou :) Nevím proč. asi je v tom magie tří stop oceli, se kterou se dostaneš ze všech problémů, dokud ji udržíš v ruce, jak říká klasik :)

Odesláno

Ale ono když se zvykne na moderní střelnej prach, tak to taky ujde.

Jak to tu čtu, asi je tu doopravdy víc magorů :D a tak se taky přiznám - Mám doma 3 samurajské meče a 3 normální pistole. Navíc ještě 5 samopalů na plastové kuličky (přeci jen, zastřílet si o víkendu do kamarádů a kolegů z práce na "full auto" je občas uspokojující pocit, věřte mi).

Odesláno
Já mám jen postižení lítáním,není nad 500m nad zemí ten klid.Jen čekám až roztaje ten zasr..... sníh z dráhy!

Přesně jak říkáš a pak ještě musí trochu vyschnout plocha!

Odesláno

Jeden je taková plechovka, další dva jsou z Japonska - eBay. Jeden z nich je vyroben z damaškové oceli - což je pro mě překvapivé, ale je to paráda. :-)

Odesláno

Já k těm japonským věcem a mečíkům obzvlášť mám nějakou vnitřní averzi... možná to je tím, že jsem se párkrát mihnul v "kuchyni" správce japonských císařských kláštěrů etc. etc. Mnohem zajímavější mám doma exponát důstojnické šavle z počátku 20. stol... ta šavlička zabila min. 4 lidi a ty historky jak a kde znám :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...