Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Bez loga i bez T v kroužku, klidně i s plným dnem (u jinýho modelu ho mají) a hlásím se taky....

Zakryt zdobeny strojek s modryma sroubkama plnym dnem? Proc, kdyz je ve standardni nabidce pruhledne? Ja tedy to plne dynko nechci. Logo bych ozelel, ale neverim, ze to pujde.

Jo, souhlas, bylo by škoda ten hezký strojek zakrývat, ale vznikl by tak prostor na umístění loga výrobce ;). Ze zkušenosti jinde vím, že na dodávku upravovaných strojků se měsíce čeká, nový ciferník by nemusel být takový problém, tam je to spíše o ochotě. Mně vadí hlavně to logo na ciferníku, bez něj bych o ně měl velký zájem, ať už s plným nebo proskleným dnem.

• Odpovědi 148
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Bez loga i bez T v kroužku, klidně i s plným dnem (u jinýho modelu ho mají) a hlásím se taky....

Zakryt zdobeny strojek s modryma sroubkama plnym dnem? Proc, kdyz je ve standardni nabidce pruhledne? Ja tedy to plne dynko nechci. Logo bych ozelel, ale neverim, ze to pujde.

Jo, souhlas, bylo by škoda ten hezký strojek zakrývat, ale vznikl by tak prostor na umístění loga výrobce ;). Ze zkušenosti jinde vím, že na dodávku upravovaných strojků se měsíce čeká, nový ciferník by nemusel být takový problém, tam je to spíše o ochotě. Mně vadí hlavně to logo na ciferníku, bez něj bych o ně měl velký zájem, ať už s plným nebo proskleným dnem.

Jasne, uz to chapu. Diky za vysvetleni! Nevedel jsem, ze by to event. vyrobil s klasickym Unitasem - tedy nezdobenym. Btw, ten mam uz ve vice hodinkach. Myslel jsem, ze jak se to nabizi, tak se to prodava. Pokud by byl prostor pro individualni objednani (asi jen pokud by to tak chtelo vice lidi), tak to logo by byt nemuselo. Pokud ne mam zajem tak jak jsem psal (s klenutym safirem).

Odesláno

Pokud se podaří prosadit některé navrhované úpravy jako bez loga, jsem pro. Také by se mi líbilo Swiss made malinkýma pod čarou jako u Azimuthů, jinak vám můžu říct, že časem jak jsem Azimuthky nosil, uvítal bych čím dál víc plné dno. Dekorovaný strojek je sice hezký, ale prosklené dno se úplně k těmto hodinkám nehodí a bylo spíše mínus.

Pokud by mi dali plné, vzal bych ho. Jinak s Azimuthy byla v tomto směru potíž, na nějaké individuality nechtěli ani slyšet, měl jsem snahu už v Jagdbombereg některé věci změnit či vypustit, např. právě tento nápis. Proto mi to na těchto přijde ještě relativně v pohodě.

Pokud by se nás sešlo více, třeba by to nebyl marný boj s těmi úpravami. Jo zajímala by mě ještě jedna věc a to jestli i zde bude problém s korunkou. V tom případě bych prosil hned jednu náhradní. :D

Odesláno

Beru jako důležité aby do toho teď vstoupil kubson udělal inventuru zájemců, pak můžeme požadovat nějaké ůpravy, musíme vědět, co chceme a musí to chtít všichni, jinak tedy nevím....

Tak kubsone jak ty to vidíš ?

Odesláno

Ondraj 2x

M-72 - 1x

Milis - 1x

tm.watch - 1x

Andreas - 1x

31682 - 1x

s modifikacemi

Dali - 1x (bez loga)

Viktor - 1x (bez loga)

tj. 9ks a chápu to tak, že je všeobecný konsensus ohledně pokusu o modifikace ciferníku

takže zkusím komunikovat zájem o 10ks (on se ještě někdo najde :)) s tím jak by to vypadalo s ciferníkem

Odesláno
tj. 9ks a chápu to tak, že je všeobecný konsensus ohledně pokusu o modifikace ciferníku takže zkusím komunikovat zájem o 10ks (on se ještě někdo najde :)) s tím jak by to vypadalo s ciferníkem

Jejda, toho čeho jsem se nejvíc bál je tady :) Já chci automaty s čeným a původním ciferníkem. Prosím vést v patrnosti ;) http://www.steinhart-watches.de/index.php?...nr=16&Sel_ID=18

Odesláno

Ondraji jaký má prosklený dno mínusy-jen tu historickou nevěrnost? Dyť to musí bejt přece hezký, ne? Jinak bych taky samozřejmě uvítal kdyby na ciferníku to logo nebylo, ale když bude tak se nezblázním.. Osobně si myslím, že nás ten chlap s customizacema pošle am Arsch.

Odesláno
Ondraj 2x

M-72 - 1x

Milis - 1x

tm.watch - 1x

Andreas - 1x

31682 - 1x

s modifikacemi

Dali - 1x (bez loga)

Viktor - 1x (bez loga)

tj. 9ks a chápu to tak, že je všeobecný konsensus ohledně pokusu o modifikace ciferníku

takže zkusím komunikovat zájem o 10ks (on se ještě někdo najde :)) s tím jak by to vypadalo s ciferníkem

Lapis- 1x (STEINHART "Nav B-Uhr stainless steel", Art.Nr. 010306 stainles)

Bez loga-sláva, s logem-co naplat.

...hlavně Ondrajem zmiňovaná korunka aby nám nezůstala v ruce, jako jemu u Azimuthů, u hodinek s ručním natahováním je to dost blby :)

Odesláno
Ondraji jaký má prosklený dno mínusy-jen tu historickou nevěrnost? Dyť to musí bejt přece hezký, ne? Jinak bych taky samozřejmě uvítal kdyby na ciferníku to logo nebylo, ale když bude tak se nezblázním.. Osobně si myslím, že nás ten chlap s customizacema pošle am Arsch.

Což o to hezký to bylo, ale přišlo mi to k lehce kýčovité.

Návštěvník Snow
Odesláno
Osobně si myslím, že nás ten chlap s customizacema pošle am Arsch.

Ja, ja selbstverständlich :D

Odesláno
Osobně si myslím, že nás ten chlap s customizacema pošle am Arsch.

Ja, ja selbstverständlich :D

Určitě, jinak by podřezával větev chystané LE. Jestli jsem se díval správně, tak teprve ta bude bez nápisů.

Návštěvník Snow
Odesláno

Sorry že se do toho motám - je tam 7750, můžeš je natahovat do alelujá. Mám X-Wind a poprvé a podruhý jsem z toho byl vydřenej, že to nemá doraz :). Vydává ti to při natahování takový až podezřelý zvuky, jako že kov na kov? Mě jo.

To je v pohodě, jsem naopak rád, že mám jasno už dnes večer :), zvuky vydávají přesně tak jak popisuješ, díky, mám klid :)

Přesně tak :-)

Nějak jsem tě večer přehlíd, našli se jiné dobré duše, tak jsi měl jistě klidné spaní ..

Ještě jednou se do toho vmontuji, snad ostatní prominou, máte u Hamiltonů také jakoby z vnitřní strany lehce zaoblené sklíčko, při pohledu z boku zkresluje.

Omlouvám se za plevelení vašeho vlákna, ale nechce mi zakládat nové.

Odesláno

Snowíku, moc to pozoruješ :) to jsem ale taky dělal :)

Stisknul jsem sponu, rozepnul tah a kroutím tady s nimi a pozoruji co objevím.

Při určitém úhlu pohledu z boku se začne ciferník jakoby vlivem zkreslení sklápět co ??

Měsíc a fous co je mám zaznamenávám 2x denně odchylku na přesném času, jsem velmi mile překvapen. Příští týden to vložím do vlákna zaběhávání hodinek

Ahoj M-72

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...