Přejít na obsah

Zavazna koupe zde na foru

JKsro

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Podle mě je to zhruba tehdy, když si nováček přečte podstatnou část tohoto fóra a začne si toho člověka na základě jeho fungování zde vážit. Jsou to podle mě členové, kteří hodinkám už trochu rozumí, obchodují s nimi, dokáží se k nim rozumně vyjádřit, dokáží dobře poradit a jejich jednání je bez problému.

Já jsem toto forum asi půl roku jen četl, než jsem napsal první příspěvky a už v té době jsem měl podle mě základní přehled o tom, koho si zde na fóru vážím a poprosím jej o radu a kdo je jen pozér plnící fórum nesmyslnými off-topic příspěvky.

Takže to je můj pohled na to, kdo je "vážený člen chronomagu".....

Plně se pod toto podepisuji - můj vývoj byl a je naprosto stejný notworthy.gif

Odesláno

Ajo... Ani nevím jestli jsem vážený... :(

ale jsi, o tom neni zadne pochyby. jses primo u tohoto deni a tak se nestyd neco zase napsat, od toho je preci tohle forum.

Návštěvník Snow
Odesláno

okay, ja jsem nikde nerikal, ze tady slovo chlapa neplati, ale to slovo to mam taky rad.

a ani jsem zde nemel v umyslu nekdy neco prodat mebo koupit, o tom to neni.

chtel jsem jen trosku varovat o snech, ktere nejsou takrka v dnesni dobe zcela obvykle.

Tak. Tohle jsou věru rozumná slovaa. O vzorné komunitě jsme mohli přemýšlet v době, když nás tady bylo cca tisíc, dva. Nyní už dávno ne, bylo by dobré si to uvědomit.

Návštěvník Snow
Odesláno

Podle mě je to zhruba tehdy, když si nováček přečte podstatnou část tohoto fóra

:eek: :eek: :eek:Tohle jsou hodně odvážná slova. Podle mě už sotva realizovatelné.

Odesláno

Jsem tu přes 4 roky, osobně znám jen pár lidí, určitě se nepovažuji za váženého a už vůbec ne za odborníka. Ale snažím se být - a nejen tady - seriózní. Když napíšu "závazně" nebo něco slíbím, platí to. Když popíšu stav hodinek, snažím se aby seděl! Není nic složitého se tak chovat, ani tady, ani kdekoliv jinde.

Odesláno

Ahoj,

takze toto je nase komunikace at si kazdy udela obrazek sam, pokud jsem neco udelal spatne nebo nekorektne prijmam kritiku i na svou osobu, alspon se poucim.

Odeslat 5.prosinec.2012 - 19:05

Dobrý den,

jsou dokonalé .rád bych je závazně koupil..předání v Praze osobně...díky moc..

email

Odeslat 5.prosinec.2012 - 19:51

Dobry den, zitra mam schuzku mezi 12 - 14h na Vaclavskem namesti. Pokud si je clen nevezme necham je vam. Kde se budete v tento cas pohybovat?

Odeslat 5.prosinec.2012 - 19:53

Jsem tento týden mimo Prahu. Pokud si je nevezme, prosím nechte je pro mne..jsou opravdu noblesní..

Odeslat 6.prosinec.2012 - 13:52

dival jste se na fotky v odkazu? Na hodinkach je jiny pasek nez na iustracni foto. je to ale take original

Odeslat 8.prosinec.2012 - 15:37

Kdy si prijedete hodinky vyzvednout?

Odeslat Včera, 15:51

V praze jsem do patku. Napiste kdy dorazite. Nebo jak chcete situavi resit dal?

S urcitosti vim ze tu byl 6. a 16.12. vercer. Mimo to mu bylo psani i na mail.

Odesláno

jinak tomu clenovi dam cas do vanoc (kdyz jsou ty svatky :-) pak napisu recenzi.

Odesláno

JKsro, nevím kdo je ten velebný "JR", ani nakolik jsou ty Tvoje hodinky "ležák" - ale nikde v té korespondenci nevidím kouzelné slůvko "rezervace", ve spojení s určitým datem a časem. Jde tedy o školáckou "chybu v komunikaci" na obou stranách.

Pokud OD TEBE kupující žádnou rezervaci potvrzenou nemá, nežádal o ni, neposlal zálohu a víc než týden nekomunikuje, tohle vlákno zamkni, hodinky s klidem v duši prodej dalšímu zájemci a žádné "vážení" tady proboha neřeš. Maximálně si na to dotyčný vzpomene až v Tvém hodnotícím vlákně, aby Ti zasolil "zneuctění" výše zveřejněného jména a příjmení (což byla z Tvé strany IMHO skutečně pitomost). Což je asi tak všechno co může, protože jedině prodávající (=Ty) má poslední slovo komu co zarezervuje a prodá.

Taky se mi párkrát stalo že jsem prodávajícímu (v daném okamžiku zcela po pravdě) napsal, že o věci které prodává mám "vážný zájem" - a než se stihla zrealizovat předávka, objevila se jiná a výrazně lepší nabídka. Ale ať už jsem měl a nebo neměl rezervaci, vždycky jsem se v takové situaci snažil prodávajícímu slušně oznámit že (a proč) by měl oslovit dalšího zájemce v řadě. Minimálně proto, že to nemuselo být naposled kdy jsem od něj něco chtěl - a příště by na ten můj "vážný zájem" nemusel vůbec reagovat.

Mimochodem: "gentlemanství" je snad o slušném a poctivém přístupu k ostatním - ne o tom že by si dotyčný musel uřezat a prodat nohu/ruku/ledvinu a ostatní si jej pak "vážili", protože "ten pokaždé koupil na co si kdy ukázal"... :wheelchair:

Odesláno

JKsro, nevím kdo je ten velebný "JR", ani nakolik jsou ty Tvoje hodinky "ležák" - ale nikde v té korespondenci nevidím kouzelné slůvko "rezervace", ve spojení s určitým datem a časem. Jde tedy o školáckou "chybu v komunikaci" na obou stranách.

Pokud OD TEBE kupující žádnou rezervaci potvrzenou nemá, nežádal o ni, neposlal zálohu a víc než týden nekomunikuje, tohle vlákno zamkni, hodinky s klidem v duši prodej dalšímu zájemci a žádné "vážení" tady proboha neřeš. Maximálně si na to dotyčný vzpomene až v Tvém hodnotícím vlákně, aby Ti zasolil "zneuctění" výše zveřejněného jména a příjmení (což byla z Tvé strany IMHO skutečně pitomost). Což je asi tak všechno co může, protože jedině prodávající (=Ty) má poslední slovo komu co zarezervuje a prodá.

Taky se mi párkrát stalo že jsem prodávajícímu (v daném okamžiku zcela po pravdě) napsal, že o věci které prodává mám "vážný zájem" - a než se stihla zrealizovat předávka, objevila se jiná a výrazně lepší nabídka. Ale ať už jsem měl a nebo neměl rezervaci, vždycky jsem se v takové situaci snažil prodávajícímu slušně oznámit že (a proč) by měl oslovit dalšího zájemce v řadě. Minimálně proto, že to nemuselo být naposled kdy jsem od něj něco chtěl - a příště by na ten můj "vážný zájem" nemusel vůbec reagovat.

Mimochodem: "gentlemanství" je snad o slušném a poctivém přístupu k ostatním - ne o tom že by si dotyčný musel uřezat a prodat nohu/ruku/ledvinu a ostatní si jej pak "vážili", protože "ten pokaždé koupil na co si kdy ukázal"... :wheelchair:

Buď to přehlédls,nebo tahle věta ------Dobrý den,jsou dokonalé .rád bych je závazně koupil..předání v Praze osobně...díky moc..-----pro tebe vlastně nic neznamená.Čili podle mě,zde rezervace ani nebyla třeba,protože jinými slovy řekl..kupuju je a předáme si je v Praze.Nebo to podle tebe znamená,..rezervujte mi je,ještě nevím,jestli je koupím??

Z mého pohledu je ta věta zavazující dost.Nic méně už bych se na daného chlápka hluboce vysral a hodinky nabízel už dávno dál.

Odesláno

Pokud si je nevezme, prosím nechte je pro mne..jsou opravdu noblesní..

Toto podle tebe není "rezervace"?

Odesláno

I kdyby mi to "rád bych je závazně koupil" znělo jako rezervace, tak bez potvrzení "deadline" ze strany prodejce jde pořád jen o ničím nezavazující frázi. Že se měli sejít v Praze tomu "závazku" snad žádnou přidanou hodnotu nedává... a nebo je tímto prodejce zavázán až do doby, než tady pozůstalí JR vystaví parte? Sorry jestli to blbě chápu, ale nésu "z Prahe"...

Odesláno

Sorry, ale i kdyby mi to "rád bych je závazně koupil" znělo jako rezervace, tak bez potvrzení "deadline" ze strany prodejce jde pořád jen o ničím nezavazující frázi. Že se měli sejít v Praze tomu "závazku" snad žádnou přidanou hodnotu nedává... a nebo je tímto prodejce zavázán až do doby, než tady pozůstalí JR vystaví parte?

Ne??takze by se v te Praze schazeli proc???

Odesláno

podle me je to uplne prastena formulace kdyz nekdo napise: "rád bych je závazně koupil" to znamena spis ze by jen rad a rusi to tam zaroven tu zavaznost.

to by musel pan napsat uplne jinak abych tomu uveril, jako treba: "timto se zavazuji ke koupi" nebo "kupuji zavazne" bez toho rad... (ja bych toho taky tolik rad...)

este dnes bych zadal novej prodejni inzerat a vubec na nic dal necekal...!

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...