pierre Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Veru tak. Aj zbrane a strelba sú pekný koníček. A celkom nákladný
HonzaX Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 A ještě pro motocyklisty" mám pařízka z roku 58.
georg Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Tak já se taky přidám. Kolem hodinek jsem se začal "motat" tak před dvěmi měsíci. Získávat informace a občas (tak 5x denně) zaběhnout na Chronomag stojí strašně moc času - a taky to leze do peněz. Ale už skoro 13 let se věnuji létání - nejdříve sportovnímu (aeroklub) a posledních 5-6 let ultralajtům. Jen pro vaše info jukněte na stránky: www.laazatec.info www.skyfly.cz Nepatřím do té žatecké party, ale mají pěkně udělané stránky. Jak říká moje manželka: teď už jsem se prý úplně zbláznil - od jara do podzimu na letišti, v zimě u PC na Chronomagu =D.
Drummer Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Podle mého názoru k poctivým hodinkám patří poctivá dýmka. http://www.volny.cz/dymka.tk/index.htm
steel Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 no zajimavy; zbrane moc nemusim; kvalitni vino ano! a leze to do penez hodne, ALE copak tu nikdo nesportuje ?
PanzerBear Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 old black napsal: A co ženy, nezapomněli jste? No to prave jsem si rikal ze ma byt na uuuuuplne prvnim miste. Kam se na ne serou nejaky kudly a cibule.
Tazatel Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 Já nekouřím, ikdyž dýmka má něco do sebe, ale já bych si s ní v mých 24 letech připadal směšně, sport jen fitness, plavání, lyže a pinec. Ženy je zajímavé téma, ale že bych měl potřebu je "sbírat" nebo si zapisovat score, to ne. Jsem skromný a zatím spokojený - stačí mi jedna :-)
rafficek Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 Já jsem v polovině 90tých let, tehdy ještě na střední škole propadl horským kolům. Drželo mě to asi pět let, investice cca 80 000 kč a to jen do materiálu (kolo, náhradní díly) to byly částky na středoškoláka docela vysoké, využíval jsem každou příležitost abych si někde přivydělal. Pamatuji si jak jsem jednou celé prázdniny dělal v zámečnické dílně abych si mohl koupit ráfky americké firmy SUN RIMS byl jsem maniak, skupoval jsem cyklistické časopisy i 5 let dozadu. Jezdil po závodech, kupoval si bikerské oblečení. Naprosto jsem se se svým kolem ztotožnil. O to víc mě mrzí, že můj miláček (model roku 1996) ale stále velice dobrý bike zahálí v předsíni. Ano v loni jsem na něm vyjížděl ale na 1. máje moje vyjížďky skončily ošklivým pádem ve sjezdu lesní cestou asi v 65km/h, škaredě jsem si rozsekal obličej (zašité rty a pod.) a měl spoustu hlubokých odřenin má technika už není taková jako před 10 lety Hodinky jsou daleko bezpečnější vášní, ikdyž asi ne o moc levnější
Viktor Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 PanzerBear napsal: old black napsal: A co ženy, nezapomněli jste? No to prave jsem si rikal ze ma byt na uuuuuplne prvnim miste. Kam se na ne serou nejaky kudly a cibule. No pánové, na ženy se na internetu přeci zapomenout nedá, vždyť půlka www je jenom o tom
31682 Odesláno 2. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2006 Tedy já zírám, všichni máte takové ušlechtilé zájmy :-) Je tu vůbec někdo koho to baví v krčmě? Zatím jsem zaregestroval pouze dva, kteří dokáží oceni dobrý mok a přiznat se. Já jsem třetí. Dneska už hlavně víno a ovocné pálenky. Kořalku pochopitelně nejraději domácí, když "průmyslovou" tak Jelínka. Hruškovici má opravdu nedostižnou. A co jídlo, vaříte někdo? Myslím s chutí a fantasií, ne z pudu sebezáchovy :-) rafficek: kolo jsem měl také rád, já ale preferuji silnici a klasickou galusku.
rafficek Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 Jo jinak na pivo samozřejmě taky chodím a rád, někdy to i docela přeženu.... Alkohol mě baví, co si budem povídat, ženy samozřejmě také
Tazatel Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 rafficek: Taky znám pár bláznů, co jsou na tom s těma kolama podobně jako ty si byl po roce 95. Pořád na kole něco mění atd. A to je věc, kterou já nedovedu pochopit. Chápu, že kolo je např. lehčí a součástky něco vydrží, ale představa, že dám za kolo 80tis a pak na něm budu trpět při zdolávání většího kopce by mě určitě odradila, nehledě na riziko krádeže. Obdivuji to Tvé odhodlání a houževnatost při studiích. Myslím, že postačí kolo např za 15-20 tis. Sice nebude tak super jako to dražší, ale rozdíl nebude tak obrovský a pokud s ním člověk zrovna nechce vyrazit na Tour de France, tak službu udělá téměř stejnou. To já si zase na enduru Hondě 600 natřikrát zlomil nohu. Ted mam v noze 3 šrouby(jeden už mi vyndali) a kus železa. Jel sem tenkrát s přítelkyní a té se naštěstí nic nestalo, motorce taky ne. A jelikož sem jezdil velmi často s přítelkyní a po tom co další kámoš přišel při bouračce na moto o nohu a ještě další bouračku na moto nepřežil, sem si řek končim nestojí to zato a půjde z domu. Motorku sem prodal a ted mam doma už jen přilbu na památku, která půjde brzo taky. Původně sem měl letos v plánu koupit novější a silnější motorku. Vím, že mě ortodoxní motorkáři nepochválí, ale raději budu zdravej a živej. Ty hodinky nejsou nakonec zas tak špatný koníček:-) Viktor: Přesně tak Jo ještě bych zapomněl na ten alkohol, jelikož jsem Plzeňák, tak asi každý ví co piju nejraději a Fernet to neni(ten jen občas).
rafficek Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 tazatel: Chyba lávky Jelikož jsem byl vyznavatel HardCore Bikingu tzn. projíždění opravdu těžkým terénem a ve velkých rychlostech při sjezdech, potřeboval jsem speciální konstrukci kola spolu s kvalitními komponenty které opravdu vydrží nešetrné zacházení. Dovedu si přestavit, že kolo za 15-20 tis by při mé váze 95-100kg mělo v terénu při mém stylu jízdy životnost tak 30 minut a to beze srandy. Navíc jsem samozřejmě za bezpečnost zaplatíš spoustu peněz a těch jsem rozhodně nelitoval. Moji kamarádi si například nechávali rámy dělat v USA přímo na míru a nechávali si je svařovat odborníkem, říkal si "Fat Chance" který dříve svařoval americké vojenské ponorky takže svár v jeho podání bylo takové malé umělecké dílo cena takového rámu se vyšplhala i na 100tisKč. A s tím kopcem nikdy mi nikdo nevezme ten nádherný pocit když vlastníma nohama pokořím nějaký opravdu náročný kopec to se musí zažít, ten pocit uspokojení to nemluvím o tom když z vyjižďky přijedeš domů osprchuješ se a posadíš se do křesla a doslova cítíš jak endorfiny zaplavují celé tvé tělo. Jo tohle byly pro mě okamžiky štěstí, které mi za to opravdu stály Další věc je parta, která se okolo kol motala, skvělí lidé... hodně srandy... Ach jo, musím zamáčknout slzu
Tazatel Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 rafficek: Aha tak to jsem nějak přehlédl s tim HardCore, tam je ta investice asi nutnost. A proč už nejezdíš, když Tě to tak naplňovalo?
rafficek Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 Odešel jsem z rodného města na vysokou a jezdil domů jen na víkendy... to jsem měl na práci vždy něco jiného než kolo no a přes prázdniny jsem vždy vyjížděl na brigády do zahraničí a takhle to bylo 5 let a na kolo se takhle začalo prášit a zapomínat je to smutné ale je to tak Ale mozná že s tím zase začnu
steel Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 jo jo... fat chance kde je mu dnes konec - i kdyz jeho yo tedy a dalsi jsou spis svihovy kola - je fakt, ze sis vybral blbou dobu polovina 90 let prala takovym vselijakym libustkam jako byl fat chance, syncros (jejich predstavec z roku 96 stale jezdim) race face apod... vetsina tehdejsich, nechutne drahych firem, skoncila nebo je prevzal nejaky podivny koncern jako trek ci tomik ritchey a udelal z toho masovku vyrobenou nekde buhvi kde (no my vime kde , ze)
rafficek Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 steel: ano byla to bezesporu zajimava doba... tak nejak mi ta atmosfera 90tych let opravdu chybi - syncros, raceface cane creek, white bros, přehazovačky Paul, hydro mrzdy od Magury ramy na kola Klein. AAch kdepak ty casy jsou.... skoda... uplne si pamatuju jak jsem hltal kazdou informaci o podobnych libustkach... a taky tehdy vynikajici vydlice Marzzochi XC700 dneska uz ta kvalita taky hodne klesla myslim ze kolo od Fat Chance bylo YO EDDY.... ale mozna se pletu a tady ho máme v plné kráse... není tohle nádhera?
gandalf Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 Já se taky přiznám. Mám rád dobré bílé suché víno, irskou, skotskou, americký kukuřičný NE. Vařit umím, teda hlavné masa, tam jde uplatnit chlapská fantazie a netradiční chuti. V létě peču pro známé na kameni - ten mi upravil kamarád - výrobce náhrobků, škoda, že tam není "spi sladce". ale já stejně říkám, že je to na spodní straně :-). Kovovou pícku pod kamen mi udělal kamarád, který opravuje zbraně /za protislužby/ a tak to funguje.
31682 Odesláno 2. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2006 gandalf: chválím, já také suché, na barvě zatím nezáleží, ale brzy to bude pouze červená. Bílé už pro mne není, občas pálí žáha :-( Začínám experimentovat s portským, ale asi to nebude ono. U něj se nemohu zbavit pocitu, že piju něco, co je předražené. Nebo to moje proletářská huba nedokáže ocenit. Whisky také preferuji evropskou, ale nikdy jsem ještě nepil sladovou, jak se zmiňoval Kamil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se