Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po shlédnutí TOHOTO vlákna jsem neodolal možnosti pokoukání na tourbillon skoro zadarmo a objednal.

Hodinky v pořádku dorazily a musím říct, že nevypadají vůbec špatně. Zpracování zcela v pohodě, jediné co mi vadí je absence datumovky, protože až když jsem je měl na ruce, zjistil jsem, jak často na tenhle údaj na hodinkách koukám :) . Ale kvůli tomu jsem je nepořizoval, tady se dá místo toho koukat jak se to pěkně točí :D

Odesláno

Výborně, gratuluju. Můžu poprosit jestli bys nemohl hodit video na youtube? Zajímalo by mě taky, jestli ten ukazatel na 3 hodinách je jen 24h ukazatel nebo něco víc.

Odesláno

Na fotkách to vypadá jako fakt dobře zpracovanej "kus železa", dej vědět jak to chodí !?:smile_anim:

Nikdy jsem takovej udělátor na ruce neměl!!Nojo no jsem chronomimino!

Těším se na recenze??

Odesláno

Na prvy pohlad to naozaj nevyzera ako bezne "cinske" hodinky. Kaliber sa zo zadu na nic nehra, puzdro vyzera ako ocel :) Akurat tie hviezdicky si mohli odpustit.. Nazivo si ich clovek ale mozno ani nevsimne ked pohlad sklzne na to turbo.

Odesláno (upraveno)

Mně tedy kromě turba zepředu nic neříkají, zadní průhled ucházející. Důvody proč je nevzít možná pro někoho jsou, ale v konfrontaci s cenou, funkčností a předpokládám relativně dobrým zpracováním, blednou. Hned sem začal googlit, jestli není nějaká verze s pro mě přijatelnějším cifrem, taky bych nad nimi totiž uvažoval, pohledem naživo na Tourbillon, ať už jakékoliv výroby, jsem bohužel zatím nepolíben.

Upraveno uživatelem Georgeisin
Odesláno

Mimo těch hvězdiček vypadají opravdu pěkně a ten pohled na Tourbillon je nádhera.

Odesláno (upraveno)

Přemýšlel někdo nad tím, který hodinář vám je vyčisí a promaže až bude třeba?

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Gratuluju k peknym hodinkam a tourbillonu. Tech tu moc lidi nema. A taky gratuluji k odvaze:-) Po precteni "tamtoho" vlakna. Take se (po nejake uzivatelske zkusenosti) pripojuju s prosbou o recenzi.

Odesláno

Děkuju, děkuju,

určitě něco dalšího napíšu, i zkusím přidat lepší fotky, až se dostanu k vyfocení za denního světla. Zatím ale nebyl moc čas a ani jsem je ještě moc neponosil, mám toho víc a nestíhám to střídat. Ale slibuju, že je teď nějakou dobu nechám na ruce a něco sesmolím.

Každopádně zatím je to tak, že večer, když sedím a pročítám fórum, mám je před sebou na stole a je to taková pěkná tématická kulisa :D

Baví mě to, a myslím, že vo tom to je...

Odesláno

Přemýšlel někdo nad tím, který hodinář vám je vyčisí a promaže až bude třeba?

Nechci aby to bylo vnímáno jako přísně negativní, je to věc, která mě osobně od vyzkoušení čínského turba odrazuje.

Recenzi si přečtu velmi rád.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...