st1g Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Jacobe, moc Ti gratuluji ke krásnému dárku. Mě Ježíšek přinesl oooobrovské překvapení a také mě to dojalo. :-)
Ivanhoe34 Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 (upraveno) Ja stale rovnako a stale spokojny... Nadelil som si super pohodlny NATO G10 od Kena (thestrapshop.co.uk) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co ma vsak tesi, kamosovi nadelil (na moje odporucanie) unitasove Steiny 47ky - dostal v predstihu uz rano a dosiel sa hned pochvalit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. prosince 2013 uživatelem Ivanhoe34
Ondrej71 Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Jacobe, moc Ti gratuluji ke krásnému dárku. Mě Ježíšek přinesl oooobrovské překvapení a také mě to dojalo. :-)Wow, René tak to je moc pekny darek. To jsou ty samé co ma Gas?
Ivanhoe34 Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Jacobe, moc Ti gratuluji ke krásnému dárku. Mě Ježíšek přinesl oooobrovské překvapení a také mě to dojalo. :-)Gratulujem! Toto je velka parada, uz sa tesim na dalsie fotky
jacob Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Jacobe, moc Ti gratuluji ke krásnému dárku. Mě Ježíšek přinesl oooobrovské překvapení a také mě to dojalo. :-)Ty tvoje IWC jsou super! Datumovka, nádhera. Tak hezké Vánoce všem! Já jdu na drink a dávají Pelíšky.
People Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 novy monitor, aby sa mi lepsie cital chronomag Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JAJA Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já na vánoce PO chrono a brácha PO bez chrona...
villain83 Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Chlapi, děkuji :-). No a ještě přidám vintage Casio od taťky, které jsou díky stojánku předurčeny na výstavku. IMG_5414.JPGty Casia jsou super
st1g Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Wow, René tak to je moc pekny darek. To jsou ty samé co ma Gas? Gratulujem! Toto je velka parada, uz sa tesim na dalsie fotky Ty tvoje IWC jsou super! Datumovka, nádhera. Tak hezké Vánoce všem! Já jdu na drink a dávají Pelíšky.Díky moc chlapi. Ano .. jsou to ty od Gase. :-)
organic Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Hmmm, IWC, Omega, Breitling, Casio. Já letos zase fusekle. Děti šťastně spí se svými dárky, jdu si ubalit špeka, ať mám taky Vánoce.
Ondrej71 Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Jezich (manzelka) si o mne mysli evidentne svy :-)Peknej chrono robot :-)))
Kristian.nov Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Báječný manžetový knoflíčky:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak sem přemýšlel a jsou to moje čtvrtý Vánoce na Fóru a pokaždý sem si něco nadělil... Prvně VostokEurope K3Podruhý Omega PO 8500Potřetí Omega MoonwatchA letos Omega vintage Speedmaster Mark 4.5 První dvoje už nemám... Tak nevim jestli to voněčem svědčí:-)
Prorok Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 No já si před Vánocema pořídil Omegy PO 42 orange a stále si je užívám A manželka mě koupila luxusní hodinkářskou lupu + úchyt na hlavu, no super
Traveller Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Já nevydržel a nadělil si asi před 14 dny...
Návštěvník Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 sem bil hondej jaxsfiňa. Kníšku a pixly.
Honza.manta Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Jezich (manzelka) si o mne mysli evidentne svy :-) Průhled na strojek je pěknej, ještě ukaž ciferník.
David_B Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Já už dopředu dostal toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a taky mne potěšilo tato originální ozdoba: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://www.bewooden.cz/katalog/motylci-1/dreveni-2/lynx-14/
Kristian.nov Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 sem bil hondej jaxsfiňa. Kníšku a pixly. pixly sou teda pecka!
mlsoun1 Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Vlákno nese název "Pochlubte se ...", tak já tedy začnu. Od partnerky jsem dostal Super Avengery. No dojalo mě to :-). IMG_5410.JPGJakube,gratuluji Ti ke krásným hodinkám.Přítelkyně má vkus.
Frostie Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Já nevydržel a nadělil si asi před 14 dny... dost dobrý oblekofky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se