pasecak Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Můžete mi prosím říct něco o těchto hodinkách? dostal jsem je od přítelkyně k Vánocům ale není k nim návod a nic podobného. Děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 (upraveno) Dokonalá ozdoba pánského zápěstí: Letecké hodinky světoznámé značky JARAGAR za pouhých xxx Kč s neodolatelnou HyperSlevou 62 %! Staňte se pány svého Buď ?in? díky elegantním pánským hodinkám s bezva 59% slevou! Jen za 749Kč na sebe upozorníš hodinkami Jaragar Timi Automat, které se skvěle hodí do Upraveno 21. prosince 2012 uživatelem Horhe
saida Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Nechci Tě zklamat , ale jestli k novým hodinkám ,,není k nim návod a nic podobného" tak to o něčem svědčí.
Frantik Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Je to cinskej šunt a ještě nepodarena napodobenina Breitlingu :-(
224477 Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Mal by si sa na to pozerat cez perspektivu toho, ze je to dar a niekto ta chcel potesit.
TomCZ Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 (upraveno) Mal by si sa na to pozerat cez perspektivu toho, ze je to dar a niekto ta chcel potesit. Přesně, ber to tak, že Ti chtěla přítulka udělat radost...a dále již nepátrej Upraveno 21. prosince 2012 uživatelem TomCZ
mates444 Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Jak k Vánocům? Vždyť ještě nebyly! Že tys to nevydržel a rozbalil to? Jinak přesně jak píše 224477. Někdo tě chtěl potěšit. Ber to tak, měj je rád a oni se ti odvděčí nějakou tou službou
pasecak Odesláno 21. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Já to beru jako dar cena mě nezajímá...jen jsem si chtěl o nich něco málo přečíst abych věděl s čím mám tu čest
Daemonultimate Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Já to beru jako dar cena mě nezajímá...jen jsem si chtěl o nich něco málo přečíst abych věděl s čím mám tu čest Jestli to byl dar,tak ted víš,že to je šunt,což dárce očividně netušil,tak to tak ber,žádnej stres.
StanoBare Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Dar, ktorý nakoniec aj tak nerobí radosť, a len tú radosť budeš predstierať, dlho nevydrží. Nabudúce takéto veci a zvlášť hodinky je dobré radšej kupovať spolu, alebo aspoň, keď má druhá strana nejaké info, čo vlastne chceš. No ak sa ti páčia a budeš ich aj nosiť, tak chceš vysvetliť, čo tam všetko za funkcie máš?
Honza.manta Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pasecak Odesláno 21. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Rád bych věděl jaké funkce tam mám...hodinky se mi fakt líbí a rád je budu nosit
Frostie Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 bez ohledu na to, že to byl asi s dobrou vírou předaný dar, je vidět i něco jiného: za neskutečně vysoké slevy na všech těch slevistich, aukrech a slevomatech dostaneš akorát předražený šunt a fake a jedno jestli jsou to hodinky, hadry, prošlé jídlo...
Návštěvník YPO Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Rád bych věděl jaké funkce tam mám...hodinky se mi fakt líbí a rád je budu nosit těžko říci, musíš se rozepsat, jestli to jsou hodinky na baterii, nebo na pérko (natahovací, třeba jako budík co měla babička), zda subciferníky (to jsou ty tři kolečka zhruba uprostřed číselníku) vůbec fungují, nebo je to jenom rekvizita jinak džardžar je zhruba na úrovni parnisu, spíše o level níže - o parnisu se tu jistě něco dočteš eventuálně použij google
Honza.manta Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Rád bych věděl jaké funkce tam mám...hodinky se mi fakt líbí a rád je budu nosit Vždyť jsem ti to sakryš do těch subciferníků napsal červeně. Stačí koukat. Jestli to vůbec funguje, tak tak, jak jsem to popsal.
bandicoot Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2012 Znamy dostal od manzelky pred x lety k vanocum Breitling for Bentley, koupene za trojku od jeji kamaradky, ktera ma kamaradku, jejiz pritel si koupil Bentley, hodinky k nemu dostal a nepotreboval je, tak je za symbolickou cenu jen v kruhu pratel prodaval.Proc to pisu? Ze jsou i vetsi prusery nez Garbagar.
pasecak Odesláno 22. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 ty malé ciferníky fungují... a natahuje se to pohybem ruky...že s ní prostě jenom hýbu a natahuje se to..avšak přes noc to nevydrží
Honza.manta Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 Měl by jsi je napřed - nejlépe ráno normálně natáhnout - nějakých deset až patnáct nátahů a potom by už měly fungovat v pohodě.
Návštěvník Kamil Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Vždyť jsem ti to sakryš do těch subciferníků napsal červeně. Stačí koukat. Jestli to vůbec funguje, tak tak, jak jsem to popsal.Vždyť se to nedá přečíst, nemohl bys to napsat ještě menším písmem?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se