mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 (upraveno) Ahoj všichni,tož jsem si včera pořídil od jednoho člena tyto krásné bondovky,sice quartz,ale to mi vůbec nevadí. Myslím si,že je nemusím nikomu představovat.O hodinky bylo velmi dobře staráno.Jak kdybych si je koupil v obchodě.Dostal k nim jak papírovou,tak i koženkovou krabici,karty,knížku.Jsou přeleštěny-vyčištěny. Velmi mě u nich nadchla vteřinovka,přesně skáče po indexech,ještě jsem se s tím u jiných quartzových hodinek nesetkal. Ale špička je luminescence,takovou svítivost ve tmě jsem nezažil,no prostě nádhera. Kovový tah je výborný,vůbec netrhá chloupky,ale i tak bych rád zkusilgumu-kaučuk.Uvidíme. Upraveno 27. prosince 2012 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Stará dobrá klasika, ať ti dělají radost. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Moc dobrý výběr! Nezničitelné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Super hodinky se super lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Gratulace k naprosté klasice, myslím že bondovkama člověk zkrátka chybu udělat nemůže....jinak tvoje nadšení z vteřinovky přesně ukazující na indexy naprosto chápu, taky jsem na to trochu magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
včelka Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Gratuluji.Ten tah je hnusnej,raději bych ho vyhodil a koupil si ten kaučuk, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Ten tah je dělá tím, čím jsou. Jeden z nejpohodlnějších mimochodem. Gratulace mlsounovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Ten tah je dělá tím, čím jsou. Jeden z nejpohodlnějších mimochodem. Gratulace mlsounovi... Naprostý souhlas- sice byl tah jeden z důvodů proč jsem volil jinou verzi, ale prostě jim sedne ideálně a naopak modré bondovky mi moc nesedí na černé gumě, ale jak se říká Sto lidí, sto chutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Ten tah se mi u těchto hodinek líbí,mimoto netrhá chlupy.Jen uvažuji,že bych si vyzkoušel kaučuk,hlavně na léto. S tím vyhozením to snad nemyslíš vážně?Nový stojí několik tisíc.Nejsou to hodinky za dva litry,tam bych to neřešil,ale u těchto?Uvažuj co píšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Tu černou gumu jsem zvažoval,je tu v nabídce v prodejním vláknu.Ale modrá by byla lepší.Teď jde o to,jestli se ještě vyrábí-prodává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Tu černou gumu jsem zvažoval,je tu v nabídce v prodejním vláknu.Ale modrá by byla lepší.Teď jde o to,jestli se ještě vyrábí-prodává. Ten typ co se zde nyní prodává je starší model dělaný speciálně na SMP, bohužel se ale již nedělá, takže buď musí člověk narazit na staré zásoby nebo nějaký jetý (a jelikož jich moc není, cena je většinou vysoká), mimochodem se dělal i v modré. Dnes se dělá pouze černá varianta (prakticky stejná jako na PO), také se zahnutými koncovkami a s širokou jazýčkovou sponou, označení 98000085 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Ten modrý bych bral nejraději.Jenže pokud se nedá už sehnat,tak je to v loji.Tož nevím jestli je vzít,rozmýšlím se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Nadělají parády až dost a stejně tolik vydrží,můžeš s nima do kanclu i na dříví,tak gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Me na techto hodinkach bavi ta modra na ciferniku, pod ruznymi uhly meni barvu )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Ten modrý bych bral nejraději.Jenže pokud se nedá už sehnat,tak je to v loji.Tož nevím jestli je vzít,rozmýšlím se. Být tebou tak gumu neřeším, sice je to další varianta pro nošení (hodinky tím trochu změní vzhled), ale za mě je tah ta nejlepší varianta- prakticky nezničitelný, nejuniverzálnější, nejelegantnější...každopádně pokud lpíš na modré gumě je tu ještě varianta bez zahnutých koncovek, s prošitím a Omega sponou. Vypadají na nich super, ale cena se v kompletu trochu vyšplhá. Doporučuji sledovat eBay a WUS, občas se tam objevují. A tady foto pro představu: (zdroj: www.watchtalkforums.info) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 velmi pekne aj ja som po nich pokukoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Ten řemen jim sluší,ale máš recht,kovový tah je kovový tah.Jinak díky za nápovědu,eBay budu sledovat více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 .....legendární hodinky s nezaměnitelným tahem,......tak je to. Kaučuk v modré barvě by k tomu možná pásnul od firmy Meyhofer,je na něm i překlápěcí spona,místo které by šla po úpravách "naroubovat ta překlápěcí Omega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oťas Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 taky je mám...jsou super...nech jim ten tah a nebo jedině sehnat tu novější verzi tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 .....legendární hodinky s nezaměnitelným tahem,......tak je to. Kaučuk v modré barvě by k tomu možná pásnul od firmy Meyhofer,je na něm i překlápěcí spona,místo které by šla po úpravách "naroubovat ta překlápěcí Omega. Mrknu se na jejich stránky a uvidíme.Zatím zůstanou na kovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se