Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Mal by si sa na to pozerat cez perspektivu toho, ze je to dar a niekto ta chcel potesit.

Přesně, ber to tak, že Ti chtěla přítulka udělat radost...a dále již nepátrej

Upraveno uživatelem TomCZ
Odesláno

Jak k Vánocům? Vždyť ještě nebyly! Že tys to nevydržel a rozbalil to? :)

Jinak přesně jak píše 224477. Někdo tě chtěl potěšit. Ber to tak, měj je rád a oni se ti odvděčí nějakou tou službou ;)

Odesláno

Dar, ktorý nakoniec aj tak nerobí radosť, a len tú radosť budeš predstierať, dlho nevydrží. Nabudúce takéto veci a zvlášť hodinky je dobré radšej kupovať spolu, alebo aspoň, keď má druhá strana nejaké info, čo vlastne chceš.

No ak sa ti páčia a budeš ich aj nosiť, tak chceš vysvetliť, čo tam všetko za funkcie máš?

Odesláno

bez ohledu na to, že to byl asi s dobrou vírou předaný dar, je vidět i něco jiného: za neskutečně vysoké slevy na všech těch slevistich, aukrech a slevomatech dostaneš akorát předražený šunt a fake a jedno jestli jsou to hodinky, hadry, prošlé jídlo...

Návštěvník YPO
Odesláno

Rád bych věděl jaké funkce tam mám...hodinky se mi fakt líbí a rád je budu nosit :)

těžko říci, musíš se rozepsat, jestli to jsou hodinky na baterii, nebo na pérko (natahovací, třeba jako budík co měla babička), zda subciferníky (to jsou ty tři kolečka zhruba uprostřed číselníku) vůbec fungují, nebo je to jenom rekvizita

jinak džardžar je zhruba na úrovni parnisu, spíše o level níže - o parnisu se tu jistě něco dočteš eventuálně použij google

Odesláno

Rád bych věděl jaké funkce tam mám...hodinky se mi fakt líbí a rád je budu nosit :)

Vždyť jsem ti to sakryš do těch subciferníků napsal červeně. Stačí koukat. Jestli to vůbec funguje, tak tak, jak jsem to popsal.

Odesláno

Znamy dostal od manzelky pred x lety k vanocum Breitling for Bentley, koupene za trojku od jeji kamaradky, ktera ma kamaradku, jejiz pritel si koupil Bentley, hodinky k nemu dostal a nepotreboval je, tak je za symbolickou cenu jen v kruhu pratel prodaval.

Proc to pisu? Ze jsou i vetsi prusery nez Garbagar.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Vždyť jsem ti to sakryš do těch subciferníků napsal červeně. Stačí koukat. Jestli to vůbec funguje, tak tak, jak jsem to popsal.

Vždyť se to nedá přečíst, nemohl bys to napsat ještě menším písmem? :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...